De Engelen horoscoop voor december

De laatste maand van 2018 brengt ons meestal veel drukte, gezelligheid en soms ook wat stress van het vele regelen terwijl de maand juist vraag om diepe rust. We hebben als het ware een korte winterslaap nodig. Zorg er daarom voor dat je dagelijks tijd voor jezelf inplant en ook neemt. Als is het maar 30 minuten. Deze kun je besteden zoals je wilt om je innerlijke vrede te bewaren.


De engelen geven aan dat dit belangrijk is omdat de mens het in december altijd heeft over vrede op Aarde. Ook zal deze dagelijkse mini winterslaap ervoor zorgen dat je onnodige conflicten die door stress getriggerd worden kan voorkomen. Je ziet ze namelijk eerder door de ogen van Liefde en zal er niet vanuit je eigen stress op reageren. Zoals het spreekwoord zegt: Verander de Wereld, maar begin bij jezelf. Door tijd voor jezelf te nemen activeer je jouw innerlijke vrede en ben je een goed voorbeeld voor anderen. 


Door aan het begin van de maand de dingen die gedaan moeten worden goed te plannen, kun je jezelf al veel stress besparen. Je hoeft dan alleen je to-dolijst in de juiste prioriteit op te stellen en vervolgens punt voor punt af te werken. Dat scheelt veel denken en daarmee drukte in je hoofd.
 
Kom naar de Tarot verdieping cursus op 29 juni bij Annelies of volg een leuke online cursus

2018 Engelen Horoscoop voor april

De Engelenpoort op 23 december is er om je te helpen te ontstressen en even helemaal tot rust te komen. De Engelenpoort opent om 12:13 en sluit om 13:12. Het is maar een uur, maar precies genoeg om samen met de Aquarius Angels die in die tijd specifiek klaar staan om stress en drukte van je af te nemen. Ga ergens zitten waar je niet gestoord kan worden en nodig de Aquarius Angels uit om bij je te komen. Vraag hen om hun kalmerende en voedende energie. Laat het dan over je heen komen. Je merkt vanzelf wanneer ze klaar zijn. Je zal je rustig en energiek voelen.Wat de doen deze maand

  1. In je agenda de engelenpoort inplannen 

  2. In je agenda elke dag wat tijd voor jezelf reserveren, als is het maar 30 minuten 

  3. Plan begin december even tijd in je agenda om een to-do lijst te maken voor deze maand zodat je rustig en methodisch de maand door komt


Kom ook naar het Leer de Tarot Lezen weekend op 9 en 10 maart.