De Engelen horoscoop voor september

Wees geduldig deze maand, er is een emotionele onderstroom en vanuit je hart de behoefte om je te richten op wat je ziel nodig heeft. Het is alleen niet zo gemakkelijk om daar direct inzicht in te hebben. De engelen laten je weten dat er toch wel een aantal aanwijzingen in je normale leven zijn die je helpen te zien wat je ziel nodig heeft. Kijk eens om je heen en identificeer de mensen waarvan je denkt dat ze fantastisch werk doen. Het is niet de bedoeling dat je ze helemaal na gaat doen, maar dat je goed kijkt en uitzoekt welk deel van hun bezigheden het is dat je zo aanspreekt. Leg van die verschillende inspirerende mensen die stukjes bij en over elkaar en je krijgt een duidelijker beeld van wat de bedoeling is in jouw leven.
  

 
Kom naar de Tarot verdieping cursus op 29 juni bij Annelies of volg een leuke online cursus

2018 Engelen Horoscoop voor april

Dit is een van de manieren waarop de engelen je helpen inspiratie te vinden, want de engelen zullen namelijk alles doen wat ze kunnen om jou de fantastische ideeën te brengen die horen bij jouw ziel. Het is heel goed mogelijk dat je er zelf wat voor terugdeinst omdat dit soms zaken zijn die groter lijken dan jij denkt aan te kunnen.


Weet dat de engelen je alleen dat brengen waar je talent voor hebt en waar je ook gelukkig van zal worden. Durf dus te luisteren, te zien, te weten en te voelen wat de engelen je brengen. Bij twijfel vraag je ze gewoon tijdens de Engelenpoort op 14 september - die om 4:14 opent en om 14:14 sluit - om in je dagelijkse leven herhaaldelijk tekens te geven die dit nog eens bevestigen. Je zal zien dat ze dat op een heel creatieve en duidelijke manier zullen doen. Vraag ze daarna ook om je de innerlijke kracht te geven om de richting die je ziel je aangeeft ook te volgen. Wees je ervan bewust dat zieledoelen zich melden wanneer de tijd er rijp voor is, maar ook zullen wegvallen wanneer het tijdsvenster voorbij is om er wat mee te doen. 

 
Wat de doen deze maand

  1. In je agenda de engelenpoort inplannen 

  2. In de agenda begin van de maand schrijven dat je alert bent op de mensen in je leven die voor jou een voorbeeld kunnen zijn. Zodat je tijdens de engelenpoort al een beter inzicht hebt en kunt vragen dat ze je helpen om er ook iets mee te doen.Kom ook naar het Leer de Tarot Lezen weekend op 9 en 10 maart.