Medium Kaartreading

Medium reading geven mediumschap

Een bericht vanuit de hemel aan een ander doorgeven is heel helend en steunend wanneer er nog verdriet is, of wanneer er voor de achtergebleven persoon nog onafgehandelde zaken zijn. Deze leveren veelal schuldgevoelens en andere sterke emoties op. Een liefdevol bericht van de dierbare overledene die overgegaan is, is dan werkelijk een geschenk uit de hemel.


Samen doorlopen we in deze verrassend leuke en praktische workshop de technieken om op een goede en veilige manier contact te leggen met de dierbare overledenen aan de andere kant. Je leert ze duidelijk te identificeren en een bericht door te geven dat voor de ontvanger altijd liefdevol en helend is. 


We zullen werken met engelenkaarten of de Tarot of je kan ook werken met mediumschap kaarten. De kaarten helpen je bij het geven van de helende liefdevolle boodschap aan de ander. Zo wordt het geven van een medium reading een stuk gemakkelijker en minder spannend dan het voor velen lijkt te zijn.


De leggingen geven de ruimte om de band die de persoon en dierbare overledene met elkaar hadden op harts- en zielsniveau te onderzoeken met daarvoor speciaal ontwikkelde leggingen. 


Aan het eind van de dag heb je mediumschap ervaring als gever en als ontvanger. We richten ons tijdens deze workshop vooral op het mediumschap waar je een op een met mensen werkt.


Je kunt met deze workshop meedoen wanneer je zelfstandig een kaartreading kan geven. Er is geen tijd om dat in een dag er ook bij te leren. We raden aan dat je de Engelen Kaart Reading cursus eerst doet als je zelf nog geen kaartreading kan geven..Cursus data

Op dit moment zijn er geen data voor deze cursus, kijk op onze nieuwe website en doe deze cursus als online cursus !
Feedback geven op deze workshop!

Naam


Email


Feedback


Welk jaar is het    (vul bv 2024 in!!)Reacties van klanten op deze workshop