Intuïtieve Engelen workshops

Heb je iets met Engelen maar weet je niet wat je er mee moet doen, of wil je je juist meer verdiepen in de engelen en je energiewerk? Dan kan je tussen de onderstaande cursussen vast wel iets vinden dat bij je past.Op dit moment worden de lessen gegeven via live video, dit betekent dat je elkaar ziet en met elkaar praat, net als in de lesruimte. Annelies geeft normaal les zoals altijd en beantwoord je vragen ook direct. Wanneer er geoefend wordt zal Annelies jullie zo nodig in aparte oefenruimtes zetten zodat je met elkaar kan oefenen en net als in de les ook even langskomen om te kijken of alles goed gaat en eventueel bijsturen.


Nu dus geen lessen met elkaar in de klas want werken met de engelen is erg persoonlijk en meestal in nauw contact met de ander. Handen vasthouden, Angelhugs en meer. Dat is nu echt niet verantwoord.

Je kan je dus gewoon aanmelden voor de cursussen. De cursussen zijn te volgen via de pc (met camera en microfoon), ipad/tablet of een smartphone. Voor de les ontvang je 2 aparte emails met daarin de link die je in de gesloten video-lesruimte brengt. Je krijgt een link voor de ochtend en een voor de middag.

Als er bij een workshop lesmateriaal hoort zoals een hand-out dan krijg je die vooruit via email en voor sommige workshops zal je een pakketje ontvangen met alles dat je nodig hebt. Hierover krijg je dan in de specifieke lesmail alvast informatie.

Voel je dus vrij om je aan te melden voor een workshop en houd rekening met meer emails, deze kunnen van verschillende adressen komen zoals
engelen-info@engelencursus.nl, zoom.us of annelies@engelencursus.nl (check dus ook regelmatig je SPAM folder!) over de gang van zaken per workshop. Wij sturen geautomatiseerde emails 4 dagen voor een les met de laatste informatie.


We werken er hard aan om meer online thuis studie cursussen beschikbaar te maken. Wij houden je via de nieuwsbrief op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.Annelies biedt gespecialiseerde engelen cursussen voor beginners en gevorderden waarin je aangemoedigd wordt om je open te stellen voor het werk met deze bijzondere lichtwezens. Annelies geeft ook thema workshops, deze zijn eenmalig of maximaal een maal per jaar, mis ze niet.   


Kijk hoe je een gecertificeerd Praktiserend Engelen Expert® kan worden maar ook zonder je te willen certificeren kan je alle workshops volgen! Lees voor meer informatie de veelgestelde vragen, heb je twijfels over welke workshop eerst gedaan moet worden kijk dan eerst even in dit workshop schema.


 Engelen cursus aanbod
Engelen Basis Kennis


Eerst volgende cursus datum 06-06-2020 via live video

De Engelen Basis Kennis is een workshop waarin je nader kennis maakt met de engelen en is bijzonder geschikt voor mensen die nog nooit iets met engelen of energiewerk gedaan hebben dus door iedereen en zonder voorkennis te volgen, voor deze cursus is accreditatie mogelijk bij de KNTO.

Wanneer je iets hebt met engelen maar niet weet waar je moet beginnen dan is workshop ook echt iets voor jou. We zullen op een aantal van de 15 aartsengelen dieper ingaan. Dit is een prima begin om daarna één van de andere intuïtieve workshops te volgen en je verder te verdiepen in het onderwerp dat je interesseert.Manifesteren met Engelen


Eerst volgende cursus datum 13-10-2020 via live video

Tijdens deze workshop gaan we in op de principes van manifesteren. Annelies leeft al sinds 2000 op deze manier en weet dat wanneer je je zieledoel naleeft en dat pad bewandelt, alles wat je in je leven nodig hebt ook op je pad krijgt. The Secret geeft eigenlijk de basis aan van het manifestatie proces en is een goed begin.... maar er komt meer bij kijken.

Tijdens deze workshop zal je de valkuilen leren herkennen en ook de fasen in het manifestatie proces leren kennen en gebruiken. Deze cursus is door iedereen en zonder voorkennis te volgen.Helen met Engelen


Eerst volgende cursus datum 11-07-2020 via live video

Deze engelen workshop richt zich op het geven van een engelen healing. Tijdens deze engelen workshop kijken we naar de mogelijkheden om de Engelen bij ons leven te betrekken om lichamelijk, emotioneel en mentaal ongemak te verhelpen. Verder bespreken we hoe je een aantal zaken ook kan voorkomen door regelmatig al een healing voor jezelf of anderen te doen.Engelen Kaart Readings


Eerst volgende cursus datum 07-06-2020 via live video

Er zijn momenteel veel mooie engelen kaarten sets op de markt, het is voor veel mensen echter een raadsel hoe een goede engelen reading te geven met zo'n orakel. Tijdens deze workshop zul je uitleg ontvangen over hoe de engelen via de kaarten met ons praten. Hoe ze schoon te maken en door de engelen in te laten zegenen. Je leert een veilige omgeving op te zetten waarin het voor de klant en jou veilig is een engelen reading te doen.Geavanceerde Healing Technieken


Eerst volgende cursus datum 11-10-2020 via live video

De geavanceerde technieken gaan verder waar de Helen met Engelen ophoudt en is onderdeel van het Gevorderd Praktiserend Engelen Expert® traject.

We behandelen meerdere manieren om met aardgebonden geesten en entiteiten om te gaan. We bekijken het vergevings proces en hoe je klanten daar door kan leiden op diverse manieren. Verder gaan we dieper in op het koorden proces en wat er verder gebeurt nadat deze gesneden zijn.Geavanceerde Orakel Technieken


Eerst volgende cursus datum 04-04-2020 via live video

Deze workshop maakt deel uit van het Gevorderd Praktiserend Engelen Expert® Traject. Verwacht wordt dat de Engelen Basis Kennis en Engelen Kaart Readings gevolgd zijn voordat er aangemeld wordt voor deze workshop.

Diverse onderwerpen komen aan bod die doorgaan op de technieken van het geven van een engelen reading. Daarbij wordt ook aan een stukje chakra healing met de cursisten gewerkt zodat alle kanalen weer op een zuiver niveau open staan.Medium Reading


Eerst volgende cursus datum 19-09-2020 via live video

Mensen kunnen een diepe behoefte hebben contact te maken met dierbaren die overgegaan zijn om verdriet te helen of onafgemaakte zaken los te laten. Tijdens deze workshop leer je hoe op een goede, veilige en zuivere manier contact te maken met de dierbaren aan de andere kant voor het geven van liefdevolle berichtenEngelen Kaart Reading Keltische Verdieping


Leuk en leerzaam maar ook nuttig in je praktijk

Eerst volgende cursus datum 24-05-2020 via live video

Deze workshop is een verdieping op de Engelen Kaart Reading workshop. We gaan in deze verdieping meer in op de Keltische Readingen. Deze readingen zijn gericht op de oude inzichten van de kelten.

Dit geeft diepere kennis in de de invloeden die spelen in je leven. De readingen zijn intenser en vragen meer inzicht en geven daarmee ook de mogelijkheid tot grotere heling van de situatie waar de kaart voor gelegd wordt.