CD's  |  E-boeken  |  Visualisaties  |  Thuis studie  |  Korting code


Hier kun je naast thuis studie cursussen ook volledige CD's, losse visualisaties en E-books vinden. Alle visualisaties en CD's zijn in het Nederlands ingesproken door Annelies. De thuis cursus downloads zijn leuke cursussen die je kunt ophalen en in je eigen tempo en tijd kunt doen.

De download kan opgehaald worden zodra de betaling verwerkt is via iDeal, Bancontact of Credit Card. Je kan het bestand ophalen door op de link te klikken die in de email staat die je van ons ontvangt na aankoop of direct na de betaling als je terug keert naar de webwinkel. ( kijk ook in je Junkmail of Spam folder!! )

Voor de bestanden van het "ENGELEN HELEN" boek kijk op blz. 209 (in het eboek op blz. 138) en voor de bestanden van het "ENGELEN EN DE ZIEL" boek kijk op blz. 203 voor de juiste web pagina.Werken met de Verlichte Meesters
Annelies Hoornik

€ 54.45    Nieuw!
 

De Verlichte Meesters zijn liefdevolle wezens die tijdens hun levens al hun karma en hun zorgen los hebben weten te laten. Door de incarnaties heen hebben zij zo'n grote kennis ontwikkeld dat ze je nu vanuit hun verlichte sferen kunnen helpen. 


Leer met deze cursus hoe je met vertrouwen de juiste Verlichte Meester aanroept om je te adviseren en te helpen o.a. je spirituele groei, manifesteren, bescherming, lastige gewoontes en verslaving los te laten en je zieledoelen te vinden. Je krijgt de lessen, het Verlichte Meesters Journaal en de Verlichte Meesters kaartenset met instructies in PDF bestanden en de visualisaties in mp3 formaat.


Meer informatie over deze thuis cursus.
Angelo's Heling voor jou en de Wereldwateren
Annelies Hoornik

 

Ga samen met de Engelen op een reis over de wereldwateren in een magische boot. De Engelen begeleiden je over de oceanen langs de continenten en onderweg zal je naast emotionele heling op meerdere vlakken ook een helend spoor door alle wereldwateren achterlaten. Zo heel je jezelf en het water op deze Aarde die het zo nodig heeft. Ik wens je veel plezier van deze ontspannende en helende visualisatie (26:00 min)
Blokkades en angsten loslaten
Annelies Hoornik

€ 4.99
 

Reis samen met je Engelen door het universum naar het prachtige eiland Maui waar je samen met een dolfijn een onderwater grot bezoekt en een prachtige diepgaande heling ontvangt van de Aartsengelen. Laat je angsten en blokkades daar maar achter.  (17:32 min.)

Diepe Chakra Reiniging en Affirmaties met de Aquarius Angels
Annelies Hoornik

€ 4.99
 

Tijdens deze visualisatie werk je samen met de Aquarius Angels aan je chakra's en bevestig je daarna door middel van mooie affirmaties hun goede werking. Deze bijzondere engelen brengen hun speciale energie en kennis mee in deze visualisatie waardoor het werk bijzonder krachtig en verstrekkend is.


Deze visualisatie is tijdens de Aquarius Angels Day van 2017 voor het eerst gebruikt om iedereen optimaal aan de dag te laten beginnen. Het was zo'n succes dat deze op verzoek is opgenomen.

Inkeer
Annelies Hoornik

€ 4.99
 

Deze download bevat muziek voor meditatie. Annelies ontvangt regelmatig verzoeken of de muziek die op haar visualisatie cd's staat ook als losse meditatie tracks beschikbaar zijn.


Deze track heeft een piano die een rustige repeterende melodie speelt die de geest wegvoert naar de leegte binnenin.


Lengte  27:30 min

Je Ziel Hervinden
Annelies Hoornik

€ 4.99
 

Je Ziel Hervinden is een visualisatie waarin ik je een oude techniek aanreik die in het Engels Soul Retrieval genoemd wordt en ik heb er zelf in al die jaren al heel veel aan gehad.


