Thuis leren overzicht

Wil jij ook graag thuis, lekker op je eigen bank leren hoe je met de engelen werkt? Dat kan, Engelencursus biedt nu ook thuis leren aan. Workshops waar je gewoon zelf mee aan de slag kan, zonder naar Capelle aan den IJssel te hoeven komen. Het aanbod zal verder groeien en variëren. We hebben zowel Engelen als Wicca thuisstudie workshops en er zullen daarnaast ook specials komen. De thuis studies gaan over onderwerpen die spiritueel zijn, maar niet per se engelen gericht.


Op dit moment kan je op 4 manieren thuis leren

 

Thuis studie online
Werken met de Verlichte Meesters

De Verlichte Meesters staan met al hun oneindige wijsheid en onvoorwaardelijke liefde voor ons klaar. Ze helpen ons graag zodat we ons als mens zo soepel mogelijk kunnen ontplooien.

Leer met deze cursus hoe je met vertrouwen de juiste Verlichte Meester aanroept om je te adviseren en te helpen o.a. je spirituele groei, manifesteren, bescherming, lastige gewoontes en verslaving los te laten en je zieledoelen te vinden.

Deze cursus is online te volgen op ons eigen online leerplatform.

Engelen Wenszegels Maken

Engelen wenszegels worden al heel lang gebruikt, je kunt op deze manier je wensen veel duidelijker aan de engelen geven. Daardoor kunnen de engelen je dan ook veel beter helpen om je wensen werkelijkheid te laten worden.

Dit is een leuke online workshop waarin je samen met de engelen op een creatieve manier bezig bent om je wensen waar te maken. Creativiteit betekent niet dat je moet kunnen tekenen. Een Engelen Wenszegel maakt zichzelf.

Engelen Overleg

Veel mensen kunnen de kaarten voor iedereen leggen en lezen maar voor zichzelf blijft er altijd twijfel en moeite. Door het overleg krijg je duidelijkheid over wat je wilt en kom je er ook achter hoe de engelen je kunnen helpen deze doelen te bereiken. Welke adviezen ze jou exact geven over de diverse onderwerpen en wat je actiestappen zijn. Het is dan ook zaak die adviezen serieus te nemen en er iets mee te doen.

Leer mediteren

In 21 dagen stap voor stap naar diepe ontspanning!

De essentie van mediteren is leven in het nu. Je te concentreren op wat er nu is. Zonder af te dwalen naar wat is geweest of nog komen gaat. Je schakelt het denken uit en ervaart de ontspanning van het pure zijn.

Wicca eerste graad

Wat fijn dat je hebt gekozen voor een direct persoonlijk en spiritueel groeipad dat je veel zal brengen.Je hebt ervoor gekozen om Wicca Eerste Graad te gaan doen met 12 maandelijkse lage betalingstermijnen. Na je aanmelding ontvang je de eerste rekening in je email (check ook je spam folder!), zodra deze betaald is ontvang je binnen enkele minuten je eerste les.
De vervolg lessen worden elke 6-7 weken per email verstuurd.

Engelen Basis Kennis

De Engelen Basis Kennis is een workshop waarin je nader kennis maakt met de engelen en is bijzonder geschikt voor mensen die nog nooit iets met engelen of energiewerk gedaan hebben dus door iedereen en zonder voorkennis te volgen.

Wanneer je iets hebt met engelen maar niet weet waar je moet beginnen dan is workshop ook echt iets voor jou. We zullen op een aantal van de 15 aartsengelen dieper ingaan. Dit is een prima begin om daarna één van de andere intuïtieve workshops te volgen en je verder te verdiepen in het onderwerp dat je interesseert.

Maak kennis met de Aquarius Angels

De Aquarius Angels willen zich graag aan ons voorstellen en direct één op één met jou werken. Daarom is de workshop "Maak kennis met de Aquarius Angels" ontstaan, zodat iedereen direct contact kan maken met deze bijzondere lichtwezens.

De groep helende Aquarius Angels bestaat uit Aartsengelen en Aquarius Angels die als taak hebben mensen te begeleiden in deze nieuwe tijd. Zij doen dat door hun boodschappen van liefde en heling bij ons te brengen. Elke engel heeft een speciale taak en kan je heel doelgericht helpen. Ze zijn gericht op het verhelpen van blokkades zoals negatieve emoties en zich herhalende situaties in je leven. Deze cursus is door iedereen en zonder voorkennis te volgen.

Manifesteren met Engelen

Tijdens deze online workshop gaan we in op de principes van manifesteren. Annelies leeft al sinds 2000 op deze manier en weet dat wanneer je je zieledoel naleeft en dat pad bewandelt, alles wat je in je leven nodig hebt ook op je pad krijgt. The Secret geeft eigenlijk de basis aan van het manifestatie proces en is een goed begin.... maar er komt meer bij kijken.

