Intuïtieve Engelen workshops

Heb je iets met Engelen maar weet je niet wat je er mee moet doen, of wil je je juist meer verdiepen in de engelen en je energiewerk? Dan kan je tussen de onderstaande cursussen vast wel iets vinden dat bij je past.


De groepslessen worden gegeven in Zoom. Lees hier wat groepslessen via Zoom zijn en wat klanten ervan vinden. 


Annelies biedt gespecialiseerde engelen cursussen voor beginners en gevorderden waarin je aangemoedigd wordt om je open te stellen voor het werk met deze bijzondere lichtwezens. Annelies geeft ook thema workshops, deze zijn eenmalig of maximaal een maal per jaar, mis ze niet.   


Kijk hoe je een gecertificeerd Praktiserend Engelen Expert® kan worden maar ook zonder je te willen certificeren kan je alle workshops volgen! Lees voor meer informatie de veelgestelde vragen, heb je twijfels over welke workshop eerst gedaan moet worden kijk dan eerst even in dit workshop schema.


 Engelen cursus aanbod
Manifesteren met Engelen


Tijdens deze online workshop gaan we in op de principes van manifesteren. Annelies leeft al sinds 2000 op deze manier en weet dat wanneer je je zieledoel naleeft en dat pad bewandelt, alles wat je in je leven nodig hebt ook op je pad krijgt. The Secret geeft eigenlijk de basis aan van het manifestatie proces en is een goed begin.... maar er komt meer bij kijken.

Tijdens deze online workshop zal je de valkuilen leren herkennen en ook de fasen in het manifestatie proces leren kennen en gebruiken. Deze cursus is door iedereen en zonder voorkennis te volgen via ons online leerplatfom.