Sinds vorig jaar gebruiken mijn studenten dit prachtige stukje gereedschap ook om oud zeer te helen en stukjes van hun Ziel die verloren zijn geraakt bij traumatische ervaringen weer terug te halen en geheeld te integreren in hun lichaam, geest en aura. (26:20 min)

Ontmoet je Beschermengel
Annelies Hoornik

€ 4.99
 

Tijdens deze visualisatie bezoek je via de magische kristal de tuin van je Hoger Zelf waar je een van jouw beschermengelen ontmoet. Je kan je beschermengel om inzichten en hulp vragen voor de zaken die nu in jouw leven spelen. (20:23 min)

Wereld Heling met je Engelen
Annelies Hoornik

€ 4.99
 

Deze visualisatie is als eerste gebruikt tijdens de Dutch Angel Day van 2007, toen werd dit met een hele groep gedaan. (13:29 min)


Nu is het een aangepaste versie voor jou om thuis zelf te doen. Je ontmoet in het magische bos je Engelen en samen reis je het universum in waar je met jouw Engelen heling en liefde naar de wereld stuurt.

Wuivend
Annelies Hoornik

€ 4.99
 

Deze download bevat muziek voor meditatie. De zachte geluiden van een fluit over een rustige harmonieuze achtergrond helpen de geest leeg te maken en zo de leiding van de Engelen gemakkelijker te horen, zien, voelen en of weten.


Lengte : 38:15 min

Zwevend
Annelies Hoornik

€ 4.99
 

Visualisaties zijn fijn om te doen, maar soms heb je gewoon alleen maar muziek nodig om weg te zweven in de stilte binnenin. Deze meditatie muziek is daar speciaal voor gecomponeerd.


Lengte  36:54 min

ENGELEN EN DE ZIEL e-boek
Annelies Hoornik

€ 9.99
 

Met ENGELEN EN DE ZIEL – werk samen met de Engelen aan je Zieledoelen heeft Annelies een prachtig boek met diepgaande inzichten over de ziel geschreven.

 

De Engelen geven uitleg over de vier delen van de ziel en hoe je daarmee als mens kunt werken om zo gemakkelijker je zieledoelen te bereiken. Er worden diverse oefeningen, tips en adviezen gegeven die je samen met de Engelen kunt doen en er staan links in het boek naar gratis downloads. Deze downloads zijn er om je te helpen energiewerk te doen dat bij het onderwerp past.

 

Een greep uit de inhoud:

  • Wat hebben de Engelen over de ziel te zeggen?
  • Contact maken met de vier delen van de ziel
  • Hoe kun je het beste omgaan met de levenslessen die je krijgt?
  • Bezoek samen met de Engelen jouw persoonlijke Akasha
  • De wereld na 2012
  • Ondersteunende audio-oefeningen

Formaat: Epub

ENGELEN HELEN e-boek
Annelies Hoornik

€ 9.99
 

ENGELEN HELEN op fysiek, emotioneel, mentaal en karmisch niveau bekijkt alle niveau's waarop we als mens zaken om te helen tegen kunnen komen. Samen met de Engelen kun je aan de slag om helend werk voor jezelf en anderen te doen. Daarnaast worden er links naar diverse visualisaties aangeboden.


Een greep uit de inhoud


* Wat hebben de Engelen over gezondheid en heling te zeggen?

* Heling op diverse niveaus

* Wat doe je met invloeden van buitenaf?

* Persoonlijke verhalen over Engelenhelingen

* Samen met de Engelen je leven helen

* Ondersteunende audio oefeningen


Formaat: Epub 

Krachtig en vrouwelijk
Rachael Jayne Groover

€ 19.99
 

Vergroot je onweerstaanbare aanwezigheid en trek de aandacht die je wilt

 


Wanneer een vrouw haar vrouwelijke essentie verwezenlijkt, dan verandert haar hele leven. Ze wordt aantrekkelijk, gegrond, en sensueel. Wanneer ze een kamer binnenkomt, is iedereen gevoelig voor haar vrouwelijke uitstraling. Mannen merken haar op, ook de gezonde, liefdevolle, mannelijke mannen waarnaar ze verlangt.


Ze hoeft geen krachtig personage uit te beelden om de aandacht die ze wil aan te trekken. Een geforceerd gevoel van mannelijke kracht is niets vergeleken met de extase, bekrachtiging en moeiteloze aantrekkingskracht die vrijkomen wanneer een vrouw haar vrouwelijke essentie activeert.

  

Formaat: Epub

Engelen in je dagelijkse leven
Annelies Hoornik

€ 44.00
 

Met de thuisstudie Engelen in je dagelijkse leven leer je thuis in je eigen tempo zelf hoe je met de Engelen praat en werkt. Je leert achtergronden, wie de Engelen zijn en waar ze jou specifiek mee kunnen helpen. Je leert o.a. over de Triaden, Engelenkoren, de Aartsengelen en Beschermengelen. De een zal je helpen wanneer je iets wilt helen, de ander wanneer je je onveilig voelt en weer een andere engel kan je helpen met creatieve uitingen en oplossingen. 