Tijdens deze online workshop zal je de valkuilen leren herkennen en ook de fasen in het manifestatie proces leren kennen en gebruiken. Deze cursus is door iedereen en zonder voorkennis te volgen via ons online leerplatfom.

Helen met Engelen

Deze engelen workshop richt zich op het geven van een engelen healing. Tijdens deze engelen workshop kijken we naar de mogelijkheden om de Engelen bij ons leven te betrekken om lichamelijk, emotioneel en mentaal ongemak te verhelpen. Verder bespreken we hoe je een aantal zaken ook kan voorkomen door regelmatig al een healing voor jezelf of anderen te doen.

Engelen Kaart Readings

Er zijn momenteel veel mooie engelen kaarten sets op de markt, het is voor veel mensen echter een raadsel hoe een goede engelen reading te geven met zo'n orakel. Tijdens deze workshop zul je uitleg ontvangen over hoe de engelen via de kaarten met ons praten. Hoe ze schoon te maken en door de engelen in te laten zegenen. Je leert een veilige omgeving op te zetten waarin het voor de klant en jou veilig is een engelen reading te doen.

Derde Oog Ontwikkelen

Dit is een volledig intuïtieve dag, de Engelen geven aan wat we als groep op dit moment kunnen doen om ons derde oog verder te openen en te ontwikkelen. Er zullen zeker creatieve oefeningen geboden worden door de engelen.
Thuis studie downloadsEngelen Overleg

Veel mensen kunnen de kaarten voor iedereen leggen en lezen maar voor zichzelf blijft er altijd twijfel en moeite. Door het overleg krijg je duidelijkheid over wat je wilt en kom je er ook achter hoe de engelen je kunnen helpen deze doelen te bereiken. Welke adviezen ze jou exact geven over de diverse onderwerpen en wat je actiestappen zijn. Het is dan ook zaak die adviezen serieus te nemen en er iets mee te doen.
Maak kennis met de Aquarius Angels

Sinds 21 december 2012 is er een nieuw tijdperk aangebroken, waarin leven en helen op een lichtere en efficiëntere manier kan en mag gebeuren. Dit hebben de Aquarius Angels door de jaren heen op meerdere manieren aan Annelies Hoornik laten zien en uitgelegd. Daaruit is onder andere het Aquarius Angels Healing systeem ontstaan.


De Aquarius Angels willen zich echter ook graag aan ons voorstellen en direct één op één met jou werken. Daarom is de workshop "Maak kennis met de Aquarius Angels" ontstaan, zodat iedereen direct contact kan maken met deze bijzondere lichtwezens.


De groep helende Aquarius Angels bestaat uit Aartsengelen en Aquarius Angels die als taak hebben mensen te begeleiden in deze nieuwe tijd. Zij doen dat door hun boodschappen van liefde en heling bij ons te brengen. Elke engel heeft een speciale taak en kan je heel doelgericht helpen. Ze zijn gericht op het verhelpen van blokkades zoals negatieve emoties en zich herhalende situaties in je leven.


Tijdens deze thuisstudie maak je contact met elk van deze 12 bijzondere engelen en leer je ze van dichtbij kennen. Elke engel zal je omhullen met helend licht en jou een boodschap geven passend bij het onderwerp dat je op dat moment naar voren brengt. Zo ervaar je hun liefdevolle begeleiding en heling.
Wicca derde graad

Tijdens het derde jaar zal je theorie bestaan uit geavanceerd energiewerk en de ontwikkeling van bepaalde energetische technieken die je in staat stellen specifiek afstandswerk te doen. 

Hiermee bedoel ik het zien over afstand, reizen op het astrale vlak en wandelen tussen de werelden. Je zal inzichten krijgen in hoe de Ziel en Tijd werken. De Ennead, Karmisch werk en Bewust Incarneren zullen onder andere behandeld worden.


Je zal in dit derde jaar leren een diepgaande Wicca Healing te geven met gebruik van onder andere chakra technieken en het werken met elementen, dit gaat ook terug naar je eigen verleden in dit leven om te helen.


De oefeningen gaan door zoals elk jaar maar worden nu specifieker gericht op het creëren van energie constructies door middel van het opzetten van specifieke frequenties.
Engelen in je dagelijkse leven

Met de thuisstudie Engelen in je dagelijkse leven leer je thuis in je eigen tempo zelf hoe je met de Engelen praat en werkt. Je leert achtergronden, wie de Engelen zijn en waar ze jou specifiek mee kunnen helpen. Je leert o.a. over de Triaden, Engelenkoren, de Aartsengelen en Beschermengelen. De een zal je helpen wanneer je iets wilt helen, de ander wanneer je je onveilig voelt en weer een andere engel kan je helpen met creatieve uitingen en oplossingen. 


