Geavanceerde Healing Technieken

De geavanceerde technieken brengen net dat stukje meer wanneer je standaard helende sessie niet genoeg doet voor je klant. De situaties waar we met de engelen aan werken zorgen voor een diepere manier van helen die heel bevrijdend werkt voor de klanten. 


Je leert diverse technieken die je helpen om zelf energetisch zo zuiver mogelijk te blijven. Daaronder vallen ook technieken die je voor je werkruimte en woning kunt gebruiken.

Geavanceerde Healing technieken

We gaan in op onderwerpen zoals aardgebonden geesten en entiteiten. Hoe ze ontstaan, wat de symptomen zijn, hoe ze in iemands aura komen en waarom ze in een aantal gevallen blijven. Je leert de basistechnieken om deze aardgebonden geesten en entiteiten te verwijderen. We behandelen jouw preventieve bescherming als behandelaar voor situaties als deze.


We gaan dieper in op het koordenproces en wat er verder gebeurt nadat deze gesneden zijn en waarom, en wanneer wel of niet koorden voor kinderen te snijden.


Je leert zwaardere klachten te behandelen. Soms tref je mensen met een klacht waar ze duidelijk heel sterk door beïnvloed worden. De gewone behandelmethoden die regulier geboden worden werken voor hen niet en ze zijn ten einde raad. Dit zijn consulten waar mensen komen met o.a. fobieën, karmische klachten of verslavingen. Je leert om samen met de engelen heling te brengen in deze situaties.


Ook wordt er uitgelegd hoe jij als behandelaar bijdraagt aan de oplossing van problemen. Soms wordt je geraakt door wat de ander je vertelt en kun je onbedoeld bijdragen aan het probleem. Je leert ook hoe je dit kunt voorkomen en zo nodig bijstellen.Overzicht van onderwerpen:

  • Bescherming voor jou als behandelaar
  • Diepgang met betrekking tot etherische koorden
  • Karmaheling en balancering
  • Je positie als therapeut
  • Het verwijderen van de effecten van beloftes, geloften en eden uit andere levens

Tijdens deze workshop gaan we dieper in op een aantal zaken die tijdens de Helen met Engelen workshop behandeld zijn, daarom is het nodig deze eerst te volgen!


Cursus data

Op dit moment zijn er geen data voor deze cursus, kijk op onze nieuwe website en doe deze cursus als online cursus !
Feedback geven op deze workshop!

Naam


Email


Feedback


Welk jaar is het    (vul bv 2024 in!!)