Derde Oog workshop

Derde Oog ontwikkelen workshop Live videoles

Tijdens deze dag werken we aan het openen en ontwikkelen van het derde oog. Er zijn diverse redenen waarom een derde oog niet open is. Soms is het derde oog wel open maar komen de beelden niet goed door in de hersenen en jeugdherinneringen of karma belemmeren het spirituele zicht.


Je leert wat de spirituele anatomie van het derde oog is, wat hier allemaal aan blokkades in kunnen zitten en je leert samen met Aartsengel Rafael hoe je dat kan helen.  


Er wordt ook uitgebreid besproken hoe je life-stile invloed heeft op het wel of niet kunnen helderzien. Zaken zoals eten en drinken die het werken van je derde oog kunnen beïnvloeden worden natuurlijk ook uitgebreid besproken. Net als omgevingsfactoren die het helderzien zwaar kunnen onderdrukken.


Met energiewerk van de engelen en praktische oefeningen zullen we verder met het derde oog aan de slag gaan om je spirituele zicht op alle fronten te verbeteren. Je zal merken dat net als bij ongeoefende spieren die ineens hard moeten werken, ook een derde oog gevoelig kan worden. Gelukkig hebben we daar een oplossing voor.


Al met al zal het een gezellige en actieve dag worden waar we je Derde Oog op meerdere lagen openen, ervoor zorgen dat de beelden je hersenen ook bereiken en je leert hoe je dit kanaal nog verder kan ontwikkelen. 


De groepslessen worden gegeven in Zoom. Lees hier wat groepslessen via Zoom zijn en wat klanten ervan vinden. 


Cursus data

Op dit moment zijn er geen data voor deze cursus, kijk in onze cursus lijst voor de huidige cursussen of doe deze cursus als online cursus !