Engelen Kaart Reading cursusEr zijn momenteel veel mooie engelen kaartensets op de markt, het is voor veel mensen echter een raadsel hoe een goede engelen reading te geven met zo'n orakelset. Tijdens deze workshop krijg je uitleg over hoe de engelen via de kaarten met ons praten. Hoe de kaarten schoon te maken en door de engelen in te laten zegenen. Je leert een veilige omgeving op te zetten waarin het voor de klant en jou veilig is een engelenreading te doen.

Engelen Kaart Reading workshop


Tijdens de workshop oefenen we engelenreadingen voor een aantal levensvragen. We geven engelenreadingen van 3 of meer kaarten, afhankelijk van het onderwerp waar we mee bezig zijn. Een engelen legging kan over elk onderwerp gaan, maar er zijn een aantal basis leggingen die erg geliefd zijn. De dag is er op gericht je zelfvertrouwen te vergroten over het geven van een engelenreading.


De onderwerpen waar we engelen kaart readings voor zullen leren zijn:


- Een 1 kaart legging (dagkaartje)

- Hoe kan ik het meeste uit mijn relatie halen (met een variatie voor singles)

- Een 3 kaart legging voor algemene vragen

- Carrièrepad legging


Aan het eind van de dag heb je geleerd dat ook jij een accurate, duidelijke engelenreading kan geven met de hulp van jouw engelen en de engelen van de persoon waar je de reading aan geeft.


Voordat je aan deze workshop mee kunt doen is het nodig eerst de Engelen Basis Kennis gevolgd te hebben.

  

Wil je weten of er in hetzelfde weekend nog een cursus is kijk dan in onze lijst van cursussen op datum waarin alle workshop opgenomen zijn. Vaak is er op de zaterdag voor de Engelen Reading cursus een Engelen Basis Kennis cursus omdat deze twee goed samen gaan, je kan de combi aanbieding boeken voor maar € 249.00


Het boek met kaartenset ENGELEN ORAKEL van Annelies is een mooie aanvulling op deze workshop, waarin een aantal onderwerpen verder uitgewerkt worden.


Cursus data Datum Duur      Prijs   Locatie Trainer  
 08-07-2018Dag10:30-17:00€ 144.00Capelle aan den IJsselAnnelies
 16-09-2018Dag10:30-17:00€ 144.00ElstElian
 06-10-2018Dag10:30-17:00€ 144.00Capelle aan den IJsselAnnelies


Reacties van klanten op deze workshop