Geavanceerde Healing Technieken

De geavanceerde technieken brengen net dat stukje meer wanneer je standaard helende sessie niet genoeg doet voor je klant. De situaties waar we met de engelen aan werken zorgen voor een diepere manier van helen die heel bevrijdend werkt voor de klanten. 


Je leert diverse technieken die je helpen om zelf energetisch zo zuiver mogelijk te blijven. Daaronder vallen ook technieken die je voor je werkruimte en woning kunt gebruiken.

Geavanceerde Healing technieken

We gaan in op onderwerpen zoals aardgebonden geesten en entiteiten. Hoe ze ontstaan, wat de symptomen zijn, hoe ze in iemands aura komen en waarom ze in een aantal gevallen blijven. Je leert de basistechnieken om deze aardgebonden geesten en entiteiten te verwijderen. We behandelen jouw preventieve bescherming als behandelaar voor situaties als deze.


We gaan dieper in op het koordenproces en wat er verder gebeurt nadat deze gesneden zijn en waarom, en wanneer wel of niet koorden voor kinderen te snijden.


Je leert zwaardere klachten te behandelen. Soms tref je mensen met een klacht waar ze duidelijk heel sterk door beïnvloed worden. De gewone behandelmethoden die regulier geboden worden werken voor hen niet en ze zijn ten einde raad. Dit zijn consulten waar mensen komen met o.a. fobieën, karmische klachten of verslavingen. Je leert om samen met de engelen heling te brengen in deze situaties.


Ook wordt er uitgelegd hoe jij als behandelaar bijdraagt aan de oplossing van problemen. Soms wordt je geraakt door wat de ander je vertelt en kun je onbedoeld bijdragen aan het probleem. Je leert ook hoe je dit kunt voorkomen en zo nodig bijstellen.Overzicht van onderwerpen:

  • Bescherming voor jou als behandelaar
  • Diepgang met betrekking tot etherische koorden
  • Karmaheling en balancering
  • Je positie als therapeut
  • Het verwijderen van de effecten van beloftes, geloften en eden uit andere levens

Tijdens deze workshop gaan we dieper in op een aantal zaken die tijdens de Helen met Engelen workshop behandeld zijn, daarom is het nodig deze eerst te volgen!Op dit moment worden de lessen gegeven via live video, dit betekent dat je elkaar ziet en met elkaar praat, net als in de lesruimte. Annelies geeft normaal les zoals altijd en beantwoord je vragen ook direct. Wanneer er geoefend wordt zal Annelies jullie zo nodig in aparte oefenruimtes zetten zodat je met elkaar kan oefenen en net als in de les ook even langskomen om te kijken of alles goed gaat en eventueel bijsturen.


Nu dus geen lessen met elkaar in de klas want werken met de engelen is erg persoonlijk en meestal in nauw contact met de ander. Handen vasthouden, Angelhugs en meer. Dat is nu echt niet verantwoord.

Je kan je dus gewoon aanmelden voor de cursussen. De cursussen zijn te volgen via de pc (met camera en microfoon), ipad/tablet of een smartphone. Voor de les ontvang je 2 aparte emails met daarin de link die je in de gesloten video-lesruimte brengt. Je krijgt een link voor de ochtend en een voor de middag.

Als er bij een workshop lesmateriaal hoort zoals een hand-out dan krijg je die vooruit via email en voor sommige workshops zal je een pakketje ontvangen met alles dat je nodig hebt. Hierover krijg je dan in de specifieke lesmail alvast informatie.

Voel je dus vrij om je aan te melden voor een workshop en houd rekening met meer emails, deze kunnen van verschillende adressen komen zoals
engelen-info@engelencursus.nl, zoom.us of annelies@engelencursus.nl (check dus ook regelmatig je SPAM folder!) over de gang van zaken per workshop. Wij sturen geautomatiseerde emails 4 dagen voor een les met de laatste informatie.


We werken er hard aan om meer online thuis studie cursussen beschikbaar te maken. Wij houden je via de nieuwsbrief op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.Cursus data


 Datum Duur      Prijs   Locatie Trainer  
 11-10-2020Dag10:30-17:00€ 144.00Online live videoAnneliesFeedback geven op deze workshop!

Naam


Email


Feedback


Welk jaar is het    (vul bv 2020 in!!)