Thema workshopsDe onderstaande workshop zullen eenmalig of mogelijk een keer per jaar aangeboden worden, het aanbod van thema workshops zal regelmatig wisselen. Kijk dus over een poosje ook eens of er nieuwe workshops bij staan. Je kan voor al deze workshops direct inschrijven er is geen voorkennis nodig tenzij dat in de workshop omschrijving aangegeven is.


Heb je toch nog twijfels over welke workshop eerst gedaan moet worden? Kijk dan in dit workshop schema


Bij elke workshop wordt een indicatie gegeven of deze "leuk en leerzaam voor jezelf" is of "nuttig voor in de praktijk". Hiermee maken we een onderscheid tussen workshops die gewoon leuk en voor persoonlijke groei zijn en workshops die naast al dat, ook heel nuttig zijn als je een praktijk hebt en je klanten meer wilt bieden. Natuurlijk kun je elke workshop gewoon voor je eigen plezier en persoonlijke groei bezoeken.Workshops deze lente en zomerEngelenkring

Leuk en leerzaam voor jezelf


Eerst volgende cursus datum 05-07-2017 in Capelle aan den IJssel

Wil jij ook graag mensen ontmoeten waar je mee kunt praten over de engelen en je spirtiuele ervaringen? Dat kan nu!

Annelies organiseert elke maand op een woensdagavond de Engelenkring, een gezellige engelenavond waar je naar toe kunt komen.

Cursus prijs € 15.00


Zentangle 1 - De Basis


Eerst volgende cursus datum 12-07-2017 in Capelle aan den IJssel

Iedereen kan Zentangles maken!!!!
Kom ook en leer om tijdens gezellige avond leuke kleine kunstwerkjes te maken via het werken met simpele patronen. Voor Zentangle is creativiteit is totaal overbodig, echt iedereen kan dit.
Bonus: het is erg ontspannend voor de geest en bevredigend omdat het eindresultaat abstract is en vanzelf leuk om naar te kijken.

Cursus prijs € 37.50


Engelen Regressie

Leuk en leerzaam engelenwerk dat ook nuttig in de praktijk is


Eerst volgende cursus datum 22-07-2017 in Capelle aan den IJssel

Of je nu wel of niet in reïncarnatie en karma geloofd maakt voor de effecten van Engelen Regressie niet uit. Het kan je helpen om hardnekkige problemen op allerlei vlakken van je leven te helen.

Deze workshop gaat diep in op de oorzaken en technieken om naar vorige levens te gaan maar ook tussen levens in naar de zieletijd om daar je zielengroep en zielsadviseurs te ontmoeten en je zielenaam te leren kennen.

Cursus prijs € 117.00


Godinnen

Leuk en leerzaam voor jezelf


Eerst volgende cursus datum 29-07-2017 in Capelle aan den IJssel

Leer hoe de Godinnen een krachtige invloed in je leven kunnen zijn. We zullen met 8 Godinnen kennis maken en werken naar aanleiding van het Jaarwiel.

Cursus prijs € 117.00


Angel Conference

Leuk en leerzaam voor jezelf


Eerst volgende cursus datum 30-07-2017 in Capelle aan den IJssel

Tijdens de Angel Conference ga je vergaderen met je engelen. Waar je normaal naar een kaart reader gaat om een informatie van de engelen te krijgen, kun je nu zelf met je engelen overleggen.

Het is een heel andere manier van benaderen, die heel effectief blijkt te zijn en je ego buitenspel zet voor het ontvangen van de informatie...

Cursus prijs € 117.00


Zentangle 2 - Wat meer diepgang

Leuk en leerzaam voor jezelf


Eerst volgende cursus datum 15-08-2017 in Capelle aan den IJssel

Als je de basis van Zentangle onder de knie hebt dan is dit een leuke avond om met patronen aan de gang te gaan die wat meer concentratie vragen, meer te leren over schaduwen en meer... en natuurlijk weer bijzondere kunstwerkjes opleveren.

Cursus prijs € 37.50


Karma-Toekomst sessies geven

Leuk en leerzaam engelenwerk dat ook nuttig in de praktijk is


Eerst volgende cursus datum 16-09-2017 in Capelle aan den IJssel

Kom je situaties tegen in je engelenwerk waar een reading of een healing ontoereikend is? Vaak gaat het hier om terugkerende klachten die slecht reageren op de gebruikelijke sessies. Dan kan je met de Karma-Toekomst sessies veel meer bereiken.

Cursus prijs € 117.00


Engelen Jaar Reading geven

Nuttig voor in de praktijk


Eerst volgende cursus datum 08-10-2017 in Capelle aan den IJssel

Tijdens deze dag leer je een Engelen Jaar Reading te geven. Een Engelen Jaar Reading wordt typisch gedaan in december om vooruit te kijken naar het komende jaar. Vaak ook wordt deze readig aangevraagd omdat men binnenkort jarig is en van de Engelen wil weten wat er in het verschiet ligt.

Cursus prijs € 117.00


Derde Oog workshop

Leuk en leerzaam voor jezelf


Eerst volgende cursus datum 04-11-2017 in Capelle aan den IJssel

Dit is een volledig intuïtieve dag, de Engelen geven aan wat we als groep op dit moment kunnen doen om ons derde oog verder te openen en te ontwikkelen. Er zullen zeker creatieve oefeningen geboden worden door de engelen.

Cursus prijs € 117.00


Aardgebonden Geesten en Entiteiten loslaten

Leuk en leerzaam engelenwerk dat ook nuttig in de praktijk is


Eerst volgende cursus datum 05-11-2017 in Capelle aan den IJssel

Je leven kan fantastisch zijn en ineens omslaan als een blad aan een boom. Van het ene moment op het andere is je goede humeur veranderd en baal je overal van, je gedachten gaan met je aan de haal en in je hoofd is een roddelig stemmetje aan het praten. Je lijkt ineens onhandig geworden want je stoot alles om en dingen gaan al kapot als je er maar bij in de buurt komt.

Cursus prijs € 133.00


Innerlijke Kind Heling

Leuk en leerzaam engelenwerk dat ook nuttig in de praktijk is


Eerst volgende cursus datum 12-11-2017 in Capelle aan den IJssel

Tijdens deze workshop maak je kennis met je Hogere Zelf, je Mentale Zelf en je Innerlijke Kind. Je leert hoe deze onderling met elkaar samenwerken en wat de effecten zijn wanneer die samenwerking niet optimaal is. Dit is trouwens vaak het geval.

Cursus prijs € 117.00


Leer de Tarot lezen

Leuk en leerzaam voor jezelf


Eerst volgende cursus datum 27-01-2018 in Capelle aan den IJssel

Leer nu op een gemakkelijke praktische manier de Tarot leggen en lezen. De Tarot roept nogal wat weerstand op maar tijdens deze workshop leer je ook de positieve kanten van kaarten die weerstand oproepen te zien. Dit weekend is vooral gericht op praktisch met de kaarten werken.

Cursus prijs € 399.00