Aquarius Angels Healing Gevorderd

Aquarius Angels Healing Gevorderd niveauOp dit moment worden de lessen gegeven via live video, dit betekent dat je elkaar ziet en met elkaar praat, net als in de lesruimte. Annelies geeft normaal les zoals altijd en beantwoord je vragen ook direct. Wanneer er geoefend wordt zal Annelies jullie zo nodig in aparte oefenruimtes zetten zodat je met elkaar kan oefenen en net als in de les ook even langskomen om te kijken of alles goed gaat en eventueel bijsturen.


Nu dus geen lessen met elkaar in de klas want werken met de engelen is erg persoonlijk en meestal in nauw contact met de ander. Handen vasthouden, Angelhugs en meer. Dat is nu echt niet verantwoord.

Je kan je dus gewoon aanmelden voor de cursussen. De cursussen zijn te volgen via de pc (met camera en microfoon), ipad/tablet of een smartphone. Voor de les ontvang je 2 aparte emails met daarin de link die je in de gesloten video-lesruimte brengt. Je krijgt een link voor de ochtend en een voor de middag.

Als er bij een workshop lesmateriaal hoort zoals een hand-out dan krijg je die vooruit via email en voor sommige workshops zal je een pakketje ontvangen met alles dat je nodig hebt. Hierover krijg je dan in de specifieke lesmail alvast informatie.

Voel je dus vrij om je aan te melden voor een workshop en houd rekening met meer emails, deze kunnen van verschillende adressen komen zoals
engelen-info@engelencursus.nl, zoom.us of annelies@engelencursus.nl (check dus ook regelmatig je SPAM folder!) over de gang van zaken per workshop. Wij sturen geautomatiseerde emails 4 dagen voor een les met de laatste informatie.


We werken er hard aan om meer online thuis studie cursussen beschikbaar te maken. Wij houden je via de nieuwsbrief op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.


Deze Aquarius Angels® workshop is een vervolg op het Aquarius Angels Healing weekend waarin je de basis van het helen met de Aquarius Angels leert. Tijdens deze dag verdiepen we ons in het helen met de Aquarius Angels. De energie wereldwijd is naar een niveau gebracht waarop het helen weer iets anders kan en dit maakt ruimte voor versimpeling van de spirituele nazorg. Ook heeft de nieuwe energie ervoor gezorgd dat er een aantal nieuwe technieken zijn gekomen. 


Je krijgt een inwijding en een symbool zodat je met de nieuwe technieken kan werken. Een van de dingen die veranderen is dat je per klant kan beoordelen of ze wel of niet een Lastral® in een flesje nodig hebben of dat ze de spirituele nazorg op een energetische manier meekrijgen. 


Je leert onder andere technieken die dieper ingaan op de chakras, helen van slachtoffer gevoel en zelfsabotage en verwachtingspatronen.


Tijdens deze dag  o.a.:

  • Inwijding

  • Symbool

  • Spirituele nazorg op energetisch niveau

  • Diepte heling op de chakra's

  • Slachtoffersituatie helen

  • Zelfsabotage en verwachtingspatronen helen

  • De Aquarius Spiraal om projecties en beperkende gedachten van anderen op te lossen


Deze workshop kan je doen nadat je het Aquarius Angels Healing weekend gedaan hebt.

Ook is in 2019 deze dag bedoeld als trainer nascholing wanneer je eerder al het AAH traject doorlopen hebt, je inwijding is dan uitgebreider om de nieuwe Trainer technieken op een hoger niveau te kunnen doen.
 Datum Duur      Prijs   Locatie Trainer  
 23-05-2020Dag10:30-17:00€ 177.00Online live videoAnnelies
 15-11-2020Dag10:30-17:00€ 177.00Online live videoAnneliesNadat je deze workshop gevolgd hebt, kun je ook Aquarius Angels® Healing Trainer worden, deze workshop wordt alleen door Annelies Hoornik gegeven, de grondlegster van de Aquarius Angels® Healing.
Feedback geven op deze workshop!

Naam


Email


Feedback


Welk jaar is het    (vul bv 2020 in!!)
Reacties van klanten op deze workshop