Medium Reading GevenOp dit moment worden de lessen gegeven via live video, dit betekent dat je elkaar ziet en met elkaar praat, net als in de lesruimte. Annelies geeft normaal les zoals altijd en beantwoord je vragen ook direct. Wanneer er geoefend wordt zal Annelies jullie zo nodig in aparte oefenruimtes zetten zodat je met elkaar kan oefenen en net als in de les ook even langskomen om te kijken of alles goed gaat en eventueel bijsturen.


Nu dus geen lessen met elkaar in de klas want werken met de engelen is erg persoonlijk en meestal in nauw contact met de ander. Handen vasthouden, Angelhugs en meer. Dat is nu echt niet verantwoord.

Je kan je dus gewoon aanmelden voor de cursussen. De cursussen zijn te volgen via de pc (met camera en microfoon), ipad/tablet of een smartphone. Voor de les ontvang je 2 aparte emails met daarin de link die je in de gesloten video-lesruimte brengt. Je krijgt een link voor de ochtend en een voor de middag.

Als er bij een workshop lesmateriaal hoort zoals een hand-out dan krijg je die vooruit via email en voor sommige workshops zal je een pakketje ontvangen met alles dat je nodig hebt. Hierover krijg je dan in de specifieke lesmail alvast informatie.

Voel je dus vrij om je aan te melden voor een workshop en houd rekening met meer emails, deze kunnen van verschillende adressen komen zoals
engelen-info@engelencursus.nl, zoom.us of annelies@engelencursus.nl (check dus ook regelmatig je SPAM folder!) over de gang van zaken per workshop. Wij sturen geautomatiseerde emails 4 dagen voor een les met de laatste informatie.


We werken er hard aan om meer online thuis studie cursussen beschikbaar te maken. Wij houden je via de nieuwsbrief op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.


Tijdens deze workshop gaan we in op het geven van een kwalitatief goede medium reading. Er is een duidelijk verschil in de manier waarop een engelen reading en medium reading gegeven worden. Voor de engelen ga je naar een heel snelle zuivere trilling en om met de dierbare overledenen te praten heb je een andere trilling nodig.


Medium reading geven mediumschap

Een bericht vanuit de hemel aan een ander doorgeven is heel helend en steunend wanneer er nog verdriet is, of wanneer er voor de achtergebleven persoon nog onafgehandelde zaken zijn. Deze leveren veelal schuldgevoelens en andere sterke emoties op. Een liefdevol bericht van de dierbare overledene die overgegaan is, is dan werkelijk een geschenk uit de hemel.


De angst dat wanneer je je eenmaal openstelt voor dierbare overledenen om berichten door te geven ze op elk moment je leven onderbreken om deze dienst van je te vragen is ongegrond want de aartsengelen helpen je volledig controle te hebben over de momenten waarop jij contact hebt met dierbare overledenen.

  

Samen doorlopen we in deze verrassend leuke, praktische en mooi emotionele workshop de technieken om op een goede en veilige manier contact te leggen met de dierbare overledenen aan de andere kant. Je leert ze duidelijk te identificeren en een bericht door te geven dat voor de ontvanger altijd liefdevol en helend is.


We zullen ook werken met de mediumschap kaarten die je op weg helpen bij het geven van de helende liefdevolle boodschap aan de ander. Zo wordt het geven van een medium reading een stuk gemakkelijker en minder spannend dan het voor velen lijkt te zijn. Het geeft ook de ruimte om de band die de persoon en dierbare overledene met elkaar hadden op harts- en zielsniveau te onderzoeken met de daarvoor speciaal ontwikkelde leggingen. 


Aan het eind van de dag heb je mediumschap ervaring als gever en als ontvanger. We richten ons tijdens deze workshop vooral op het mediumschap waar je een op een met mensen werkt.


De workshop is gebaseerd op gechannelde informatie van de aartsengelen over de diverse technieken en met inzichten en ervaringen die Annelies in de loop der jaren opgedaan heeft tijdens haar training bij Doreen Virtue en in haar praktijk en persoonlijke leven .  


Deze workshop is onderdeel van het Gevorderd Praktiserend Engelen Expert® maar je hoeft je niet te certificeren om deze workshop te kunnen doen.


Je kunt met deze workshop meedoen je in elk geval zelfstandig een kaartreading kan geven.. De reden hiervoor is dat er een bepaalde mate van kennis en een reading ondergrond verwacht wordt om verder op te bouwen tijdens deze workshop. We raden sterk aan dat je de Engelen Kaart Reading cursus eerst doet.


Kijk ook naar de medium combi cursus, zo kun je in 1 maand en met korting je mediumschap halen en ben jij er begin mei helemaal klaar voor om met dierbare overledenen te praten


Cursus data


 Datum Duur      Prijs   Locatie Trainer  
 19-09-2020Dag10:30-17:00€ 144.00Online live videoAnneliesFeedback geven op deze workshop!

Naam


Email


Feedback


Welk jaar is het    (vul bv 2020 in!!)Reacties van klanten op deze workshop