Online reading of healing consulten

Ik geef een scala aan readingen en healingen met de Engelen, Aartsengelen en Aquarius Angels. Hieronder vind je een overzicht van deze consulten. Voor sommige consulten is een extra pagina aangemaakt omdat er zoveel meer over te zeggen is. Dan vind je vanzelf een "Lees meer" linkje om meer te weten te komen.


Alle consulten worden door Annelies online via Skype, Facetime of Whatsapp video gegeven.


Graag beantwoord ik in een consult je levensvragen of help je klachten te helen met de engelenenergie. Weet je niet welk type consult voor jou belangrijk is, kies dan een tijdsduur en zet in het opmerkingenveld dat je het aan de engelen overlaat wat er gedaan wordt.


Wil je direct een afspraak maken voor een online consult dan kan dat via het afspraakformulier 


Consult aanbod

Aquarius Angels Healing consult

Tijdens een Aquarius Angels® Healing consult zal in eerste instantie een doel van de sessie bepaald worden en dan krijg je een korte uitleg over de punten waarop gewerkt wordt.

Dan zal de veilige omgeving via de Aquarius link opgezet worden zodat de sessie ook zuiver en veilig is, en precies dat doet wat goed is voor zowel jou - de ontvanger - als Annelies zelf.

Vervolgens wordt de Aquarius Healing gegeven en ontvang je een energetische Lastral. De spirituele nazorg die de energie van de sessie nog tot 4 weken aan vult zodat je maximaal de mogelijk hebt om te helen.

Maak een Aquarius Angels Healing consult afspraak bij Annelies
Engelen Channeling consult

Annelies heeft al haar boeken, cd's en de energietherapie Aquarius Angels Healing totaal gechanneld. Ze is gewend om als celestial channel te werken. Dit is hoe de engelen haar taak omschrijven. Dat doet ze om zo de berichten van de engelen te verspreiden via haar boeken en cds' en workshops.

Dit kan echter ook voor consulten ingezet worden. Tijdens een channelingsessie krijg je de antwoorden op jouw vragen die Annelies direct via de engelen channelt. Het beste is het om ervoor te zorgen dat je al je vragen op papier bij je hebt zodat je ze ook stelt. De ervaring leert namelijk dat de antwoorden snel en uitgebreid komen om je inzichten, antwoorden en adviezen te gegen.

Maak een Engelen Channeling consult afspraak bij Annelies
Engelen jaar reading consult

Tijdens een Engelen Jaar Reading kijken we samen met de engelen naar het jaar dat voor je ligt. Dit is een mooie reading op momenten van verandering zoals een verjaardag, een nieuwe baan, een huwelijk en voor een geboorte. Je kunt dan direct inzichten en vooral ook adviezen van de engelen krijgen om je een optimale kans te geven er een mooie tijd van te maken.

Lees meer over de Engelen jaar reading of maak een consult afspraak bij Annelies
Engelen kaart reading consult

Dit is meestal een consult van 30 minuten - of als je veel vragen hebt 60 minuten - waarin je jouw vragen aan de engelen stelt. Via de Engelen Orakel kaarten komen de antwoorden van de engelen dan naar je toe. Deze Engelen Kaart Readdingen kunnen voor alle levensvragen gegeven worden.

Ze zijn erg populair voor vragen over Relaties, of dit nu over romantiek, vriendschappen of familierelaties gaat. Andere popularie onderwerpen zijn vragen over het werk of de studie, het levensdoel, de spirituele groei en gezondheid. De engelen geven altijd op een liefdevolle manier antwoord en zullen de focus vooral richten op wat er mogelijk is, wat er bereikt kan worden en geven altijd tips en adviezen die je helpen je leven mooier, gezonder en gelukkiger te maken.

Engelen zijn wezens van onvoorwaardelijke liefde die het grote plan overzien en daarom enkel positieve en consstructieve berichten geven, je steunen en helpen.

Lees meer over de Engelen kaart reading of maak een consult afspraak bij Annelies
Engelen healing consult

Dit is een sessie waarin je een healing van de engelen ontvangt. Annelies werk dan als doorgeefluik voor de engelenenergie en heling. Hierbij wordt onder andere gewerkt aan het loslaten van aardgebonden geesten en entiteiten, negatieve energie ophopingen die blokkades veroorzaken. De effecten van tegen jou gerichte jaloezie en boosheid wat allerlei pijnlijke klachten in het lichaam kan veroorzaken, het reinigen van de chakra's en de aura en het helen van karma.

Maak een Engelen healing consult afspraak bij Annelies
Karma Toekomst Reading en Healing consult

Tijdens deze sessie werken we aan klachten die maar terug blijven komen en waar je de oorzaak niet van weet. Dit zijn meestal vage, zich herhalende klachten waar je zo weinig mee kunt. Nu is er een manier om dat efficiënt te achterhalen en op te lossen.

Samen met de aartsengelen vinden we de bron van deze terugkerende klachten. Daarna wordt er met de engelen een karma heling gegeven en daarna krijg je zien we via de engelenkaarten wat er door deze karmaheling op positieve manier verandert is in je leven.

Lees meer over de Karma Toekomst Reading en Healing of maak een consult afspraak bij Annelies
Tarot Jaar Reading consult

Tijdens een Tarot Jaar Reading kijken we samen naar het jaar dat voor je ligt. Dit is een mooie reading op momenten van verandering zoals een verjaardag, een nieuwe baan, een huwelijk en voor een geboorte. Je krijgt direct inzichten in het jaar dat komt en hoe je er het beste mee kan gaan om jezelf een optimale kans te geven er een mooie tijd van te maken.

