Aquarius Angels® Healing

In deze nieuwe tijd van Aquarius is het mogelijk om met een lichtere vorm van healing te werken dan met Reiki of multidimensional healing. Je kunt nu helen door het verbreken van de illusie dat je niet langer één bent met de bron waarin alles perfect is. Door deze beperkende gedachte is het mogelijk om allerlei ongemakken in je leven te ervaren. De Aquarius Angels® Healing helpt je om weer in de oorspronkelijke perfectie te komen en zo klachten op elk niveau los te laten. Deze cursus is door iedereen en zonder voorkennis te volgen. 


Op dit moment wordt de cursus via video les gegeven zodat je vanuit huis mee kan doen en leren hoe je op afstand heling geeft.

 

  

Wat we doen tijdens het cursusweekend


De Aquarius Angels Healing live video weekenden duren twee en een halve dag. Daarin zullen we veel helend werk op afstand voor elkaar doen. Na de eerste inwijding zal er direct begonnen worden met het werken met de energie van de Aquarius Angels. De engelen hebben veel informatie gegeven over helingen zoals deze in het nieuwe Gouden Tijdperk zal zijn en de punten waar mee gewerkt wordt. Ook wordt er gesproken over chakra’s en hoe de interactie is met de Aquarius Angels® Healing.

Aquarius Angels Healing

Je leert een ochtend-, en avondmeditatie die speciaal voor de Aquarius Angels® Healer gechanneld is, tijdens de les leer je waarom deze korte meditaties zo effectief zijn en je leven sterk kunnen verbeteren. Ook leer je hoe je een Aquarius Angels® Healing voorbereid. Hoe je uitleg geeft over een sessie en natuurlijk hoe je je Aquarius Angels® Healing geeft aan jezelf of een ander.


Speciale Technieken bij hardnekkige klachten


Er zijn een aantal extra technieken die mensen helpen met acute klachten of met karmische klachten. Daardoor kun je helend werken op elk niveau waar maar problemen mee kunnen zijn. Behandelingen kunnen op elke klacht gegeven worden zoals o.a. allergieën, migraine, pijnklachten, nervositeit, angstklachten zoals vliegangst, terugkerende klachten die slecht reageren op normale behandeling... en nog veel meer.


Lastral®

Je leert hoe je een energetische Lastral® maakt, dit is spirituele nazorg die jeaan het eind van de heling mte een symbool in de persoon aanbrengt. Deze spirtiuele nazorg blijft nog ongeveer vier weken actief. Dit zorgt er na de behandeling voor dat het lichaam gedurende deze tijd steeds weer in dezelfde engelenenergie terug komt als tijdens de behandeling. Dit geeft bijzonder goede resultaten.


Alles wat uitgelegd wordt, wordt ook geoefend zodat je na het lesweekend het gevoel in je vingers hebt en met zelfvertrouwen aan de slag kan gaan met de Aquarius Angels® Healing .


Aquarius Angels® Healer lijst, de Facebook groep en meer.


Na de workshop kun je lid worden van de besloten FB groep, je kunt vermeld worden in de Aquarius Angels® Healer lijst zodat je goed gevonden kunt worden als je een praktijk hebt. Op onze website hebben we een apart intern deel gemaakt waar je extra informatie en technieken kunt vinden om je kennis en healing verder te verdiepen. Daar vind je onder andere ook AAH voor dieren met volledige uitleg en quicksheet.


Tijdens de Aquarius Angels® Healing weekenden leer je de volgende zaken:

 • De voorbereiding voor de healing

 • Vanuit de Bron werken

 • Een ochtend meditatie

 • Waar zijn de aandachtspunten en waar staan ze precies voor

 • 2 inwijdingen zodat je met de Aquarius Frequentie en op afstand kan werken

 • Hoe geef je een healing met de Aquarius Angels®

 • Technieken voor:

  • Healing van acute klachten

  • Healing van fysieke klachten

  • Healing voor chronische klachten

  • Healing voor mentale klachten

  • Healing voor emotionele klachten

  • Healing op zieleniveau

  • Healing van Karma

  • Healing van innerlijk kind

 • Een energetische Lastral® maken

 • Aarding van de klant

 • Avond meditatie


Wordt ook een Aquarius Angels Healer en schrijf je in voor deze weekend workshop. Naast een mooi lesboek, duidelijke uitleg over hoe Aquarius Angels® Healing werkt en wat een Lastral® is en hoe je die maakt zullen we alles uitgebreid oefenen zodat je met een goede kennis en al redelijk wat ervaring naar huis gaat.


De lessen worden gegeven via live video. Lees hier wat live videolessen zijn, wat klanten ervan vinden  en hoe je je kan voorbereiden op een live videoles.

Cursus data


 Datum Duur      Prijs   Locatie Trainer  
 22-08-20202 dagen € 399.00Online live videoAnnelies
 31-10-20202 dagen € 399.00Online live videoAnnelies
 16-01-20212 dagen € 399.00Online live videoAnneliesNadat je deze workshop gevolgd hebt, kun je doorgaan naar het AAH Gevorderd niveau, deze workshop wordt alleen door Annelies Hoornik gegeven, de grondlegster van de Aquarius Angels® Healing.
Feedback geven op deze workshop!

Naam


Email


Feedback


Welk jaar is het    (vul bv 2020 in!!)