Innerlijke kind helingOp dit moment worden de lessen gegeven via live video, dit betekent dat je elkaar ziet en met elkaar praat, net als in de lesruimte. Annelies geeft normaal les zoals altijd en beantwoord je vragen ook direct. Wanneer er geoefend wordt zal Annelies jullie zo nodig in aparte oefenruimtes zetten zodat je met elkaar kan oefenen en net als in de les ook even langskomen om te kijken of alles goed gaat en eventueel bijsturen.


Nu dus geen lessen met elkaar in de klas want werken met de engelen is erg persoonlijk en meestal in nauw contact met de ander. Handen vasthouden, Angelhugs en meer. Dat is nu echt niet verantwoord.

Je kan je dus gewoon aanmelden voor de cursussen. De cursussen zijn te volgen via de pc (met camera en microfoon), ipad/tablet of een smartphone. Voor de les ontvang je 2 aparte emails met daarin de link die je in de gesloten video-lesruimte brengt. Je krijgt een link voor de ochtend en een voor de middag.

Als er bij een workshop lesmateriaal hoort zoals een hand-out dan krijg je die vooruit via email en voor sommige workshops zal je een pakketje ontvangen met alles dat je nodig hebt. Hierover krijg je dan in de specifieke lesmail alvast informatie.

Voel je dus vrij om je aan te melden voor een workshop en houd rekening met meer emails, deze kunnen van verschillende adressen komen zoals
engelen-info@engelencursus.nl, zoom.us of annelies@engelencursus.nl (check dus ook regelmatig je SPAM folder!) over de gang van zaken per workshop. Wij sturen geautomatiseerde emails 4 dagen voor een les met de laatste informatie.


We werken er hard aan om meer online thuis studie cursussen beschikbaar te maken. Wij houden je via de nieuwsbrief op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.


Tijdens deze workshop maak je kennis met je Hogere Zelf, je Mentale Zelf en je Innerlijke Kind. Je leert hoe deze onderling met elkaar samenwerken en wat de effecten zijn wanneer die samenwerking niet optimaal is. Dit is trouwens vaak het geval.

Innerlijk Kind Heling workshop

Je merkt dan dat je logische beslissingen neemt maar er niet naar handelt. Dit betekent dat je Hogere Zelf en het Mentale zelf het wel eens zijn met elkaar over wat goed voor je is, maar dat je Innerlijke Kind het er niet mee eens is. Dit deel van jezelf reageert fysiek en emotioneel op wat er in je leven gebeurt en slaat dit op. Over het algemeen worden ideeën getoetst aan eerdere ervaringen die  dit Innerlijk Kind al op heeft gedaan.


Hierbij speelt mee dat dit Innerlijke Kind alles vanuit een standpunt bekijkt dat geheel anders dan je het nu als volwassene ziet, het ziet alles door de ogen van een kind zoals jij het in je jeugd ervaren hebt.


Door inzicht te krijgen in hoe de drie Zelven met elkaar omgaan en hoe deze interactie is leer je ook hoe belangrijk het is om goed met je Innerlijke Kind op te kunnen schieten. Door regelmatig eens met dit deel van je zelf in contact te zijn en onderwerpen te bespreken kan je leven een stuk makkelijker worden.


Deze workshop is geschikt voor mensen die graag een beter contact met hun Hoger Zelf en Innerlijke Kind willen opbouwen zodat ze direct kunnen inspelen op wat er in hun leven stroef loopt. Het realiseren van je levensdoelen en wensen wordt regelmatig beïnvloed door je innerlijke kind, reden genoeg om er meer over te leren.


Wanneer je denkt dat bepaalde zaken vanuit je jeugd te zwaar zijn om zelf aan te pakken, is het beter een gekwalificeerd therapeut te zoeken en daarmee één op één privé aan je problemen te werken.Cursus data


 Datum Duur      Prijs   Locatie Trainer  
 04-07-2020Dag10:30-17:00€ 119.00Online live videoAnnelies