De Engelen horoscoop voor juni

Juni heeft een hoog energieniveau, dit betekent dat je veel kan bereiken in een korte periode. Je merkt het ook aan jezelf, je bent enthousiast over dingen. Er zijn allerlei creatieve en geïnspireerde ideeën en je hebt de neiging om in zeven sloten te gelijk te springen. Houd je even in en bekijk deze ideeën van elke mogelijke kant. Dit helpt je om ook de juiste keus te maken, want alleen de juiste keus blijkt ook degene te zijn die je in een bijzonder sterke flow kan brengen die je een enorme lift geeft voor de rest van het jaar. Tijd dus om even stil te staan en goed na te gaan of je echt je hart volgt of gewoon enthousiast bent geworden en misschien van je bedoelde pad afwijkt.

 

 
Kom naar de Tarot verdieping cursus op 29 juni bij Annelies of volg een leuke online cursus

2018 Engelen Horoscoop voor april

De Engelenpoort op 26 juni opent om 6:22 en sluit om 16:22. Deze Engelenpoort helpt je om deze keuzes uiteindelijk met zekerheid vast te stellen. Neem tijd om ongestoord met Aartsengel Michael te kunnen praten en leg hem je plannen voor. Hij heeft het talent om de juiste keus op een bijzondere manier op te laten vallen. Bij mij bijvoorbeeld laat hij op het moment dat ik aan de juiste keus denk een blauwe stip in mijn gezichtsveld verschijnen en verdwijnen. Kort, maar heel duidelijk. Dan weet ik dat de andere opties niet van belang zijn en dit het pad is dat ik moet bewandelen. Je kunt eerder in de maand al eens de tijd nemen om met hem door te nemen wat jouw teken is voor de beste optie. Zo kun je tijdens de Engelenpoort op een snelle manier je antwoord krijgen.


Dat geeft je dan een goede dag om je plan uit te werken zodat je tijdens de Engelenpoort op 28 juni, die om 2:28 opent en om 8:22 weer sluit de Aartsengelen kunt vragen om de mensen en situaties die je helpen dit plan te verwezenlijken op je pad te brengen. De Aartsengelen geven aan dat je hen hier beter algemeen kunt aanspreken zodat je al je opties openhoudt.


Vraag Aartsengel Michael ook regelmatig om je de eerstvolgende stap te laten zien.
Geniet ook van wat de Wereld je allemaal te bieden heeft. Ga lekker naar buiten en doe dingen in de natuur. Maak tijd vrij voor vrienden en familie om gezellige samen te zijn, zodat je weer oplaadt voordat je verder werkt.


Wat de doen deze maand


  1. Plan de Engelenpoorten in je agenda en plan voor de 26e een half uurtje in.

  2. Wat is jouw zwakke plek m.b.t. het maken van keuzes wanneer je ergens enthousiast over bent. En wat kan je doen om te voorkomen dat je daar in juni ook weer inschiet… maak notities


Kom ook naar het Leer de Tarot Lezen weekend op 9 en 10 maart.