Het lesboek in pdf formaat bevat naast veel informatie, mooie afbeeldingen, oefeningen en associatietabellen die je helpen om heel specifiek met de engelen te werken. De bijgeleverde visualisaties helpen je om jouw Engelen ontmoetingsplek te ontdekken en wie de Engelen van de windrichtingen zijn. 

Van beginner tot gevorderde kun je in deze thuisstudie manieren vinden om met de Engelen aan de slag te gaan.


Meer informatie over deze thuis cursus.
Engelen Overleg
Annelies Hoornik

€ 19.99
 

Veel mensen kunnen de kaarten voor iedereen leggen en lezen maar voor zichzelf blijft er altijd twijfel en moeite. Door het overleg krijg je duidelijkheid over wat je wilt en kom je er ook achter hoe de engelen je kunnen helpen deze doelen te bereiken. Welke adviezen ze jou exact geven over de diverse onderwerpen en wat je actiestappen zijn. Het is dan ook zaak die adviezen serieus te nemen en er iets mee te doen.


Meer informatie over deze thuis cursus.
Maak kennis met de Aquarius Angels
Annelies Hoornik

€ 49.99
 

Sinds 21 december 2012 is er een nieuw tijdperk aangebroken, waarin leven en helen op een lichtere en efficiëntere manier kan en mag gebeuren. Dit hebben de Aquarius Angels door de jaren heen op meerdere manieren aan Annelies Hoornik laten zien en uitgelegd. Daaruit is onder andere het Aquarius Angels Healing systeem ontstaan.


De Aquarius Angels willen zich echter ook graag aan ons voorstellen en direct één op één met jou werken. Daarom is de workshop "Maak kennis met de Aquarius Angels" ontstaan, zodat iedereen direct contact kan maken met deze bijzondere lichtwezens.


De groep helende Aquarius Angels bestaat uit Aartsengelen en Aquarius Angels die als taak hebben mensen te begeleiden in deze nieuwe tijd. Zij doen dat door hun boodschappen van liefde en heling bij ons te brengen. Elke engel heeft een speciale taak en kan je heel doelgericht helpen. Ze zijn gericht op het verhelpen van blokkades zoals negatieve emoties en zich herhalende situaties in je leven.


Tijdens deze thuisstudie maak je contact met elk van deze 12 bijzondere engelen en leer je ze van dichtbij kennen. Elke engel zal je omhullen met helend licht en jou een boodschap geven passend bij het onderwerp dat je op dat moment naar voren brengt. Zo ervaar je hun liefdevolle begeleiding en heling.


Meer informatie over deze thuis cursus.
Wicca derde graad
Annelies Hoornik

€ 225.00
 

Tijdens het derde jaar zal je theorie bestaan uit geavanceerd energiewerk en de ontwikkeling van bepaalde energetische technieken die je in staat stellen specifiek afstandswerk te doen. 

Hiermee bedoel ik het zien over afstand, reizen op het astrale vlak en wandelen tussen de werelden. Je zal inzichten krijgen in hoe de Ziel en Tijd werken. De Ennead, Karmisch werk en Bewust Incarneren zullen onder andere behandeld worden.


Je zal in dit derde jaar leren een diepgaande Wicca Healing te geven met gebruik van onder andere chakra technieken en het werken met elementen, dit gaat ook terug naar je eigen verleden in dit leven om te helen.


De oefeningen gaan door zoals elk jaar maar worden nu specifieker gericht op het creëren van energie constructies door middel van het opzetten van specifieke frequenties.


Meer informatie over deze thuis cursus.
Wicca eerste graad
Annelies Hoornik

€ 175.00
 

De Wicca Eerste graad e-cursus is een persoonlijk groeipad waarin je leert over het Jaarwiel, de seizoenen en energetische getijden zoals ze binnen de Wicca gebruikelijk zijn. Dit brengt meer inzicht in het hoe en waarom van je dagelijkse leven en waarom op sommige dagen alles gemakkelijker gaat dan op andere dagen.


Je leert meteen ook hoe je daarmee om kunt gaan zodat je altijd optimaal gebruik maakt van de beschikbare energie en getijden om je heen. Je leert wat energie precies is, hoe het invloed op jou heeft en vooral hoe jij ook invloed op deze energie uit kan oefenen. Daarmee heb je de mogelijkheid om het stuur van je leven in handen te nemen. Je leert over de Godin en God en de diverse archetypen en hoe je daarmee kunt werken.


