Thema workshops

De onderstaande workshop zullen eenmalig of mogelijk een keer per jaar aangeboden worden, het aanbod van thema workshops zal regelmatig wisselen. Kijk dus over een poosje ook eens of er nieuwe workshops bij staan. Je kan voor al deze workshops direct inschrijven er is geen voorkennis nodig tenzij dat in de workshop omschrijving aangegeven is.


Heb je toch nog twijfels over welke workshop eerst gedaan moet worden? Kijk dan in dit workshop schema


Bij elke workshop wordt een indicatie gegeven of deze "leuk en leerzaam voor jezelf" is of "nuttig voor in de praktijk". Hiermee maken we een onderscheid tussen workshops die gewoon leuk en voor persoonlijke groei zijn en workshops die naast al dat, ook heel nuttig zijn als je een praktijk hebt en je klanten meer wilt bieden. Natuurlijk kun je elke workshop gewoon voor je eigen plezier en persoonlijke groei bezoeken.


De lessen worden gegeven via live video. Lees hier wat live videolessen zijn, wat klanten ervan vinden  en hoe je je kan voorbereiden op een live videoles.Workshops deze zomer en herfstLeer de Tarot lezen


Leuk en leerzaam maar ook nuttig in je praktijk

Eerst volgende cursus datum 29-08-2020 via live video

Leer nu op een gemakkelijke praktische manier de Tarot leggen en lezen. De Tarot roept nogal wat weerstand op maar tijdens deze workshop leer je ook de positieve kanten van kaarten die weerstand oproepen te zien. Dit weekend is vooral gericht op praktisch met de kaarten werken.

Cursus prijs € 399.00Medium Reading


Eerst volgende cursus datum 19-09-2020 via live video

Mensen kunnen een diepe behoefte hebben contact te maken met dierbaren die overgegaan zijn om verdriet te helen of onafgemaakte zaken los te laten. Tijdens deze workshop leer je hoe op een goede, veilige en zuivere manier contact te maken met de dierbaren aan de andere kant voor het geven van liefdevolle berichten

Cursus prijs € 144.00Aardgebonden Geesten en Entiteiten loslaten


Leuk en leerzaam maar ook nuttig in je praktijk

Eerst volgende cursus datum 20-09-2020 via live video

Je leven kan fantastisch zijn en ineens omslaan als een blad aan een boom. Van het ene moment op het andere is je goede humeur veranderd en baal je overal van, je gedachten gaan met je aan de haal en in je hoofd is een roddelig stemmetje aan het praten. Je lijkt ineens onhandig geworden want je stoot alles om en dingen gaan al kapot als je er maar bij in de buurt komt.

Cursus prijs € 133.00Angel Blessings Day


Leuk en leerzaam maar ook nuttig in je praktijk

Eerst volgende cursus datum 27-09-2020 via live video

Onze jaarlijkse engelen dag heeft dit jaar als thema: de incarnatie sferen waar wij vandaan komen.
Als mens ben je altijd een Engel op Aarde, maar waar kom jij precies vandaan? De incarnatiesferen vertellen je alles over jezelf en anderen op een manier die je helpt je leven te versimpelen.
Natuurlijk genieten we samen van de prachtige engelenenergie.

Cursus prijs € 121.00Derde Oog Ontwikkelen


Leuk en leerzaam voor jezelf

Eerst volgende cursus datum 08-11-2020 via live video

Dit is een volledig intuïtieve dag, de Engelen geven aan wat we als groep op dit moment kunnen doen om ons derde oog verder te openen en te ontwikkelen. Er zullen zeker creatieve oefeningen geboden worden door de engelen.

Cursus prijs € 119.00Tarot Verdieping Hofkaarten en Reversed Lezen


Eerst volgende cursus datum 14-11-2020 via live video

Deze workshop is de verdieping op de Leer de Tarot Lezen workshop waarin we dieper ingaan op de Hofkaarten en het lezen van Reversed (gedraaide) kaarten.
Voor beide zijn meerdere technieken beschikbaar.

Cursus prijs € 177.00Engelen Kaart Reading Keltische Verdieping


Leuk en leerzaam maar ook nuttig in je praktijk

Eerst volgende cursus datum 04-04-2021 via live video

Deze workshop is een verdieping op de Engelen Kaart Reading workshop. We gaan in deze verdieping meer in op de Keltische Readingen. Deze readingen zijn gericht op de oude inzichten van de kelten.

Dit geeft diepere kennis in de de invloeden die spelen in je leven. De readingen zijn intenser en vragen meer inzicht en geven daarmee ook de mogelijkheid tot grotere heling van de situatie waar de kaart voor gelegd wordt.

Cursus prijs € 119.00