Aquarius Angels® Healing

In deze nieuwe tijd van Aquarius is het mogelijk om met een lichtere vorm van healing te werken dan "het oude patroon van problemen loslaten en aanvullen met positieve energie". Je kunt nu helen door het verbreken van de illusie dat je niet langer één bent met de bron waarin alles perfect is. Door deze beperkende gedachte is het mogelijk om allerlei ongemakken in je leven te ervaren. De Aquarius Angels® Healing helpt je om weer in de oorspronkelijke perfectie te komen en zo klachten op elk niveau los te laten. Deze cursus is door iedereen en zonder voorkennis te volgen. 

 

Wat we doen tijdens het cursusweekend


De Aquarius Angels Healing live video weekenden duren twee en een halve dag. Daarin zullen we veel helend werk op afstand voor elkaar doen. Na de eerste inwijding zal er direct begonnen worden met het werken met de energie van de Aquarius Angels. De engelen hebben veel informatie gegeven over helingen zoals deze in het nieuwe Gouden Tijdperk zal zijn en de punten waar mee gewerkt wordt. Ook wordt er gesproken over chakra’s en hoe de interactie is met de Aquarius Angels® Healing.

Aquarius Angels Healing

Je leert een ochtend-, en avondmeditatie die speciaal voor de Aquarius Angels® Healer gechanneld is, tijdens de les leer je waarom deze korte meditaties zo effectief zijn en je leven sterk kunnen verbeteren. Ook leer je hoe je een Aquarius Angels® Healing voorbereid. Hoe je uitleg geeft over een sessie en natuurlijk hoe je je Aquarius Angels® Healing geeft aan jezelf of een ander.


Speciale Technieken bij hardnekkige klachten


Er zijn een aantal extra technieken die mensen helpen met acute klachten of met karmische klachten. Daardoor kun je helend werken op elk niveau waar maar problemen mee kunnen zijn. Behandelingen kunnen op elke klacht gegeven worden zoals o.a. allergieën, migraine, pijnklachten, nervositeit, angstklachten zoals vliegangst, terugkerende klachten die slecht reageren op normale behandeling... en nog veel meer.


Lastral®


Je leert hoe je een Lastral® maakt, dit is een flesje dat je meegeeft dat de persoon spirituele nazorg biedt. Dit wordt nog ongeveer vier weken gebruikt na de behandeling er zorgt ervoor dat het lichaam gedurende deze tijd steeds weer in dezelfde engelenenergie terug komt als tijdens de behandeling. Dit geeft bijzonder goede resultaten.


Alles wat uitgelegd wordt, wordt ook geoefend, je gaat dus met het gevoel in je vingers en een goed zelfvertrouwen naar huis om daar met de Aquarius Angels® Healing aan de slag te gaan.


Aquarius Angels® Healer lijst, de Facebook groep en meer.


Na de workshop kun je lid worden van de besloten FB groep, je kunt vermeld worden in de Aquarius Angels® Healer lijst zodat je goed gevonden kunt worden als je een praktijk hebt. Op onze website hebben we een apart intern deel gemaakt waar je extra informatie en technieken kunt vinden om je kennis en healing verder te verdiepen. Daar vind je onder andere ook AAH voor dieren met volledige uitleg en quicksheet.


Tijdens de Aquarius Angels® Healing weekenden leer je de volgende zaken:

 • De voorbereiding voor de healing

 • Vanuit de Bron werken

 • Een ochtend meditatie

 • Waar zijn de aandachtspunten

 • 2 inwijdingen zodat je met de Aquarius Frequentie kan werken

 • Hoe geef je een healing met de Aquarius Angels®

 •       Technieken voor:
  • Healing van acute klachten
  • Healing op ziele niveau
  • Healing van Karma
  • Healing van innerlijk kind
 • Een Lastral® maken

 • Aarding van de klant

 • Avond meditatie


Wordt ook een Aquarius Angels Healer en schrijf je in voor deze weekend workshop. Naast een mooi lesboek, duidelijke uitleg over hoe Aquarius Angels® Healing werkt en wat een Lastral® is en hoe je die maakt zullen we alles uitgebreid oefenen zodat je met een goede kennis en al redelijk wat ervaring naar huis gaat.Op dit moment worden de lessen gegeven via live video, dit betekent dat je elkaar ziet en met elkaar praat, net als in de lesruimte. Annelies geeft normaal les zoals altijd en beantwoord je vragen ook direct. Wanneer er geoefend wordt zal Annelies jullie zo nodig in aparte oefenruimtes zetten zodat je met elkaar kan oefenen en net als in de les ook even langskomen om te kijken of alles goed gaat en eventueel bijsturen.


Nu dus geen lessen met elkaar in de klas want werken met de engelen is erg persoonlijk en meestal in nauw contact met de ander. Handen vasthouden, Angelhugs en meer. Dat is nu echt niet verantwoord.

Je kan je dus gewoon aanmelden voor de cursussen. De cursussen zijn te volgen via de pc (met camera en microfoon), ipad/tablet of een smartphone. Voor de les ontvang je 2 aparte emails met daarin de link die je in de gesloten video-lesruimte brengt. Je krijgt een link voor de ochtend en een voor de middag.

Als er bij een workshop lesmateriaal hoort zoals een hand-out dan krijg je die vooruit via email en voor sommige workshops zal je een pakketje ontvangen met alles dat je nodig hebt. Hierover krijg je dan in de specifieke lesmail alvast informatie.

Voel je dus vrij om je aan te melden voor een workshop en houd rekening met meer emails, deze kunnen van verschillende adressen komen zoals
engelen-info@engelencursus.nl, zoom.us of annelies@engelencursus.nl (check dus ook regelmatig je SPAM folder!) over de gang van zaken per workshop. Wij sturen geautomatiseerde emails 4 dagen voor een les met de laatste informatie.


We werken er hard aan om meer online thuis studie cursussen beschikbaar te maken. Wij houden je via de nieuwsbrief op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.Cursus data


 Datum Duur      Prijs   Locatie Trainer  
 17-04-20202.5 dagen € 444.00Online live videoAnnelies
 21-08-20202.5 dagen € 444.00Online live videoAnnelies
 30-10-20202.5 dagen € 444.00Online live videoAnneliesNadat je deze workshop gevolgd hebt, kun je doorgaan naar het AAH Gevorderd niveau, deze workshop wordt alleen door Annelies Hoornik gegeven, de grondlegster van de Aquarius Angels® Healing.
Feedback geven op deze workshop!

Naam


Email


Feedback


Welk jaar is het    (vul bv 2020 in!!)
Reacties van klanten op deze workshop