Dit en heel veel meer komt aan bod in deze Wicca Eerste Graad e-cursus.


Je ontvangt de volledige thuisstudie cursus en kunt direct aan de gang gaan met je Wicca Eerste Graad.


Meer informatie over deze thuis cursus.
Wicca tweede graad
Annelies Hoornik

€ 199.99
 

Deze Wicca Tweede Jaargang is een vervolg op de Wicca Eerste jaargang waarin je de basis geleerd hebt van de Wicca principes en over magisch werk.


Dit jaar gaan we dieper in op het magische werk en rituelen. We gaan in op de jaarfeesten en de volle en nieuwe maan rituelen. Een ritueel heeft een basis structuur en wanneer je die eenmaal kent dan kan je dit altijd gaan variëren. De basisstructuur leer je, je krijgt voor elke esbat en sabbat een standaard ritueel met variaties en natuurlijk groeit dit jaar de kennis waardoor je ook je eigen rituelen kan gaan maken. In totaal heb je dus genoeg materiaal voor 30 rituelen.


Verder is het gebruikelijk dat je in het tweede jaar een specialisatie gaat kiezen. Daarvoor krijg je van een aantal concepten een goede basis aangereikt waardoor je kan zien of het je interesse wekt om daarin verder te gaan en te specialiseren.


De oefeningen zoals je ze in de Eerste Graad gedaan hebt worden verder uitgebreid.


Meer informatie over deze thuis cursus.
Aartsengel Rafael en zijn Helende Engelen CD
Annelies Hoornik

€ 9.99
 

Rafael en zijn helende engelen heeft een track met uitleg en verder zijn er diverse tracks met energiewerk die je samen met de Engelen doet om alle aspecten van je menselijk bestaan te helen. Of het nu om emoties, karma, lichamelijke klachten of zich steeds herhalende situaties gaat.Meer informatie over deze CD

Balans in je Leven
Annelies Hoornik

€ 9.99
 

Deze cd helpt je om de balans weer in je leven terug te krijgen wanneer je vast bent gelopen en merkt dat je zaken uitstelt. In deze nieuwe periode na 21-12-2012 hebben veel mensen daar last van, de omgeslagen energie is nu te vrouwelijk en passief geworden terwijl we voorheen in te mannelijke energie zaten. Daardoor dachten we weinig en liepen van alles te doen. Nu willen we van alles maar komen moeilijk in beweging, dat is waar deze cd je weer helpt de balans te vinden. Dan kun je de plannen die je hebt ook gemakkelijk uitvoeren.

 

Meer informatie over deze CD

Chakra en Visualisaties CD
Doreen Virtue

€ 14.99
 

Deze CD bevat een ochtend en avond chakra visualisatie.


Ze helpen je om volledig in je kracht en spiritueel ontwaakt de dag te beginnen. De avond visualisatie helpt je de stress van de dag los te laten en een goede nachtrust te hebben. Tijdens de training voor Angel Therapy Practitioner® vraagt Doreen iedereen de cd 's morgens en 's avonds te beluisteren om de chakra's optimaal voor te bereiden op het zuivere energiewerk met de engelen.


Je kan het verschil goed voelen tussen wanneer je het elke dag luistert en wanneer je dat niet doet.


Meer informatie over deze CD

Eenheid en Liefde in het nieuwe Tijdperk
Annelies Hoornik

€ 9.99
 

Op deze cd praten de engelen over de periode 2012 - 2024 en hoe de veranderingen invloed hebben op ons leven en de maatschappij. Tevens staan er drie tracks op met energiewerk die helpen om mee te gaan in deze planetaire trillingsverhoging en aan je toekomst en persoonlijke groei te werken.

 

Meer informatie over deze CD

Engelen en Romantiek CD
Doreen Virtue

€ 14.99
 

Leer je Engelen van Romantiek kennen, een deel van het Engelenrijk dat zich specialiseert in jou te helpen een gezonder en romantischer liefdesleven te manifesteren. Doreen leert je hoe je de Engelen van Romantiek aanroept om zo hun adviezen te ontvangen.

 

Meer informatie over deze CD

Engelen in Atlantis 1 CD
Doreen Virtue

€ 14.99
 

Voor haar boek De Kracht van Engelen (Angel Medicine) heeft Doreen tijdens workshops visualisaties gegeven aan haar studenten en dit had grote gevolgen voor de persoonlijke groei van iedereen die ze gedaan had.

