Karma-Toekomst sessies geven


Wanneer je regelmatig het volgende tegenkomt, kan je met karma te maken hebben. Bijvoorbeeld maar niet de juiste partner vinden, geen kinderen kunnen krijgen of maar steeds geld problemen blijven houden, een fobie hebben, niet af kunnen vallen, een fysieke klacht niet kwijt raken of een ander terugkerend probleem hebben.


Karma-Toekomst sessies geven workshop bij Annelies Hoornik

Dit heb ik bij het geven van mijn consulten vaak mee gemaakt en uit die behoefte is de Karma-Toekomst sessie ontstaan. 

Je leert om tot de kern van een karmisch probleem te komen door middel van een karma reading te geven.Hiervoor hebben we keus uit een korte reading voor al duidelijke problemen en voor een uitgebreide reading voor mensen die vage problemen hebben of een algeheel karmisch levensoverzicht willen krijgen.


Daarna leer je dit met Aartsengelen Michael en Raziël te helen en te zien welke veranderingen dit in de toekomst teweeg brengt. Zelf vind ik deze sessies fantastisch om te geven en ze komen met grote regelmaat voor omdat karma toch vaak de bron is van zaken die maar terug blijven komen. Deze sessie heeft een domino effect op de overige levens waardoor de effecten van karma wegvallen in het hier en nu.

Daarom kijken we ook welk effect deze inzichten en de heling op de toekomst hebben. Al met al geeft deze workshop je de mogelijkheid om je energiewerk enorm te verdiepen voor jezelf en om andere mensen nog beter te kunnen helpen.


Iedereen die bekend is met het geven van kaart readingen is welkom. Dat zal namelijk niet aanbod komen, daar is in deze workshop geen tijd voor ingepland. We gaan er vanuit dat je dit zelfstandig kunt doen.


Notitie: Voor de mensen die de Geavanceerde Healing Technieken gedaan hebben kan ik toevoegen dat de manier van werken veel efficiënter is dan met een karmische healing zoals je die via het derde oog doet. Ik geef er de voorkeur aan.


Cursus data Datum Duur      Prijs   Locatie Trainer  
 22-04-2018Dag10:30-17:00€ 117.00Capelle aan den IJsselAnnelies
 12-08-2018Dag10:30-17:00€ 117.00Capelle aan den IJsselAnnelies