Engelen Kaart Reading cursus

Er zijn momenteel veel mooie engelen kaartensets op de markt, het is voor veel mensen echter een raadsel hoe een goede engelen reading te geven met zo'n orakelset. Tijdens deze workshop krijg je uitleg over hoe de engelen via de kaarten met ons praten. Hoe de kaarten schoon te maken en door de engelen in te laten zegenen. Je leert een veilige omgeving op te zetten waarin het voor de klant en jou veilig is een engelenreading te doen.

Engelen Kaart Reading workshop


Op dit moment wordt de cursus als online cursus aangeboden op onze nieuwe website www.spiritualcoursesonline.com!


Tijdens de workshop oefenen we engelenreadingen voor een aantal levensvragen. We geven engelenreadingen van 3 of meer kaarten, afhankelijk van het onderwerp waar we mee bezig zijn. Een engelen legging kan over elk onderwerp gaan, maar er zijn een aantal basis leggingen die erg geliefd zijn. De dag is er op gericht je zelfvertrouwen te vergroten over het geven van een engelenreading.


De onderwerpen waar we engelen kaart readings voor zullen leren zijn:


- Een 1 kaart legging (dagkaartje)

- Hoe kan ik het meeste uit mijn relatie halen (met een variatie voor singles)

- Een 3 kaart legging voor algemene vragen

- Carrièrepad legging


Aan het eind van de dag heb je geleerd dat ook jij een accurate, duidelijke engelenreading kan geven met de hulp van jouw engelen en de engelen van de persoon waar je de reading aan geeft.


Goede vervolg workshops zijn de Engelen Kaart Reading Verdieping, de Geavanceerde Orakel Technieken, de Engelen Jaar Readingen Geven, Karma Toekomst sessies en de Medium Reading.


Het boek met kaartenset ENGELEN ORAKEL van Annelies is een mooie aanvulling op deze workshop, waarin een aantal onderwerpen verder uitgewerkt worden.Deze cursus is nu online te volgen op Spiritual Courses Online

Engelen Kaart Reading online cursusFeedback geven op deze workshop!

Naam


Email


Feedback


Welk jaar is het    (vul bv 2024 in!!)