Thema workshops

De onderstaande workshop zullen eenmalig of mogelijk een keer per jaar aangeboden worden, het aanbod van thema workshops zal regelmatig wisselen. Kijk dus over een poosje ook eens of er nieuwe workshops bij staan. Je kan voor al deze workshops direct inschrijven er is geen voorkennis nodig tenzij dat in de workshop omschrijving aangegeven is.


Heb je toch nog twijfels over welke workshop eerst gedaan moet worden? Kijk dan in dit workshop schema


Bij elke workshop wordt een indicatie gegeven of deze "leuk en leerzaam voor jezelf" is of "nuttig voor in de praktijk". Hiermee maken we een onderscheid tussen workshops die gewoon leuk en voor persoonlijke groei zijn en workshops die naast al dat, ook heel nuttig zijn als je een praktijk hebt en je klanten meer wilt bieden. Natuurlijk kun je elke workshop gewoon voor je eigen plezier en persoonlijke groei bezoeken.


De groepslessen worden gegeven in Zoom. Lees hier wat groepslessen via Zoom zijn en wat klanten ervan vinden. Workshops deze herfst en winterTarot- Het Keltisch Kruis


Leuk en leerzaam maar ook nuttig in je praktijk

Eerst volgende cursus datum 27-11-2021 via live video

Het Keltisch Kruis is een wereldberoemde Tarotlegging. Deze workshop is een verdieping op de Leer de Tarot Lezen workshop maar als je zelf al de Tarot kan leggen en lezen dan ben je van harte welkom bij deze cursus.

Cursus prijs € 177.00Leer de Tarot lezen


Leuk en leerzaam maar ook nuttig in je praktijk

Eerst volgende cursus datum 22-01-2022 via live video

Leer nu op een gemakkelijke praktische manier de Tarot leggen en lezen. De Tarot roept nogal wat weerstand op maar tijdens deze workshop leer je ook de positieve kanten van kaarten die weerstand oproepen te zien. Dit weekend is vooral gericht op praktisch met de kaarten werken.

Cursus prijs € 399.00Engelen Regressie


Leuk en leerzaam maar ook nuttig in je praktijk

Eerst volgende cursus datum 06-02-2022 via live video

Of je nu wel of niet in reïncarnatie en karma geloofd maakt voor de effecten van Engelen Regressie niet uit. Het kan je helpen om hardnekkige problemen op allerlei vlakken van je leven te helen.

Deze workshop gaat diep in op de oorzaken en technieken om naar vorige levens te gaan maar ook tussen levens in naar de zieletijd om daar je zielengroep en zielsadviseurs te ontmoeten en je zielenaam te leren kennen.

Cursus prijs € 144.00Tarot Verdieping Hofkaarten en Reversed Lezen


Eerst volgende cursus datum 19-02-2022 via live video

Deze workshop is de verdieping op de Leer de Tarot Lezen workshop waarin we dieper ingaan op de Hofkaarten en het lezen van Reversed (gedraaide) kaarten.
Voor beide zijn meerdere technieken beschikbaar.

Cursus prijs € 177.00Derde Oog Ontwikkelen


Leuk en leerzaam voor jezelf

Eerst volgende cursus datum 09-04-2022 via live video

Dit is een volledig intuïtieve dag, de Engelen geven aan wat we als groep op dit moment kunnen doen om ons derde oog verder te openen en te ontwikkelen. Er zullen zeker creatieve oefeningen geboden worden door de engelen.

Cursus prijs € 119.00