De Engelen horoscoop voor oktober

Deze maand speelt er van alles onder het oppervlak. Je bent extra sensitief en je emoties zijn duidelijk op de voorgrond. Gelukkig is er veel om dankbaar voor te zijn en je kan dan ook meer positieve gevoelens verwachten dan normaal. Door deze positieve stroom van emoties zal de inspiratie ook alom aanwezig zijn. Vergeet echter niet dat een aantal van je voornemens die je begin dit jaar had zijn nog bezig zich te manifesteren. Het is dan ook belangrijk dat je daar je energie erin blijft steken. Zorg dat je regelmatig aandacht geeft aan deze projecten en de laatste dingen op je to-dolijst afhandelt. Daarmee wordt de kans op slagen veel groter en zal je ook de bevrediging ervaren van een succesvol jaar waarin je al je plannen afgehandeld hebt. Vind je moeilijk vraag dan hulp aan Aartsengel Ariël. Zij staat voor je klaar om hierbij te helpen.

  


 
Boek een consult bij Annelies of volg een leuke online cursus

2018 Engelen Horoscoop voor april

Dagen om extra aandacht aan te besteden zijn 11 en 22 oktober met hun Engelenpoorten. Beide dagen zijn energetisch speciaal. 
De Engelenpoort op 11 oktober, die om 11:11 opent en om 17:11 sluit, brengt haast een overgevoeligheid met zich mee. Dit vraagt je om tijd voor jezelf te nemen, zodat je spirituele inzichten zich kunnen verdiepen en het is dan ook een goed moment om te mediteren en naar je intuïtie te luisteren. Vraag Aartsengel Jeremiël in deze tijd ook om eventuele negatieve emoties waar je mee kampt te helen. 


De Engelenpoort op 22 oktober, die om 12:22 opent en om 22:22 sluit brengt een zachte energie met zich mee die je harmoniseert en aanzet om na te denken over hoe jij met jouw talenten de Wereld een beetje kunt verbeteren. De energie wakkert ook je innerlijke kracht aan zodat het niet alleen bij ideeën hoeft te blijven over Wereldverbetering. Weet dat je dit soort ideeën ook samen met anderen uit kunt voeren, ga dus ook om je heen op zoek naar mensen met diezelfde plannen zodat vele handen licht werk maken. 


Wat de doen deze maand

  1. In de agenda de engelenpoorten inplannen  

  2. Mediteer over hoe jij omgaat met je spirituele inzichten en hoe je dat kan optimaliseren

  3. In het kader van zelfzorg en vooruitwerkend op de Engelenpoort van november is het een goed plan om deze maand ergens een ontspannend/energie consult voor jezelf te boeken.

  4. Ondanks dat tijd niet bestaat, zijn wij als mens er wel aan gebonden in ons dagelijkse leven. Verbind je bewust met “de tijd” Voel wat dit met je doet. Maakt het je rustig of juist gehaast of voel je dat je onder tijdsdruk staat? Wat is jouw relatie met tijd. Vraag de engelen om je energie te geven om jouw relatie met de tijd zoals je die in jouw leven tegenkomt en gebruikt zo gezond mogelijk te maken. Laat het over je heen komen en accepteer de heling.


Kom ook naar het Leer de Tarot Lezen weekend op 9 en 10 maart.