Annelies Hoornik


Annelies Hoornik ATP reiki master

Annelies Hoornik is de grondlegster van de nieuwe engelen therapievormen Aquarius Angels® Healing en de Aquarius Akasha sessies.


Daarnaast is ze een door Doreen Virtue, PhD gecertificeerd Certified advanced Angel Card Reader™, advanced Angel Therapy Practitioner®, Certified Past Life Healer®, Fairyologist® en Angel Therapy Medium® ook is ze Integrated Energy Therapy® Master Instructor en Usui/Tibetaans Reiki Master


Annelies wijdt zich aan het helpen van anderen bij hun spirituele groei, het vinden van hun zieledoel en het helen van trauma's uit dit en vorige levens door middel van workshops, Engelen readings en healings. Ook heeft Annelies intussen een aantal van de CD's van Doreen Virtue in het Nederlands ingesproken en zijn haar eigen CD's en boeken "ENGELEN" , "ENGELEN HELEN" en "ENGELEN EN DE ZIEL" uitgegeven.


Terwijl Annelies nog een IT specialist was kreeg ze in 2000 visioenen waarin de aartsengel Michael haar vertelde haar carriere te verlaten en met engelen te gaan werken.


Annelies over de engelen


"Mijn dagelijkse leven is door de engelen bijzonder verrijkt en heeft  mijn leven werkelijk op elk niveau veranderd en verbeterd. De engelen vragen me regelmatig om uit mijn veilige haven te stappen en nieuwe dingen te ondernemen en ik heb ervaren dat het altijd leuke verandering brengt waar je als persoon van groeit."


Soms krijg ik verzoeken uit de media om mee te werken aan interviews en artikelen, kijk voor een overzicht op de pagina "Annelies in de media".


Wil je op de hoogte blijven van wat ik zoal doe en wat er allemaal gebeurt bij Angelo - Engelencursus? Wordt dan vrienden op Facebook en volg me op Pinterest, Twitter of de Google+ pagina of meld je aan voor mijn nieuwsbrief die ik regelmatig verstuur.Aquarius Angels Akasha Trainer-Master Annelies Hoornik Aquarius Angels Healing Trainer-Master Annelies Hoornik Certified Angel Therapy Practitioner Advanced Training Annelies Hoornik Doreen Virtue
Certified Fairyologist Annelies Hoornik Doreen Virtue                Certified Angel Therapy Practitioner Annelies Hoornik Doreen Virtue Certified Angel Card Reader Annelies Hoornik Doreen Virtue
Certified Past Life Healer Annelies Hoornik Doreen Virtue

     Certified Realm Reader Annelies Hoornik Doreen Virtue

Tarosophy Certficate of membership Tarot Association

Jikiden Reiki Shoden & Okuden bij Tadao Sensei

IET Master Instructor   

Certified Tibetan Reiki Master Annelies Hoornik William Lee Rand