Engelen Kaart Reading cursus

Er zijn momenteel veel mooie engelen kaartensets op de markt, het is voor veel mensen echter een raadsel hoe een goede engelen reading te geven met zo'n orakelset. Tijdens deze workshop krijg je uitleg over hoe de engelen via de kaarten met ons praten. Hoe de kaarten schoon te maken en door de engelen in te laten zegenen. Je leert een veilige omgeving op te zetten waarin het voor de klant en jou veilig is een engelenreading te doen.

Engelen Kaart Reading workshop


Op dit moment wordt de cursus via video les gegeven zodat je vanuit huis mee kan doen!


Tijdens de workshop oefenen we engelenreadingen voor een aantal levensvragen. We geven engelenreadingen van 3 of meer kaarten, afhankelijk van het onderwerp waar we mee bezig zijn. Een engelen legging kan over elk onderwerp gaan, maar er zijn een aantal basis leggingen die erg geliefd zijn. De dag is er op gericht je zelfvertrouwen te vergroten over het geven van een engelenreading.


De onderwerpen waar we engelen kaart readings voor zullen leren zijn:


- Een 1 kaart legging (dagkaartje)

- Hoe kan ik het meeste uit mijn relatie halen (met een variatie voor singles)

- Een 3 kaart legging voor algemene vragen

- Carrièrepad legging


Aan het eind van de dag heb je geleerd dat ook jij een accurate, duidelijke engelenreading kan geven met de hulp van jouw engelen en de engelen van de persoon waar je de reading aan geeft.


Een leuke workshop die een goede fundering legt voor kaartlezen is de Engelen Basis Kennis. Vaak wordt deze in hetzelfde weekend gegeven omdat deze twee goed samen gaan, je kan de combi aanbieding boeken voor maar € 249.00


Goede vervolg workshops zijn de Engelen Kaart Reading Verdieping, de Geavanceerde Orakel Technieken, de Engelen Jaar Readingen Geven, Karma Toekomst sessies en de Medium Reading.


Het boek met kaartenset ENGELEN ORAKEL van Annelies is een mooie aanvulling op deze workshop, waarin een aantal onderwerpen verder uitgewerkt worden.Op dit moment worden de lessen gegeven via live video, dit betekent dat je elkaar ziet en met elkaar praat, net als in de lesruimte. Annelies geeft normaal les zoals altijd en beantwoord je vragen ook direct. Wanneer er geoefend wordt zal Annelies jullie zo nodig in aparte oefenruimtes zetten zodat je met elkaar kan oefenen en net als in de les ook even langskomen om te kijken of alles goed gaat en eventueel bijsturen. De cursussen zijn te volgen via de pc (met camera en microfoon), ipad/tablet of een smartphone.


Je kan je dus gewoon aanmelden voor de cursussen, voor de cursus ontvang je emails met daarin de link die je in de gesloten video-lesruimte brengt.

Als er bij een workshop lesmateriaal hoort zoals een hand-out dan krijg je die vooruit via email en voor sommige workshops zal je een pakketje ontvangen met alles dat je nodig hebt. Hierover krijg je dan in de specifieke lesmail alvast informatie.

Houd rekening met meer emails, deze kunnen van verschillende adressen komen zoals engelen-info@engelencursus.nl, zoom.us of annelies@engelencursus.nl (check dus ook regelmatig je SPAM folder!) over de gang van zaken per workshop. Wij sturen geautomatiseerde emails 4 dagen voor een les met de laatste informatie.


We werken er ook hard aan om meer online thuisstudie cursussen beschikbaar te maken, schrijf je in op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.Cursus data


 Datum Duur      Prijs   Locatie Trainer  
 07-06-2020Dag10:30-17:00€ 144.00Online live videoAnnelies
 06-09-2020Dag10:30-17:00€ 144.00Online live videoAnneliesFeedback geven op deze workshop!

Naam


Email


Feedback


Welk jaar is het    (vul bv 2020 in!!)Reacties van klanten op deze workshop