Engelen Kaart Reading Verdieping


Deze workshop is een ideale verdieping op de Engelen Kaart Reading workshop. Naast een korte terugblik op de Reading basis richten we ons op de ethiek van het doorgeven van engelen berichten. We richten ons op de speciale energie die sommige kaartensets hebben en gaan we verder in op de verschillende leggingen.


We verdiepen ons nog eens in de kanalen waarmee we de berichten van de engelen ontvangen, durven we deze kanalen van helderziendheid, helderhorendheid, heldervoelendheid en helderwetendheid volledig te gebruiken of voelen we ons nog onzeker?


Dag indeling:


- Korte terugblik op de basis

- Ethiek van engelen berichten doorgeven
- Visualisatie om blokkades op te heffen en alle kanalen open te zetten
- De verschillende kaartensets en hoe ze onderling met elkaar werken

- De verschillende soorten leggingen voor verschillende soorten vragen


De leggingen waar we mee bezig gaan zijn: 

  • Beslissingen nemen

  • Hoe je jezelf kunt helen

  • Hoe verandering te brengen in financiële situaties

  • Je hebt een slechte ervaring gehad, maar hoe nu verder?


Aan het eind van de dag heb je geleerd dat de readings nog duidelijker en met meer inzicht gegeven kunnen worden, vanzelfsprekend doen we dit door met de engelen van de persoon waar je de engelen kaart reading aan geeft samen te werken.


Deze workshop is gebaseerd op de ervaring die ik opgedaan heb tijdens het geven van engelen readingen en workshops. Kijk ook in de webwinkel voor boeken en kaarten sets.


 Engelen Kaart Reading Verdieping workshop

 

Je kunt alleen deelnemen wanneer je Engelen Kaart Reading workshop al gevolgd hebt.Cursus data Datum Duur      Prijs   Locatie Trainer  
 31-03-2018Dag10:30-17:00€ 144.00Capelle aan den IJsselAnnelies