Karma-Toekomst sessies geven

Wanneer je regelmatig tegen dezelfde problemen aanloopt kan je met karma te maken hebben. Zoals maar niet de juiste partner vinden, geen kinderen kunnen krijgen of maar steeds geld problemen blijven houden, een fobie hebben, niet af kunnen vallen, allerlei plannen hebben maar nooit doorpakken, iedere keer vastlopen op hetzelfde punt bij het uitvoeren van je plannen, een fysieke klacht niet kwijt kunnen raken om er maar een paar te noemen.


Karma-Toekomst sessies geven workshop bij Annelies Hoornik

Dit zin dingen die ik bij het geven van mijn consulten vaak zie en uit de behoefte om daar goed en efficiënt mee om te gaan is de Karma-Toekomst sessie ontstaan. 

Je leert om snel tot de kern van een karmisch probleem te komen door middel van een karma reading te geven.Hiervoor hebben we keus uit een korte reading voor al duidelijke problemen en voor een uitgebreide reading voor mensen die vage problemen hebben of een algeheel karmisch levensoverzicht willen krijgen.


Daarna leer je dit met Aartsengelen Michael en Raziël te helen. Zelf vind ik deze sessies fantastisch om te geven en ze komen met grote regelmaat voor omdat karma toch vaak de bron is van zaken die maar terug blijven komen. Deze sessie heeft een domino effect op de overige levens waardoor de negatieve effecten van karma wegvallen in het hier en nu.

Daarom kijken we ook welk effect deze inzichten en de heling op de toekomst hebben. Al met al geeft deze workshop je de mogelijkheid om je energiewerk enorm te verdiepen voor jezelf en om andere mensen nog beter te kunnen helpen.


Iedereen die bekend is met het geven van kaart readingen is welkom. Het kaartlezen zelf zal niet uitgebreid aanbod komen, daar is in deze workshop geen tijd voor ingepland. We gaan er vanuit dat je dit niet geheel nieuw voor je is.


Notitie: Voor de mensen die de Geavanceerde Healing Technieken gedaan hebben kan ik toevoegen dat de manier van werken anders is dan wat je al geleerd hebt.


Cursus data

Op dit moment zijn er geen data voor deze cursus, kijk op onze nieuwe website en doe deze cursus als online cursus !