januari | februari | maart | april | mei | juni | juli | augustus | september | oktober | november | december


De Engelen Horoscoop voor 2018

De energie van 2018 valt op doordat de getallen van het jaar samen een 11 zijn en dat is een meestergetal. Opgeteld wordt dat weer een 2. De 11 is een significant spiritueel nummer dat verandering in gang zet, tegelijk heeft het twee 1-en en dat betekent tegenpolen. De 2 brengt de energie van vrede en emoties met zich mee.

Samen betekent dit dat we een jaar tegemoet gaan waarin alles mogelijk is, zowel goed als slecht. En dat er waarschijnlijk ook veel zal gebeuren op politiek, persoonlijk, en spiritueel gebied.


De polariteit die we afgelopen jaar al gezien hebben in de Wereld zet nog even door en zorgt voor meer onrust onder mensen. Maar omdat er zo’n polariteit is, zal dit aan de ene kant heel sterk gebeuren bij mensen en anderen zullen er weinig van merken. Dit heeft te maken met het verschil van leven dat ze leiden.  Het gaat hier om hart en hoofd. Ze moeten samenwerken net als Yin en Yang kunnen ze niet zonder elkaar. Maar wanneer de balans verstoord is en men vanuit een perspectief leeft, dan ga je uit balans.


Kom naar de Tarot verdieping cursus op 29 juni bij Annelies of volg een leuke online cursus

Engelen Horoscoop 2018 door Annelies Hoornik


Wanneer je vanuit je hart leeft en je hoofd je hart durft te volgen. Je gevoelens door durft te denken met een positieve instelling, en er dan actie op onderneemt… Dan heb je een goede tijd. Je kunt groeien, leren verbinden en dingen helen.


Wanneer je vanuit je hoofd leeft en je hart grotendeels negeert omdat je geest een negatieve draai geeft aan alles en je hartstaal onderdrukt, dan heb je een moeilijke tijd. Dit is niet alleen op persoonlijk vlak te merken, maar zal ook globaal duidelijk naar voren komen.


Dit betekent dus ook dat jouw persoonlijke keuzes erg belangrijk zijn want ze beïnvloeden je hele jaar en je omgeving. Wat dit negatief kan beïnvloeden is de totale overvloed aan (mis)informatie die we dagelijks via alle media en reclame ontvangen. Veel mensen lezen de krant niet meer maar kijken alleen nog titels en de 2 regels die de online kranten laten zien, maar vergeten daarbij dat die dit zo indrukwekkend mogelijk proberen te presenteren om je zo ver te krijgen dat je het hele artikel zal lezen.


Vaak tegen betaling en daar ligt bij veel mensen het probleem. Men wil daar geen geld aan uitgeven. Dit maakt dat je met halve waarheden je geest vormt en soms dus ook misvormt. Dit haalt je behoorlijk uit je hart. Wees dus selectief in het aannemen van informatie en wees je er ook van bewust dat je geest – gestuurd door je onvolmaakte en bang innerlijke kind – daar een vreemde draai aan kan geven. Je hart daarentegen is puur en zal je alleen geven wat echt is. Let dus goed op dit jaar, of je vanuit je hoofd of hart bezig bent.


Laat je dit jaar leiden door je passies gecombineerd met een beetje gezond verstand!!


Hieronder vind je door het jaar heen de linkjes naar de betreffende maanden. Elke maand wordt er een aangevuld en via Facebook stuur ik een herinnering uit dat de Engelen Horoscoop er weer is.


 

Kom ook naar het Leer de Tarot Lezen weekend op 9 en 10 maart.