De Engelen horoscoop voor mei

De engelen zien dat je goed bezig bent en vragen je om dat ook tot je hoofd door te laten dringen. De engelen vragen je dan ook om lief voor jezelf te zijn. Waardeer de moeite die je elke dag doet om er weer een succes van te maken. Geef jezelf ook eens een complimentje voor wat je bereikt hebt in plaats van direct in gedachten door te gaan naar het volgende onderwerp op je lijst met nog af te handelen zaken. Het is veel motiverender wanneer je jezelf steunt. Rustig doorgaan met wat je al doet is de juiste koers, maar geef jezelf wel de kans om de Wereld om je heen verder te ontdekken. Onderneem eens iets dat gewoon helemaal buiten je normale gang van zaken is. Ontdek nieuwe mogelijkheden en ervaar de Wereld als een kind zo onbevangen. Voel, ervaar en geniet van wat er op je pad komt.

 

 
Kom naar de Tarot verdieping cursus op 29 juni bij Annelies of volg een leuke online cursus

2018 Engelen Horoscoop voor april

De Engelenpoort op 22 mei gaat open om 7:04 en sluit 11:44 en dit is je kans om geïnspireerd te worden door dat deel in jou dat één is met de Bron. Hieruit kun je informatie ontvangen die je leven zal verbeteren. Dit kan op elk aspect van je leven van toepassing zijn. Daar zijn de engelen op dit moment nog onduidelijk over. Je merkt het wanneer je tijdens de engelenpoort contact zoekt met de engelen in het algemeen. Mediteer even en zorg dat je niet gestoord kan worden, dan vraag je de engelen bij je te zijn. Neem een moment om hun versterkte aanwezigheid in je omgeving te ervaren. Dan vraag je hen om de goddelijke inspiratie bij je te brengen op een manier die jij begrijpt. Laat de indrukken, gevoelens en gedachten gewoon komen. Laat oordelen hierover ook even achterwege. Ervaar het gewoon. Schrijf het daarna op en bedank de engelen. Laat het dan rusten en doe er een dag later pas iets mee.


Wat de doen deze maand


  1. Plan de Engelenpoort alvast in je agenda zodat je er ook tijd voor hebt.

  2. Plan 30-60 minuten ergens halverwege de maand… Pak het schrift erbij dat je de eerste vier maanden bij hebt gehouden zodat je jezelf eens op je schouder kunt kloppen over wat je allemaal al gedaan hebt. Dit om gewoon eens echt bewust te zijn van het feit dat je goed bezig bent.

  3. Op 23 mei ook 30 tot 60 minuten plannen in je agenda om te kijken naar wat je tijdens de engelenpoort opgeschreven hebt en daar concrete plannen mee te maken. Inclusief een tijdstip waarop je dingen zal doen en gedaan wilt hebben. 


Kom ook naar het Leer de Tarot Lezen weekend op 9 en 10 maart.