Helen met engelen cursus

Tijdens deze cursus leren we te helen met Aartsengelen Rafaël en Michael. De technieken worden duidelijk uitgelegd en we gaan deze op elkaar oefenen. Zo zal je tijdens de workshop zowel een volledige healing sessie geven als ontvangen. Een engelen healing kan door het verwijderen van energetische blokkades met Aartsengelen Michael en Rafaël alle soorten problemen aanpakken. Ook wordt er besproken hoe je stress kan voorkomen door regelmatig met de engelen aan je eigen welzijn of dat van een ander te werken.


Op dit moment wordt de cursus als online cursus aangeboden op onze nieuwe website www.spiritualcoursesonline.com!


Raphael

De Helen met Engelen workshop is voor iedereen geschikt, of je het nu thuis wil toepassen voor jezelf of dat je een praktijk hebt en het als therapeut wil toepassen op je klanten. Mijn ervaringen leren me dat klanten maar voor 1 sessie komen voor een specifiek probleem en terug bellen als er iets anders is. Dan blijkt dat waar ze eerst voor kwamen ook echt niet meer speelt.


Technieken die in de cursus aan de orde komen zijn onder andere:

  • Jouw energieniveau als behandelaar

  • Hoe ontstaat ziekte

  • Zuiver met de engelen werken

  • Hoe etherische koorden met Michael snijdt en zo negativiteit kwijtraakt

  • Chakraheling door aartsengel Raphael 

  • Het oplossen van de effecten van naar jou gerichte boosheid of jaloezie

  • Het weghalen van negatieve energieën uit het lichaam en de aura

  • en meer...


De heling is structureel opgebouwd uit een aantal technieken die je tijdens deze dag leert.


Voor verdieping en om je helingtechnieken verder uit te breiden kun je de Geavanceerde Healing Technieken volgen, ook de Aardgebonden Geesten en Entiteiten Loslaten en Innerlijk Kind heling workshop zijn bijzonder geschikt voor extra verdieping.


De groepslessen worden gegeven in Zoom. Lees hier wat groepslessen via Zoom zijn en wat klanten ervan vinden. 
 

 Cursus data

Op dit moment zijn er geen data voor deze cursus, kijk in onze cursus lijst voor de huidige cursussen of doe deze cursus als online cursus !
Wil je weten of er in hetzelfde weekend nog een cursus is kijk dan in onze lijst van cursussen op datum waarin alle workshop opgenomen zijn. Vaak is er op de dag voor de Helen met Engelen cursus een Manifesteren met Engelen cursus omdat deze twee goed samen gaan.Feedback geven op deze workshop!

Naam


Email


Feedback


Welk jaar is het    (vul bv 2022 in!!)
Reacties van klanten op deze workshop