 

De eerste visualisatie is uiteindelijk de cd Engelen in Atlantis 1 geworden.

 

Meer informatie over deze CD

Engelen in Atlantis 2 CD
Doreen Virtue

€ 14.99
 

Terwijl Doreen onderzoek voor haar boek Angel Medicine deed begon ze haar studenten tijdens de workshops door een visualisatie te leiden waarin ze zich verplaatsten naar de Atlantische Healing tempel. De resultaten waren zo krachtig dat het publiek Doreen telkens weer vroeg wanneer ze deze visualisatie op CD zou zetten.

 

Meer informatie over deze CD

Engelen Therapie Meditaties CD
Doreen Virtue

€ 14.99
 

Engelen Therapie Meditaties is een kalmerende cd waarmee je de wonderbaarlijke kracht van de engelen kunt activeren.

 

De healing die deze krachtige maar vooral ook heel grondige Engelen Therapie sessie je geeft is bijzonder. Je zal met de Aartsengelen samenwerken om te helen en je leven een positieve draai te geven.

 

 

Meer informatie over deze CD

Healing met Engelen CD
Doreen Virtue

€ 14.99
 

Doreen begint met de verschillende manieren waarop de engelen je kunnen helpen bij zaken gerelateerd aan gezondheid, financiën, carrière, relaties en zelfs je fysieke veiligheid. Daarna leidt ze je door een krachtige visualisatie die de aartsengelen en je eigen beschermengelen in je leven uitnodigen.

 

Meer informatie over deze CD

Je Beschermengel en je Ziel CD
Annelies Hoornik

€ 9.99
 

Deze CD biedt naast een introductie met uitleg over de Ziel en haar werking een viertal oefeningen om aan je Zielepad te werken. Je Beschermengel en je Ziel - werk samen met de Engelen aan de 4 delen van je Ziel

 

Meer informatie over deze CD

Karma Loslaten CD
Doreen Virtue

€ 14.99
 

Doreen legt uit hoe karmische zaken je in dit leven nog kunnen hinderen. In eerdere levens gedane geloften van armoede, kuisheid en lijden kunnen je in dit leven behoorlijk remmen. Meestal komen ze terug op diezelfde vlakken van je leven.

 

Door middel van de visualisatie op deze CD kun je pijnlijke patronen loslaten die te maken hebben met vorige levens.

 

Meer informatie over deze CD

Maak contact met de Engelen 6 CDs
Doreen Virtue

€ 34.00
 

Krijg les van Doreen Virtue in het Nederlands en leer stap voor stap hoe je contact kan maken met de Engelen. Volg de CD's en leer hoe je zelf met de Engelen contact kan maken en werken!


Meer informatie over deze CD.

Manifesteren met Engelen CD
Doreen Virtue

€ 14.99
 

Deze cd van Doreen Virtue legt uit hoe te manifesteren. Manifesteren is het proces waarmee je jouw idealen en wensen tot werkelijkheid laat worden. Dit gaat het best wanneer je je richt op je levensdoel, dat te herkennen is aan je hartenwensen. Doreen bespreekt ook de stappen van een betekenisvolle manifestatie en geeft uitleg over de vier gebruikelijke valkuilen die manifestaties kunnen blokkeren en hoe deze te vermijden.

 

Meer informatie over deze CD

Met de Engelen naar een vorig leven
Doreen Virtue

€ 14.99
 

Of je nu wel of niet in vorige levens gelooft, het ondergaan van een vorig leven regressie heeft heel duidelijke therapeutische voordelen. Op deze cd legt Doreen Virtue uit hoe haar klanten van fobieën, verslavingen en stemmingsstoornissen geheeld zijn door zich hun vorige levens te herinneren.

 

Meer informatie over deze CD

Ontmoet de aartsengelen 6 CD
Doreen Virtue

€ 24.99
 

Legioenen van liefdevolle en betrouwbare Aartsengelen waken over jou, en je kunt een betere relatie met ze ontwikkelen door hun namen en specialiteiten te leren. Doreen Virtue leidt je zodat je contact maakt met haar 15 favoriete Aartsengelen.


Meer informatie over deze CD

Zielereis CD
Annelies Hoornik

€ 9.99
 

Deze CD gaat diep in op het Zielendoel van de luisteraar en bevat 3 tracks:

 

- De essentie van de ziel (13:50 min)

- Een visualisatie waarin je jouw Zielenteam ontmoet (13:36 min)

- Een visualisatie waarin je informatie ontvangt over jouw Zielendoel (25:02 min)

 

Meer informatie over deze CD