Manifesteren met Engelen thuisstudie cursus

Sinds The Secret is manifesteren iets waar veel over gesproken wordt, maar in de praktijk blijkt het nog wel eens tegen te vallen. Wat ik vaak hoor is dat men het wel probeert maar er dan van alles op hun pad komt behalve de gewenste uitkomst. Het is goed om dan te weten dat we allemaal elke seconde van de dag manifesteren. Dit betekent dat wanneer je naar je leven kijkt zoals het nu is en je niet tevreden bent, je dus kijkt naar de resultaten van eerdere onbewuste manifestaties.

manifesteren met engelen

 

Tijdens deze thuisstudie cursus leer je de 4 fasen van manifestatie en waar het vast kan lopen. Je leert de logica van het manifestatieproces waardoor je een heel duidelijk beeld krijgt van hoe iets ontstaat. Dit wordt aangevuld met voorbeelden uit het dagelijks bestaan van de trainer waardoor je direct snapt hoe het echt werkt want The Secret laat alleen maar het topje van de ijsberg zien en komt wel wat meer bij kijken dan alleen gefocust zijn op een wens.


"Ik kan iedereen verzekeren dat de wet van aantrekking werkt, altijd en overal. De vraag is: wat doe je er mee? Gebruik je het in je voordeel of laat je het gebeuren? Neem het heft in eigen handen en meester je leven en wat daarin gebeurt."  

~ Annelies Hoornik ~


De engelen staan altijd klaar om ons op alle fronten te helpen bij het manifesteren, of het nu iets simpels is of een grootse wens. In deze thuisstudie cursus leer je hoe je de engelen bij elke stap van het proces uit kunt nodigen zodat jij je leven een positieve wending kan geven.


Feedback geven op deze workshop!

Naam


Email


Feedback


Welk jaar is het    (vul bv 2024 in!!)
Reacties van klanten op deze workshop