Engelen consulten


Ik geef een scala aan readingen en healingen met de Engelen, Aartsengelen en Aquarius Angels. Hieronder vind je een overzicht van deze consulten. Voor sommige consulten is een extra pagina aangemaakt omdat er zoveel meer over te zeggen is. Dan vind je vanzelf een "Lees meer" linkje om meer te weten te komen.


Wil je weten hoe anderen een consult hebben ervaren lees dan wat ze erover zeggen op de reacties van klanten pagina.


Graag beantwoord ik samen met de engelen je levensvragen of help je klachten te helen met de engelenenergie.

Een consult kan ook via Facetime, Skype en Facebook Video gegeven worden wanneer het niet mogelijk is om langs te komen.


Wil je een afspraak maken voor een engelen consult dan kan dat via het afspraakformulier.Consult aanbod

Aquarius Angels Healing consult


Tijdens een Aquarius Angels® Healing consult zal in eerste instantie een doel van de sessie bepaald worden en dan krijg je een korte uitleg over waar je aangeraakt wordt. Dit wordt uitgelegd om er voor te zorgen dat je gewoon kunt ontspannen en de engelen het werk laten doen, zonder je druk te maken over wat er allemaal gaat gebeuren.

Dan zal de veilige omgeving via de Aquarius link opgezet worden zodat de sessie ook zuiver en veilig is, en precies dat doet wat goed is voor zowel jou - de ontvanger - als Annelies zelf.

Vervolgens zal Annelies je met de vingertoppen aanraken op de aandachtspunten die door de Aquarius Angels® gegeven zijn om te behandelen. De energie die je als ontvanger waarneemt is meestal heel subtiel, maar kan er op sommige aandachtspunten ook heel duidelijk uit springen. Het is ook goed mogelijk dat je de aandachtspunten tot een dag na de sessie nog kan voelen. Gewoon een energetische sensatie, die jou laat weten dat de Aquarius Angels® nog bezig zijn met jou en je heling.

Vervolgens ontvang je een Lastral die direct na de behandeling voor je gemaakt wordt. Dit is de spirituele nazorg die de Aquarius Angels® je meegeven voor vier weken.

Door de Lastral dagelijks in te nemen blijft de helende energie van de sessie nog weken actief voor je werken.. Dit geeft je een tijdsvenster om te helen op een subtiele, vaak onbewuste manier. Over het algemeen is één consult voldoende, soms twee, om je klacht te helen. Dat geeft dan weer ruimte voor mooie nieuwe dingen in je leven.

Maak een Aquarius Angels Healing consult afspraak bij Annelies
Aquarius Akasha Reading en Healing consult


De Aquarius Angels zijn al vanaf het begin van mijn engelenwerk bij me, in het begin onopvallend en de laatste jaren heel actief en duidelijk leidend. Dit heeft me nieuwe inzichten gebracht. Daarom geef ik nu ook Aquarius Akasha consulten.

Er is al decennia veel te doen over de Akasha en daar zijn al eeuwen vaste rituelen voor die mensen volgen om contact te maken met de Heren van de Kronieken. Ze kunnen zo antwoorden krijgen op vragen en samen met de karmische commissie levenscontracten aan laten passen.

Tijdens mijn onderzoek naar de structuur van de Akasha blijkt dat mensen weten dat de engelen daar hun eigen stuk binnen hebben, maar niemand weet hoe je werkt met deze bijzondere lichtwezens in de Akasha.

De Aquarius Angels hebben de poort tot de engelensferen binnen de Akasha nu voor mij geopend en daarmee kan mooi, praktisch en liefdevol gewerkt worden. De antwoorden die uit de Kronieken komen via de Aquarius Angels zijn direct helend en kunnen met energiewerk aangevuld worden waar nodig. Dit zijn levensveranderende sessies van een uur.

Maak een Aquarius Akasha Reading en Healing consult afspraak bij Annelies
Engelen Channeling consult


Annelies heeft al haar boeken, cd's en de energietherapie Aquarius Angels Healing totaal gechanneld. Ze is gewend om als celestial channel te werken. Dit is hoe de engelen haar taak omschrijven. Dat doet ze om zo de berichten van de engelen te verspreiden via haar boeken en cds' en workshops.

Dit kan echter ook voor consulten ingezet worden. Tijdens een channelingsessie krijg je de antwoorden op jouw vragen die Annelies direct via de engelen channelt. Het beste is het om ervoor te zorgen dat je al je vragen op papier bij je hebt zodat je ze ook stelt. De ervaring leert namelijk dat de antwoorden snel en uitgebreid komen om je inzichten, antwoorden en adviezen te gegen.

