Helen met engelen cursus

Raphael

Tijdens deze cursus leren we te helen met Aartsengelen Rafaël en Michael. De technieken worden duidelijk uitgelegd en we gaan deze op elkaar oefenen. Zo zal je tijdens de workshop zowel een volledige healing sessie geven als ontvangen. Een engelen healing kan door het verwijderen van energetische blokkades met Aartsengelen Michael en Rafaël alle soorten problemen aanpakken. Ook wordt er besproken hoe je stress kan voorkomen door regelmatig met de engelen aan je eigen welzijn of dat van een ander te werken.


Op dit moment wordt de cursus als online cursus aangeboden op onze nieuwe website www.spiritualcoursesonline.com!


De Helen met Engelen workshop is voor iedereen geschikt, of je het nu thuis wil toepassen voor jezelf of dat je een praktijk hebt en het als therapeut wil toepassen op je klanten. Mijn ervaringen leren me dat klanten maar voor 1 sessie komen voor een specifiek probleem en terug bellen als er iets anders is. Dan blijkt dat waar ze eerst voor kwamen ook echt niet meer speelt.


De heling is structureel opgebouwd uit een aantal technieken die je tijdens deze dag leert.


Voor verdieping en om je helingtechnieken verder uit te breiden kun je de Geavanceerde Healing Technieken volgen, ook de Aardgebonden Geesten en Entiteiten Loslaten en Innerlijk Kind heling workshop zijn bijzonder geschikt voor extra verdieping.

 


Wat aan bod komt:

  • Aardgebonden geesten en entiteiten weghalen

  • De hemelse stofzuiger

  • Koorden doorsnijden

  • Energetisch scherpe voorwerpen verwijderen

  • Chakra’s schoonmaken

  • De aura vullen en versterken


Deze cursus kan nu online gedaan worden op Spiritual Courses Online

Leer thuis te Helen met Engelen





Feedback geven op deze workshop!

Naam


Email


Feedback


Welk jaar is het    (vul bv 2024 in!!)




Reacties van klanten op deze workshop