De Engelen horoscoop voor april

April vraagt je serieus om balans te brengen in je emoties en je gedachten. De kosmos brengt een aantal zaken op je pad uit het verleden die je uit balans kunnen brengen. Laat je niet uit het veld slaan maar onderzoek je gedachten en emoties zodat je deze kunt helen.


Daarvoor kun je het beste samen met je beschermengelen aan de slag gaan tijdens de Engelenpoort op 5 april. Deze opent om 5:55 en sluit om 12:01 en brengt een energie die je de ruimte geeft om samen met je beschermengelen naar je huidige leven en karma uit vorige levens te kijken die op dit moment je leven zwaar beïnvloeden.


Neem hiervoor ruim de tijd en mediteer even om je hoofd tot rust te brengen. Dan nodig je jouw beschermengelen uit om actief deel te nemen aan deze engelenpoort en je nodigt ook Aartsengel Raziël uit om de karmische zaken onder je aandacht te brengen en eventuele dingen uit je huidige leven die momenteel een negatieve invloed hebben op je leven.


Aartsengel Raziël is er om je te helpen het karma te balanceren. Dit kan je doen door heel bewust te stellen dat je de liefde en de lessen uit die situatie wilt behouden en de negatieve gevolgen ervan los wilt laten. Dan haal je diep adem en op je uitademing laat je die gevolgen los. Het kan zijn dat je dingen in je lichaam ervaart als onwillekeurige spiertrekkingen en mogelijk warme en koude vlagen. Dit gaat weer voorbij. Je beschermengelen zijn er om je te helpen met de zaken die uit dit leven naar voren komen. Je kan die zaken aan hen geven en vragen dit voor je te transformeren.


Je zal merken dat dit de nodige energieverschuivingen oplevert. Aartsengel Ariël is de Aartsengel die je kan helpen weer in balans te komen en goed geaard de zijn.


 
Kom naar de Tarot verdieping cursus op 29 juni bij Annelies of volg een leuke online cursus

2018 Engelen Horoscoop voor april

Daarna is het nodig om jezelf in elk geval 30 minuten rust te gunnen en drink ook genoeg water. Tijdens deze 30 minuten zal Aartsengel Rafaël eventuele losgekomen energieën helen. Sta de aartsengel toe om zijn helende licht bij je binnen te brengen en ontspan. Laat het over je heen komen. Deze maand staat verder in het teken van gestaag doorgaan met de dingen die je in gang hebt gezet. Elke kleine stap die je onderneemt is er een en zorgt ervoor dat je plannen weer meer de realiteit in gebracht worden. 


Kom ook naar het Leer de Tarot Lezen weekend op 9 en 10 maart.

Wat de doen deze maand

  1. In de agenda de engelenpoort inplannen  
  2. Elke week een uur inplannen om de balans te houden of te hervinden
  3. Maak gedurende de maand in een apart schrift notities van de dingen die je gedaan hebt waar je tevreden over bent
  4. De Engelen hebben aangegeven dat dit heel goed door karma kan komen….  Kort met de Aquarius Angels een karma healing doen om