Maak kennis met de Aquarius Angels


Sinds 21 december 2012 is er een nieuw tijdperk aangebroken, waarin leven en helen op een lichtere en efficiëntere manier kan en mag gebeuren. Dit hebben de Aquarius Angels door de jaren heen op meerdere manieren aan Annelies Hoornik laten zien en uitgelegd. Daaruit is onder andere het Aquarius Angels Healing systeem ontstaan.

Maak kennis met de Aquarius Angels - 12 engelen

De Aquarius Angels willen zich echter ook graag aan ons voorstellen en direct één op één met jou werken. Daarom is de workshop "Maak kennis met de Aquarius Angels" ontstaan, zodat iedereen direct contact kan maken met deze bijzondere lichtwezens.


De groep helende Aquarius Angels bestaat uit Aartsengelen en Aquarius Angels die als taak hebben mensen te begeleiden in deze nieuwe tijd. Zij doen dat door hun boodschappen van liefde en heling bij ons te brengen. Elke engel heeft een speciale taak en kan je heel doelgericht helpen. Ze zijn gericht op het verhelpen van blokkades zoals negatieve emoties en zich herhalende situaties in je leven.


Tijdens deze dag maak je contact met elk van deze 12 bijzondere engelen en leer je ze van dichtbij kennen. Elke engel zal je omhullen met helend licht en jou een boodschap geven passend bij het onderwerp dat je op dat moment naar voren brengt. Zo ervaar je hun liefdevolle begeleiding en heling.


Deze workshop is geschikt voor iedereen die zich aangetrokken voelt tot engelen en zelf hun energie wil ervaren.


De workshop kan los gevolgd worden of kan als introductie gezien worden voor de krachtige Aquarius Angels Healing workshop.  Ook als je de Aquarius Angels Healing workshop al gedaan hebt kan je deze workshop als verdieping doen omdat je dan uitgebreider contact kunt maken met elke engel apart.Cursus data Datum Duur      Prijs   Locatie Trainer  
 04-08-2018Dag10:30-17:00€ 117.00Capelle aan den IJsselAnnelies
 27-10-2018Dag10:30-17:00€ 117.00Capelle aan den IJsselAnnelies