Aquarius Angels Healing TrainerOp dit moment worden de lessen gegeven via live video, dit betekent dat je elkaar ziet en met elkaar praat, net als in de lesruimte. Annelies geeft normaal les zoals altijd en beantwoord je vragen ook direct. Wanneer er geoefend wordt zal Annelies jullie zo nodig in aparte oefenruimtes zetten zodat je met elkaar kan oefenen en net als in de les ook even langskomen om te kijken of alles goed gaat en eventueel bijsturen. De cursussen zijn te volgen via de pc (met camera en microfoon), ipad/tablet of een smartphone.


Je kan je dus gewoon aanmelden voor de cursussen, voor de cursus ontvang je emails met daarin de link die je in de gesloten video-lesruimte brengt.

Als er bij een workshop lesmateriaal hoort zoals een hand-out dan krijg je die vooruit via email en voor sommige workshops zal je een pakketje ontvangen met alles dat je nodig hebt. Hierover krijg je dan in de specifieke lesmail alvast informatie.

Houd rekening met meer emails, deze kunnen van verschillende adressen komen zoals engelen-info@engelencursus.nl, zoom.us of annelies@engelencursus.nl (check dus ook regelmatig je SPAM folder!) over de gang van zaken per workshop. Wij sturen geautomatiseerde emails 4 dagen voor een les met de laatste informatie.


We werken er ook hard aan om meer online thuisstudie cursussen beschikbaar te maken, schrijf je in op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.


Wil je jouw kennis van de Aquarius Angels Healing technieken verder uitbreiden zodat je sessies meer diepgang bieden aan jezelf en je klanten, of wil je anderen ook leren hoe ze een Aquarius Angels Healing kunnen geven?


Dan is de Aquarius Angels Healing Trainer workshop voor jou. In dit weekend leer je een aantal nieuwe technieken die je beter beschermen tegen negatieve energieën van buitenaf en je energetisch ook schoonhouden. We doen een vergevingsproces om de inwijding tot AAH Trainer nog beter te laten inwerken, zodat je er helemaal klaar voor bent om alle technieken en optimaal te benutten.

Aquarius Angels Healing Trainer workshop

Voor je ziel leer je een diepgaande heling en hoe je samen met de Aquarius Angels een zieledoel infuus geeft, zodat je makkelijker over je angsten heen stapt en zo je hartenwensen werkelijkheid kan laten worden.


Ook leer je helen met de ogen op o.a. littekenweefsel, hechtingen en verse wonden waar aanraking te pijnlijk is. Deze techniek kan ook tijdens een normale heling gebruikt worden wanneer dat nodig is.


In de Aquarius Angels® Healing Trainer handleiding vind je alle technieken uitgebreid uitgelegd en alle handvatten die je nodig hebt om les te geven. Het lesgeven, de visualisaties en de inwijdingen leer je ook tijdens dit Trainer weekend, zodat anderen die je inwijdt ook goede Aquarius Angels® Healers worden. 

Na deze workshop mag je de AAH-workshop aanbieden. Je ontvangt o.a. de Aquarius Angels Trainer handleiding om mee te werken.


Je leert onder andere:

  • De Zieleheling

  • Het Zieledoel infuus

  • Bescherming door een Aquarius Merge

  • Aquarius Healing via de ogen geven

  • Inwijding tot Aquarius Angels Healing Trainer

  • De Aquarius Angels Healing op afstand geven

  • Hoe zelf les te geven

  • Inwijdingen geven

  • Verdiepingen op de ochtend meditatie en naar het Goddelijk Bewustzijn gaan

Op het speciale Aquarius Angels webgedeelte krijg je nu ook toegang tot de Trainer pagina's met extra technieken en bestanden.


Al met al een weekend waarin je jezelf nog eens onderdompelt in de zachte liefdevolle helende energie van de Aquarius Angels en spirituele diepgang vindt in het helende werk voor jezelf en anderen.Cursus data


 Datum Duur      Prijs   Locatie Trainer  
 27-06-20202 dagen € 555.00Online live videoAnnelies


Vanzelfsprekend heb je eerst de Aquarius Angels® Healing en de AAH Gevorderde workshops gedaan bij Annelies of een van de trainers voordat je je voor de Aquarius Angels® Healing Trainer aanmeldt.Feedback geven op deze workshop!

Naam


Email


Feedback


Welk jaar is het    (vul bv 2020 in!!)