Maak een Engelen Channeling consult afspraak bij Annelies
Engelen jaar reading consult


Tijdens een Engelen Jaar Reading kijken we samen met de engelen naar het jaar dat voor je ligt. Dit is een mooie reading op momenten van verandering zoals een verjaardag, een nieuwe baan, een huwelijk en voor een geboorte. Je kunt dan direct inzichten en vooral ook adviezen van de engelen krijgen om je een optimale kans te geven er een mooie tijd van te maken.

Ook de kersttijd nodigt uit om naar binnen te keren en bij jezelf te rade te gaan hoe je jaar is geweest en wat er dit komende jaar in het verschiet ligt. Met het nieuwe jaar komen nieuwe mogelijkheden en uitdagingen om weer het beste uit jezelf te halen. Op de Engelen Jaar Readingen in december en januari krijg je extra korting, deze kosten € 117,00 in plaats van € 144,00 voor een uur of € 234,00 in plaats van € 288,00 voor 2 uur. Maak dus op tijd een afspraak.

Lees meer over de Engelen jaar reading of maak een consult afspraak bij Annelies
Engelen kaart reading consult


Dit is meestal een consult van 30 minuten - of als je veel vragen hebt 60 minuten - waarin je jouw vragen aan de engelen stelt. Via de Engelen Orakel kaarten komen de antwoorden van de engelen dan naar je toe. Deze Engelen Kaart Readdingen kunnen voor alle levensvragen gegeven worden.

Ze zijn erg populair voor vragen over Relaties, of dit nu over romantiek, vriendschappen of familierelaties gaat. Andere popularie onderwerpen zijn vragen over het werk of de studie, het levensdoel, de spirituele groei en gezondheid. De engelen geven altijd op een liefdevolle manier antwoord en zullen de focus vooral richten op wat er mogelijk is, wat er bereikt kan worden en geven altijd tips en adviezen die je helpen je leven mooier, gezonder en gelukkiger te maken.

Engelen zijn wezens van onvoorwaardelijke liefde die het grote plan overzien en daarom enkel positieve en consstructieve berichten geven, je steunen en helpen.

Lees meer over de Engelen kaart reading of maak een consult afspraak bij Annelies
Engelen healing consult


Dit is een sessie waarin je een healing van de engelen ontvangt. Annelies werk dan als doorgeefluik voor de engelenenergie en heling. Hierbij wordt onder andere gewerkt aan het loslaten van aardgebonden geesten en entiteiten, negatieve energie ophopingen die blokkades veroorzaken. De effecten van tegen jou gerichte jaloezie en boosheid wat allerlei pijnlijke klachten in het lichaam kan veroorzaken, het reinigen van de chakra's en de aura en het helen van karma.

Maak een Engelen healing consult afspraak bij Annelies
Karma Toekomst Reading en Healing consult


Tijdens deze sessie die 30 minuten duurt werken we aan klachten die maar terug blijven komen en waar je de oorzaak niet van weet. Dit zijn meestal vage zich herhalende klachten waar je zo weinig mee kunt. Nu is er een manier om dat efficiënt te achterhalen en op te lossen.

Samen met de aartsengelen achterhalen we wat de karmische oorzaak is, de bron als het ware, van deze terugkerende klachten. Daarna wordt er met de aartsengelen een karma heling gegeven en daarna krijg je inzichten van de engelen in wat er nu in je leven veranderd is door deze karma heling.

Lees meer over de Karma Toekomst Reading en Healing of maak een consult afspraak bij Annelies
Mentoring sessie consult


Wil je liever één op één werken aan je spirituele groei in plaats van in een workshop te zitten? Heb je liever spirituele informatie die precies bij jouw situatie en groeipad past?

Dan is de mentoringsessie echt iets voor jou. In een 2 uur durende mentoringsessie kun je elk onderwerp aankaarten op gebied van spiritualiteit, engelen en je spirituele groei. Zorg dat je je vragen op papier bij je hebt zodat je ze ook allemaal stelt.

Annelies channelt direct de informatie van de engelen op al je vragen en zal als het om praktische spiritualiteit gaat meteen ook duidelijke adviezen en voorbeelden geven. Als het nodig is zal tijdens deze mentoring sessie ook een engelen reading of een engelen healing gegeven worden.