De Tarot kaarten zijn kaarten die situaties afbeelden en altijd goed advies geven. Wanneer je denkt dat de Tarot eng of slecht is, dan is het hoog tijd om jezelf zo'n positieve ervaring als een Tarot Jaar Legging te geven. Ook leuk als kado voor een ander natuurlijk.

Ook de kersttijd nodigt uit om naar binnen te keren en bij jezelf te rade te gaan hoe je jaar is geweest en wat er dit komende jaar in het verschiet ligt. Met het nieuwe jaar komen nieuwe mogelijkheden en uitdagingen om weer het beste uit jezelf te halen.


Maak een Tarot Jaar Reading consult afspraak bij Annelies
Mentor sessie consult

Wil je liever één op één werken aan je spirituele groei in plaats van in een workshop te zitten? Heb je liever spirituele informatie die precies bij jouw situatie en groeipad past?

Dan is de mentoringsessie echt iets voor jou. Tijdens een mentorsessie kun je elk onderwerp aankaarten op gebied van spiritualiteit, engelen en je spirituele groei. Zorg dat je je vragen op papier bij je hebt zodat je ze ook allemaal stelt.

Annelies channelt direct de informatie van de engelen op al je vragen en zal als het om praktische spiritualiteit gaat meteen ook duidelijke adviezen en voorbeelden geven. Als het nodig is zal tijdens deze mentoring sessie ook een engelen reading of een engelen healing gegeven worden.

Mentorsessies zorgen voor een versnelde spirituele groei, een verdieping van de innerlijke rust en een beter inzicht in wat men wil en hoe dat aan te pakken.

Maak een Mentor sessie consult afspraak bij Annelies
Chakra Engelen Reading en Healing consult

Voor ons als mens is het belangrijk om goed werkende, schone en gebalanceerde chakra's te hebben. Door situaties die we meemaken kunnen de chakra's uit balans raken, vervuilen en vervormen. Dit kan een tijdelijke situatie zijn, maar na trauma's kan dit ook een permanent zwakke chakra opleveren.

Dit is een reading waarbij we voor elke chakra drie kaarten trekken. Zo kunnen de engelen je duidelijke informatie geven per chakra. Daaruit wordt duidelijk hoe het met je chakragesteld is, wat er gedaan kan worden om dit permanent te verbeteren en wat het effect zal zijn op je leven.

De engelenberichten worden gecombineerd met een chakrahealing gegeven door Aartsengel Rafaël.

Maak een Chakra Engelen Reading en Healing consult afspraak bij Annelies
Tarot Reading consult

De werkstijl van Annelies voor een Tarot Reading is bondig en objectief met de focus op mogelijkheden. Van nature geeft ze consulten die gericht zijn op hoe je vooruit kan en je leven verbeteren. Wanneer je dus een advies zoekt waar je mee aan de slag kunt, dan is een Tarot Reading een goede keus.

Als je bang bent voor de "enge" kaarten in de Tarot en dat je een rampspoed reading kan krijgen, dan kan je ervan uit gaan dat dit niet zo zal zijn. De enge kaarten gaan over transformatieprocessen. Momenten in je leven waarin je een hoofdstuk afsluit en er een nieuw begin aankomt.

Annelies werkt al sinds 2000 met de Tarot. Omdat ze bekend staat om haar Engelenwerk geeft ze vooral veel Engelen Kaart Readingen. In de praktijk blijken mensen toch vaak behoefte te hebben aan de bijzonder praktische en positieve adviezen die via de Tarot naar voren komen. Daarom biedt Annelies nu ook Tarot Readingen aan.

Lees meer over de Tarot Reading of maak een consult afspraak bij Annelies


Lengte van een consult en prijzen

In december krijg je winter korting op consulten!

.

DuurConsultNormale prijsMet winter korting
30 min.Aquarius Angels Healing77.0055.00
60 min.Chakra Engelen Reading en Healing144.0099.00
30 min.Engelen channeling77.0055.00
60 min.Engelen channeling144.0099.00
30 min.Engelen Heling77.0055.00
45 min.Engelen Heling 115.0079.00
60 min.Engelen Jaar Reading144.0099.00
120 min.Engelen Jaar Reading uitgebreid Kerst288.00198.00
30 min.Engelen Kaart Reading77.0055.00
60 min.Engelen Kaart Reading144.0099.00
30 min.Karma en Toekomst sessie77.0055.00
60 min.Mentoring sessie144.0099.00
90 min.Mentoring sessie231.00155.00
120 min.Mentoring sessie275.00198.00
90 min.Tarot Jaar Reading Kerst 90 minuten216.00155.00
60 min.Tarot Jaar Reading Kerst Basis144.0099.00
120 min.Tarot Jaar Reading uitgebreid Kerst288.00198.00
30 min.Tarot Reading77.0055.00
60 min.Tarot Reading144.0099.00


Online consult aanvragen


Naam: Angelo - Engelencursus

010-2840619

E-mail:
Telefoon:
Consult:
Voorkeur datum:   (Alleen tussen 10:00 en 17:00)
Voorkeur applicatie     Online contact info 
Opmerkingen:
10 + 30 = Geef a.u.b. het antwoord op de som, dan weten we dat een persoon dit stuurt en geen computer.