Het lesboek in pdf formaat bevat naast veel informatie, mooie afbeeldingen, oefeningen en associatietabellen die je helpen om heel specifiek met de engelen te werken. De bijgeleverde visualisaties helpen je om jouw Engelen ontmoetingsplek te ontdekken en wie de Engelen van de windrichtingen zijn. 

Van beginner tot gevorderde kun je in deze thuisstudie manieren vinden om met de Engelen aan de slag te gaan.
Werken met de Verlichte Meesters

De Verlichte Meesters zijn liefdevolle wezens die tijdens hun levens al hun karma en hun zorgen los hebben weten te laten. Door de incarnaties heen hebben zij zo'n grote kennis ontwikkeld dat ze je nu vanuit hun verlichte sferen kunnen helpen. 


Leer met deze cursus hoe je met vertrouwen de juiste Verlichte Meester aanroept om je te adviseren en te helpen o.a. je spirituele groei, manifesteren, bescherming, lastige gewoontes en verslaving los te laten en je zieledoelen te vinden. Je krijgt de lessen, het Verlichte Meesters Journaal en de Verlichte Meesters kaartenset met instructies in PDF bestanden en de visualisaties in mp3 formaat.
Wicca eerste graad

De Wicca Eerste graad e-cursus is een persoonlijk groeipad waarin je leert over het Jaarwiel, de seizoenen en energetische getijden zoals ze binnen de Wicca gebruikelijk zijn. Dit brengt meer inzicht in het hoe en waarom van je dagelijkse leven en waarom op sommige dagen alles gemakkelijker gaat dan op andere dagen.


Je leert meteen ook hoe je daarmee om kunt gaan zodat je altijd optimaal gebruik maakt van de beschikbare energie en getijden om je heen. Je leert wat energie precies is, hoe het invloed op jou heeft en vooral hoe jij ook invloed op deze energie uit kan oefenen. Daarmee heb je de mogelijkheid om het stuur van je leven in handen te nemen. Je leert over de Godin en God en de diverse archetypen en hoe je daarmee kunt werken.


Dit en heel veel meer komt aan bod in deze Wicca Eerste Graad e-cursus.


Je ontvangt de volledige thuisstudie cursus en kunt direct aan de gang gaan met je Wicca Eerste Graad.
Wicca tweede graad

Deze Wicca Tweede Jaargang is een vervolg op de Wicca Eerste jaargang waarin je de basis geleerd hebt van de Wicca principes en over magisch werk.


Dit jaar gaan we dieper in op het magische werk en rituelen. We gaan in op de jaarfeesten en de volle en nieuwe maan rituelen. Een ritueel heeft een basis structuur en wanneer je die eenmaal kent dan kan je dit altijd gaan variëren. De basisstructuur leer je, je krijgt voor elke esbat en sabbat een standaard ritueel met variaties en natuurlijk groeit dit jaar de kennis waardoor je ook je eigen rituelen kan gaan maken. In totaal heb je dus genoeg materiaal voor 30 rituelen.


Verder is het gebruikelijk dat je in het tweede jaar een specialisatie gaat kiezen. Daarvoor krijg je van een aantal concepten een goede basis aangereikt waardoor je kan zien of het je interesse wekt om daarin verder te gaan en te specialiseren.


De oefeningen zoals je ze in de Eerste Graad gedaan hebt worden verder uitgebreid.Thuis studie als abonnement
Wicca eerste graad

Wat fijn dat je hebt gekozen voor een direct persoonlijk en spiritueel groeipad dat je veel zal brengen.Je hebt ervoor gekozen om Wicca Eerste Graad te gaan doen met 12 maandelijkse lage betalingstermijnen. Na je aanmelding ontvang je de eerste rekening in je email (check ook je spam folder!), zodra deze betaald is ontvang je binnen enkele minuten je eerste les.
De vervolg lessen worden elke 6-7 weken per email verstuurd.

Wicca tweede graad

Wat fijn dat je hebt gekozen om je persoonlijke en spirituele groeipad verder te verdiepen en het zal je weer veel brengen.Je hebt ervoor gekozen om Wicca Tweede Graad te gaan doen met 12 maandelijkse lage betalingstermijnen. Na je aanmelding ontvang je de eerste rekening in je email (check ook je spam folder!), zodra deze betaald is ontvang je binnen enkele minuten je eerste les.De vervolglessen worden elke maand per email verstuurd.

Wicca derde graad

Wat fijn dat je hebt gekozen om je persoonlijke en spirituele groeipad verder te verdiepen en het zal je weer veel brengen.Je hebt ervoor gekozen om Wicca Derde Graad te gaan doen met 12 maandelijkse lage betalingstermijnen. Na je aanmelding ontvang je de eerste rekening in je email (check ook je spam folder!), zodra deze betaald is ontvang je binnen enkele minuten je eerste les.De vervolglessen worden elke 45 dagen per email verstuurd.