Innerlijke kind heling


Op dit moment worden de lessen gegeven via live video. Lees hier wat live videolessen zijn en wat klanten ervan vinden. Je kan je dus gewoon aanmelden voor de cursussen. We werken er ook hard aan om meer spirituele online thuisstudie cursussen beschikbaar te maken.


Tijdens deze workshop maak je kennis met je Hogere Zelf, je Mentale Zelf en je Innerlijke Kind. Je leert hoe deze onderling met elkaar samenwerken en wat de effecten zijn wanneer die samenwerking niet optimaal is. Dit is trouwens vaak het geval.

Innerlijk Kind Heling workshop

Je merkt dan dat je logische beslissingen neemt maar er niet naar handelt. Dit betekent dat je Hogere Zelf en het Mentale zelf het wel eens zijn met elkaar over wat goed voor je is, maar dat je Innerlijke Kind het er niet mee eens is. Dit deel van jezelf reageert fysiek en emotioneel op wat er in je leven gebeurt en slaat dit op. Over het algemeen worden ideeën getoetst aan eerdere ervaringen die  dit Innerlijk Kind al op heeft gedaan.


Hierbij speelt mee dat dit Innerlijke Kind alles vanuit een standpunt bekijkt dat geheel anders dan je het nu als volwassene ziet, het ziet alles door de ogen van een kind zoals jij het in je jeugd ervaren hebt.


Door inzicht te krijgen in hoe de drie Zelven met elkaar omgaan en hoe deze interactie is leer je ook hoe belangrijk het is om goed met je Innerlijke Kind op te kunnen schieten. Door regelmatig eens met dit deel van je zelf in contact te zijn en onderwerpen te bespreken kan je leven een stuk makkelijker worden.


Deze workshop is geschikt voor mensen die graag een beter contact met hun Hoger Zelf en Innerlijke Kind willen opbouwen zodat ze direct kunnen inspelen op wat er in hun leven stroef loopt. Het realiseren van je levensdoelen en wensen wordt regelmatig beïnvloed door je innerlijke kind, reden genoeg om er meer over te leren.


Wanneer je denkt dat bepaalde zaken vanuit je jeugd te zwaar zijn om zelf aan te pakken, is het beter een gekwalificeerd therapeut te zoeken en daarmee één op één privé aan je problemen te werken.Cursus data


 Datum Duur      Prijs   Locatie Trainer  
 04-07-2020Dag10:30-17:00€ 119.00Online live videoAnnelies