Mentoringsessies zorgen voor een versnelde spirituele groei, een verdieping van de innerlijke rust en een beter inzicht in wat men wil en hoe dat aan te pakken.

Maak een Mentoring sessie consult afspraak bij Annelies
Chakra Engelen Reading en Healing consult


Voor ons als mens is het belangrijk om goed werkende, schone en gebalanceerde chakra's te hebben. Door situaties die we meemaken kunnen de chakra's uit balans raken, vervuilen en vervormen. Dit kan een tijdelijke situatie zijn, maar na trauma's kan dit ook een permanent zwakke chakra opleveren.

Dit is een reading waarbij we voor elke chakra drie kaarten trekken. Zo kunnen de engelen je duidelijke informatie geven per chakra. Daaruit wordt duidelijk hoe het met je chakragesteld is, wat er gedaan kan worden om dit permanent te verbeteren en wat het effect zal zijn op je leven.

De engelenberichten worden gecombineerd met een chakrahealing gegeven door Aartsengel Rafaël.

Maak een Chakra Engelen Reading en Healing consult afspraak bij Annelies
Galactische sessie met Aartsengel Orion consult


Aartsengel Orion helpt je graag wanneer je inzichten op spiritueel gebied zoekt die verder reiken dat de gebruikelijke spirituele kennis. Hij is vooral aanwezig voor de sterrenmensen die moeite hebben met het dagelijkse bestaan op Aarde om ze extra mogelijkheden aan te geven die meer steun brengen. Ook kan hij interstellair karma en galactische heling aanbieden en in de sterrenmensen die daartoe geroepen worden ook hun mogelijkheden tot galactische heling activeren.

Maak een Galactische sessie met Aartsengel Orion consult afspraak bij Annelies
Tarot Reading consult


De werkstijl van Annelies voor een Tarot Reading is bondig en objectief met de focus op mogelijkheden. Van nature geeft ze consulten die gericht zijn op hoe je vooruit kan en je leven verbeteren. Wanneer je dus een advies zoekt waar je mee aan de slag kunt, dan is een Tarot Reading een goede keus.

Als je bang bent voor de "enge" kaarten in de Tarot en dat je een rampspoed reading kan krijgen, dan kan je ervan uit gaan dat dit niet zo zal zijn. De enge kaarten gaan over transformatieprocessen. Momenten in je leven waarin je een hoofdstuk afsluit en er een nieuw begin aankomt.

Annelies werkt al sinds 2000 met de Tarot. Omdat ze bekend staat om haar Engelenwerk geeft ze vooral veel Engelen Kaart Readingen. In de praktijk blijken mensen toch vaak behoefte te hebben aan de bijzonder praktische en positieve adviezen die via de Tarot naar voren komen. Daarom biedt Annelies nu ook Tarot Readingen aan.

Lees meer over de Tarot Reading of maak een consult afspraak bij Annelies
Lengte van een consult en prijzen


In de maand mei krijg je lente korting op een aantal consulten

.

DuurConsultNormale prijsLente korting
60 min.Aartsengel Orion sessie voor heling activatie144.00129.60
30 min.Aartsengel Orion sessie voor karma, groei & heling77.0069.30
60 min.Aartsengel Orion sessie voor karma, groei & heling144.00129.60
60 min.Akasha Reading en Healing144.00129.60
30 min.Aquarius Angels Healing77.0069.30
60 min.Chakra Engelen Reading en Healing144.00129.60
30 min.Engelen channeling77.0069.30
60 min.Engelen channeling144.00129.60
30 min.Engelen Heling77.0069.30
60 min.Engelen Heling144.00129.60
60 min.Engelen Jaar Reading144.00129.60
60 min.Engelen Jaar Reading Kerst met extra korting in december en januari144.00117.00
30 min.Engelen Kaart Reading77.0069.30
60 min.Engelen Kaart Reading144.00129.60
30 min.Karma en Toekomst sessie77.0069.30
60 min.Karma en Toekomst sessie144.00129.60
60 min.Mentoring sessie144.00129.60
90 min.Mentoring sessie231.00199.00
120 min.Mentoring sessie275.00247.50
30 min.Tarot Reading77.0069.30
60 min.Tarot Reading144.00129.60


Consult aanvragen


Naam:
E-mail:
Telefoon:
Consult:
Voorkeur datum:
Persoonlijk/Afstand
Opmerkingen:
10 + 30 = Geef a.u.b. het antwoord op de som, dan weten we dat een persoon dit stuurt en geen computer.