Aquarius Wicca Eerste Jaargang


In het eerste jaar leer je de basis van Aquarius Wicca. Je maakt kennis met de Godinnen en Goden. Elk paar vertegenwoordigt een Sabbat in het jaar en helpt je in die periode. Op deze manier zal je de symboliek gaan begrijpen die gepaard gaat met deze oude archetypen.


Je krijgt de theorie via het online systeem aangeleverd om zo te leren begrijpen waarom je bepaalde dingen doet, waarom sommige wicca gereedschappen gebruikt worden. Of waarom ze in het verleden zo gebruikt werden. De wereld verandert en de menselijke gewoonten ook. Een moderne wicca gaat daarin mee. Je zult huiswerk ontvangen dat je - tussen de Wicca Ervaring weekenden waarin we samenkomen - thuis doet en je zult ook online wat vragen beantwoorden zodat het duidelijk is dat je het materiaal begrijpt.

Voor wat betreft de theorie en het huiswerk, als je er niets mee doet zal je spirituele groei navenant traag zijn of zelfs nauwelijks vooruit gaan. Wanneer je regelmatig je oefeningen doet en contact zoekt met de Godin en God dan zal je spirituele groei heel snel gaan.

Wicca

Tijdens de Wicca Ervaring weekenden zal de theorie in praktijk gebracht worden in samenwerking met de wicca's van de hogere jaargangen. We roepen samen de Godheden aan, zullen het seizoen vieren, aan de Sabbat gerelateerd energiewerk doen en creatieve projecten uitvoeren. Je leert in dit eerste jaar ook een basis Aquarius Wicca Healing te geven waarbij je onder andere met chakras werkt.

 

Een aantal van de weekenden zullen ook in het teken staan van het dan heersende element. Voor korte rituelen en eventuele uitstapjes naar energetische plekken zal het organiseren in de meeste gevallen door de Wicca 2 en 3 groepen geregeld worden. Voor de mensen in de eerste jaargang is het ervaren en integreren het belangrijkst.

 

Op een van de twee dagen tijdens de Wicca Ervaring weekenden zullen we ook een Sabbat lunch houden waarin we allemaal eten meebrengen dat aan de Sabbat gerelateerd is en met elkaar delen.

 

Op het Wicca Forum - dat alleen voor de Wicca studenten toegankelijk is - houd je contact met elkaar.  Hier kan je met elkaar overleggen over de lunches, het huiswerk en andere zaken met elkaar delen.

  

Wanneer je je aanmeldt zal Annelies contact met je opnemen om even met je te praten en te bepalen of Aquarius Wicca wel echt iets voor je is.