Thema workshops

De onderstaande workshop zullen eenmalig of mogelijk een keer per jaar aangeboden worden, het aanbod van thema workshops zal regelmatig wisselen. Kijk dus over een poosje ook eens of er nieuwe workshops bij staan. Je kan voor al deze workshops direct inschrijven er is geen voorkennis nodig tenzij dat in de workshop omschrijving aangegeven is.


Heb je toch nog twijfels over welke workshop eerst gedaan moet worden? Kijk dan in dit workshop schema


Bij elke workshop wordt een indicatie gegeven of deze "leuk en leerzaam voor jezelf" is of "nuttig voor in de praktijk". Hiermee maken we een onderscheid tussen workshops die gewoon leuk en voor persoonlijke groei zijn en workshops die naast al dat, ook heel nuttig zijn als je een praktijk hebt en je klanten meer wilt bieden. Natuurlijk kun je elke workshop gewoon voor je eigen plezier en persoonlijke groei bezoeken.Workshops deze winter en lenteSchrikkeldag Springplank voor je Ziel


Leuk en leerzaam voor jezelf

Eerst volgende cursus datum 29-02-2020 in Capelle aan den IJssel

2020 heeft een schrikkeldag en dit jaar is de energie van deze dag heel speciaal. Het geeft je de mogelijkheid om diep contact met je Ziel te hebben. Je kan een nieuwe energie in je ziel triggeren die je nieuwe informatie geeft die een leidraad is voor je Zielepad vooruit.

Deze zeldzame trilling schept dezelfde energie die je krijgt wanneer je een steen in het water laat vallen. Een stuwende golf van energie die jou een sprong vooruit kan laten maken in je bewustzijn en jouw leven.


Cursus prijs € 121.00Innerlijke Kind Heling


Leuk en leerzaam maar ook nuttig in je praktijk

Eerst volgende cursus datum 07-03-2020 in Capelle aan den IJssel

Tijdens deze workshop maak je kennis met je Hogere Zelf, je Mentale Zelf en je Innerlijke Kind. Je leert hoe deze onderling met elkaar samenwerken en wat de effecten zijn wanneer die samenwerking niet optimaal is. Dit is trouwens vaak het geval.

Cursus prijs € 119.00Leer de Tarot lezen


Leuk en leerzaam maar ook nuttig in je praktijk

Eerst volgende cursus datum 21-03-2020 in Capelle aan den IJssel

Leer nu op een gemakkelijke praktische manier de Tarot leggen en lezen. De Tarot roept nogal wat weerstand op maar tijdens deze workshop leer je ook de positieve kanten van kaarten die weerstand oproepen te zien. Dit weekend is vooral gericht op praktisch met de kaarten werken.

Cursus prijs € 399.00Tarot Verdieping Hofkaarten en Reversed Lezen


Eerst volgende cursus datum 25-04-2020 in Capelle aan den IJssel

Deze workshop is de verdieping op de Leer de Tarot Lezen workshop waarin we dieper ingaan op de Hofkaarten en het lezen van Reversed (gedraaide) kaarten.
Voor beide zijn meerdere technieken beschikbaar.

Cursus prijs € 177.00Engelen Kaart Reading Keltische Verdieping


Leuk en leerzaam maar ook nuttig in je praktijk

Eerst volgende cursus datum 24-05-2020 in Capelle aan den IJssel

Deze workshop is een verdieping op de Engelen Kaart Reading workshop. We gaan in deze verdieping meer in op de Keltische Readingen. Deze readingen zijn gericht op de oude inzichten van de kelten.

Dit geeft diepere kennis in de de invloeden die spelen in je leven. De readingen zijn intenser en vragen meer inzicht en geven daarmee ook de mogelijkheid tot grotere heling van de situatie waar de kaart voor gelegd wordt.

Cursus prijs € 119.00Derde Oog Ontwikkelen


Leuk en leerzaam voor jezelf

Eerst volgende cursus datum 12-07-2020 in Capelle aan den IJssel

Dit is een volledig intuĂŻtieve dag, de Engelen geven aan wat we als groep op dit moment kunnen doen om ons derde oog verder te openen en te ontwikkelen. Er zullen zeker creatieve oefeningen geboden worden door de engelen.

Cursus prijs € 119.00Aardgebonden Geesten en Entiteiten loslaten


Leuk en leerzaam maar ook nuttig in je praktijk

Eerst volgende cursus datum 20-09-2020 in Capelle aan den IJssel

Je leven kan fantastisch zijn en ineens omslaan als een blad aan een boom. Van het ene moment op het andere is je goede humeur veranderd en baal je overal van, je gedachten gaan met je aan de haal en in je hoofd is een roddelig stemmetje aan het praten. Je lijkt ineens onhandig geworden want je stoot alles om en dingen gaan al kapot als je er maar bij in de buurt komt.

Cursus prijs € 133.00Angel Blessings Day


Leuk en leerzaam maar ook nuttig in je praktijk

Eerst volgende cursus datum 27-09-2020 in Capelle aan den IJssel

Onze jaarlijkse engelen dag heeft dit jaar als thema: de incarnatie sferen waar wij vandaan komen.
Als mens ben je altijd een Engel op Aarde, maar waar kom jij precies vandaan? De incarnatiesferen vertellen je alles over jezelf en anderen op een manier die je helpt je leven te versimpelen.
Natuurlijk genieten we samen van de prachtige engelenenergie.

Cursus prijs € 121.00