Thema workshops

De onderstaande workshop zullen eenmalig of mogelijk een keer per jaar aangeboden worden, het aanbod van thema workshops zal regelmatig wisselen. Kijk dus over een poosje ook eens of er nieuwe workshops bij staan. Je kan voor al deze workshops direct inschrijven er is geen voorkennis nodig tenzij dat in de workshop omschrijving aangegeven is.


Heb je toch nog twijfels over welke workshop eerst gedaan moet worden? Kijk dan in dit workshop schema


Bij elke workshop wordt een indicatie gegeven of deze "leuk en leerzaam voor jezelf" is of "nuttig voor in de praktijk". Hiermee maken we een onderscheid tussen workshops die gewoon leuk en voor persoonlijke groei zijn en workshops die naast al dat, ook heel nuttig zijn als je een praktijk hebt en je klanten meer wilt bieden. Natuurlijk kun je elke workshop gewoon voor je eigen plezier en persoonlijke groei bezoeken.


De groepslessen worden gegeven in Zoom. Lees hier wat groepslessen via Zoom zijn en wat klanten ervan vinden. Workshops deze zomer en herfstDerde Oog Ontwikkelen


Leuk en leerzaam voor jezelf

Eerst volgende cursus datum 28-08-2021 via live video

Dit is een volledig intuïtieve dag, de Engelen geven aan wat we als groep op dit moment kunnen doen om ons derde oog verder te openen en te ontwikkelen. Er zullen zeker creatieve oefeningen geboden worden door de engelen.

Cursus prijs € 119.00Engelen Kaart Reading Keltische Verdieping


Leuk en leerzaam maar ook nuttig in je praktijk

Eerst volgende cursus datum 12-09-2021 via live video

Deze workshop is een verdieping op de Engelen Kaart Reading workshop. We gaan in deze verdieping meer in op de Keltische Readingen. Deze readingen zijn gericht op de oude inzichten van de kelten.

Dit geeft diepere kennis in de de invloeden die spelen in je leven. De readingen zijn intenser en vragen meer inzicht en geven daarmee ook de mogelijkheid tot grotere heling van de situatie waar de kaart voor gelegd wordt.

Cursus prijs € 119.00Angel Blessings Day


Leuk en leerzaam maar ook nuttig in je praktijk

Eerst volgende cursus datum 26-09-2021 via live video

Onze jaarlijkse engelen dag wordt weer heel bijzonder met veel engelenenergie en onvoorwaardelijke liefde om jou verder op je pad te helpen. Tijdens deze dag ontvang je ook zegeningen van de engelen in de Aquarius Lichttempel en natuurlijk genieten we samen van de prachtige engelenenergie.

Cursus prijs € 121.00Leer de Tarot lezen


Leuk en leerzaam maar ook nuttig in je praktijk

Eerst volgende cursus datum 02-10-2021 via live video

Leer nu op een gemakkelijke praktische manier de Tarot leggen en lezen. De Tarot roept nogal wat weerstand op maar tijdens deze workshop leer je ook de positieve kanten van kaarten die weerstand oproepen te zien. Dit weekend is vooral gericht op praktisch met de kaarten werken.

Cursus prijs € 399.00