Helen met engelen cursus

Tijdens deze cursus leren we te helen met Aartsengelen Rafaël en Michael. De technieken worden duidelijk uitgelegd en we gaan deze op elkaar oefenen. Zo zal je tijdens de workshop zowel een volledige healing sessie geven als ontvangen. Een engelen healing kan door het verwijderen van energetische blokkades met Aartsengelen Michael en Rafaël alle soorten problemen aanpakken. Ook wordt er besproken hoe je stress kan voorkomen door regelmatig met de engelen aan je eigen welzijn of dat van een ander te werken.


Raphael

De Helen met Engelen workshop is voor iedereen geschikt, of je het nu thuis wil toepassen voor jezelf of dat je een praktijk hebt en het als therapeut wil toepassen op je klanten. Mijn ervaringen leren me dat klanten maar voor 1 sessie komen voor een specifiek probleem en terug bellen als er iets anders is. Dan blijkt dat waar ze eerst voor kwamen ook echt niet meer speelt.


Technieken die in de cursus aan de orde komen zijn onder andere:

  • Jouw energieniveau als behandelaar

  • Hoe ontstaat ziekte

  • Zuiver met de engelen werken

  • Hoe etherische koorden met Michael snijdt en zo negativiteit kwijtraakt

  • Chakraheling door aartsengel Raphael 

  • Het oplossen van de effecten van naar jou gerichte boosheid of jaloezie

  • Het weghalen van negatieve energieën uit het lichaam en de aura

  • en meer...


De heling is structureel opgebouwd uit een aantal technieken die je tijdens deze dag leert.


Voor verdieping en om je helingtechnieken verder uit te breiden kun je de Geavanceerde Healing Technieken volgen, ook de Aardgebonden Geesten en Entiteiten Loslaten en Innerlijk Kind heling workshop zijn bijzonder geschikt voor extra verdieping.Op dit moment worden de lessen gegeven via live video, dit betekent dat je elkaar ziet en met elkaar praat, net als in de lesruimte. Annelies geeft normaal les zoals altijd en beantwoord je vragen ook direct. Wanneer er geoefend wordt zal Annelies jullie zo nodig in aparte oefenruimtes zetten zodat je met elkaar kan oefenen en net als in de les ook even langskomen om te kijken of alles goed gaat en eventueel bijsturen.


Nu dus geen lessen met elkaar in de klas want werken met de engelen is erg persoonlijk en meestal in nauw contact met de ander. Handen vasthouden, Angelhugs en meer. Dat is nu echt niet verantwoord.

Je kan je dus gewoon aanmelden voor de cursussen. De cursussen zijn te volgen via de pc (met camera en microfoon), ipad/tablet of een smartphone. Voor de les ontvang je 2 aparte emails met daarin de link die je in de gesloten video-lesruimte brengt. Je krijgt een link voor de ochtend en een voor de middag.

Als er bij een workshop lesmateriaal hoort zoals een hand-out dan krijg je die vooruit via email en voor sommige workshops zal je een pakketje ontvangen met alles dat je nodig hebt. Hierover krijg je dan in de specifieke lesmail alvast informatie.

Voel je dus vrij om je aan te melden voor een workshop en houd rekening met meer emails, deze kunnen van verschillende adressen komen zoals
engelen-info@engelencursus.nl, zoom.us of annelies@engelencursus.nl (check dus ook regelmatig je SPAM folder!) over de gang van zaken per workshop. Wij sturen geautomatiseerde emails 4 dagen voor een les met de laatste informatie.


We werken er hard aan om meer online thuis studie cursussen beschikbaar te maken. Wij houden je via de nieuwsbrief op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.


 

 Cursus data


 Datum Duur      Prijs   Locatie Trainer  
 11-07-2020Dag10:30-17:00€ 144.00Online live videoAnnelies
 10-10-2020Dag10:30-17:00€ 144.00Online live videoAnneliesWil je weten of er in hetzelfde weekend nog een cursus is kijk dan in onze lijst van cursussen op datum waarin alle workshop opgenomen zijn. Vaak is er op de dag voor de Helen met Engelen cursus een Manifesteren met Engelen cursus omdat deze twee goed samen gaan.Feedback geven op deze workshop!

Naam


Email


Feedback


Welk jaar is het    (vul bv 2020 in!!)
Reacties van klanten op deze workshop