Het Derde Oog Ontwikkelen

Het Derde Oog Ontwikkelen online cursus op Spiritual Courses Online

In deze online cursus werken we aan het openen en ontwikkelen van het derde oog. Er zijn diverse redenen waarom een derde oog niet open is. Soms is het derde oog wel open maar komen de beelden niet goed door in de hersenen en jeugdherinneringen of karma belemmeren het spirituele zicht.


Je leert wat de spirituele anatomie van het derde oog is, wat hier allemaal aan blokkades in kunnen zitten en je leert samen met Aartsengel Rafael hoe je dat kan helen.  


Er wordt ook uitgebreid besproken hoe je life-stile invloed heeft op het wel of niet kunnen helderzien. Zaken zoals eten en drinken die het werken van je derde oog kunnen beïnvloeden worden natuurlijk ook uitgebreid besproken. Net als omgevingsfactoren die het helderzien zwaar kunnen onderdrukken.


Met energiewerk van de engelen en praktische oefeningen zullen we verder met het derde oog aan de slag gaan om je spirituele zicht op alle fronten te verbeteren. Je zal merken dat net als bij ongeoefende spieren die ineens hard moeten werken, ook een derde oog gevoelig kan worden. Gelukkig hebben we daar een oplossing voor.Deze cursus staat op onze online leeromgeving Spiritual Courses Online

Leer nu online zodat je kan leren waar en wanneer jij wilt. Bekijk de cursus 


Prijs: € 77,00