Medium Reading Geven


De lessen worden gegeven via live video. Lees hier wat live videolessen zijn, wat klanten ervan vinden  en hoe je je kan voorbereiden op een live videoles.

Tijdens deze workshop gaan we in op het geven van een kwalitatief goede medium reading. Er is een duidelijk verschil in de manier waarop een engelen reading en medium reading gegeven worden. Voor de engelen ga je naar een heel snelle zuivere trilling en om met de dierbare overledenen te praten heb je een andere trilling nodig.


Medium reading geven mediumschap

Een bericht vanuit de hemel aan een ander doorgeven is heel helend en steunend wanneer er nog verdriet is, of wanneer er voor de achtergebleven persoon nog onafgehandelde zaken zijn. Deze leveren veelal schuldgevoelens en andere sterke emoties op. Een liefdevol bericht van de dierbare overledene die overgegaan is, is dan werkelijk een geschenk uit de hemel.


De angst dat wanneer je je eenmaal openstelt voor dierbare overledenen om berichten door te geven ze op elk moment je leven onderbreken om deze dienst van je te vragen is ongegrond want de aartsengelen helpen je volledig controle te hebben over de momenten waarop jij contact hebt met dierbare overledenen.

  

Samen doorlopen we in deze verrassend leuke, praktische en mooi emotionele workshop de technieken om op een goede en veilige manier contact te leggen met de dierbare overledenen aan de andere kant. Je leert ze duidelijk te identificeren en een bericht door te geven dat voor de ontvanger altijd liefdevol en helend is.


We zullen ook werken met de mediumschap kaarten die je op weg helpen bij het geven van de helende liefdevolle boodschap aan de ander. Zo wordt het geven van een medium reading een stuk gemakkelijker en minder spannend dan het voor velen lijkt te zijn. Het geeft ook de ruimte om de band die de persoon en dierbare overledene met elkaar hadden op harts- en zielsniveau te onderzoeken met de daarvoor speciaal ontwikkelde leggingen. 


Aan het eind van de dag heb je mediumschap ervaring als gever en als ontvanger. We richten ons tijdens deze workshop vooral op het mediumschap waar je een op een met mensen werkt.


De workshop is gebaseerd op gechannelde informatie van de aartsengelen over de diverse technieken en met inzichten en ervaringen die Annelies in de loop der jaren opgedaan heeft tijdens haar training bij Doreen Virtue en in haar praktijk en persoonlijke leven .  


Deze workshop is onderdeel van het Gevorderd Praktiserend Engelen Expert® maar je hoeft je niet te certificeren om deze workshop te kunnen doen.


Je kunt met deze workshop meedoen je in elk geval zelfstandig een kaartreading kan geven.. De reden hiervoor is dat er een bepaalde mate van kennis en een reading ondergrond verwacht wordt om verder op te bouwen tijdens deze workshop. We raden sterk aan dat je de Engelen Kaart Reading cursus eerst doet.


Kijk ook naar de medium combi cursus, zo kun je in 1 maand en met korting je mediumschap halen en ben jij er begin mei helemaal klaar voor om met dierbare overledenen te praten


Cursus data


 Datum Duur      Prijs   Locatie Trainer  
 19-09-2020Dag10:30-17:00€ 144.00Online live videoAnnelies
 03-04-2021Dag10:30-17:00€ 144.00Online live videoAnneliesFeedback geven op deze workshop!

Naam


Email


Feedback


Welk jaar is het    (vul bv 2020 in!!)Reacties van klanten op deze workshop