De Engelen horoscoop voor november

De dagen zijn nu echt kort en de donkere helft van het jaar is duidelijk aanwezig in je leven. Het verminderde zonlicht maakt ook dat je alles wat zwaarder inziet dan gebruikelijk. De zomer ligt al weer ver achter je en je kunt tot de ontdekking komen dat je teveel hooi op je vork genomen hebt. Het is dus zaak om je leven onder de loep te nemen en te besluiten wat wel en niet belangrijk is om tijd in te steken. Vereenvoudig je leven zodat je er geen slapeloze nachten aan overhoudt. De kans is namelijk best groot dat dat het resultaat zal zijn als je zo doorgaat. Besteed dan ook extra tijd aan zelfzorg en laat je masseren of een andere ontspannende sessie geven zoals shiatsu, cranio, reiki, een engelenheling, net wat bij jou resoneert.
 

  

 
Boek een consult bij Annelies of volg een leuke online cursus

2018 Engelen Horoscoop voor april

De Engelenpoort op 27 november is bij uitstek geschikt om dat moment te nemen waarbij je eens goed kijkt naar wat er allemaal speelt en wat je allemaal in de planning hebt staan. Aartsengel Jeremiël helpt je graag bij deze momenten van reflectie. Deze Engelenpoort opent om 4:11 en sluit weer om 14:11. Neem hier echt de tijd voor want het bepaalt toch wel hoe jij je de komende maanden zal voelen. Zorg ook voor genoeg papier, want wanneer je eenmaal gaat schrijven dan kan het zijn dat er veel meer naar buiten wil dan alleen waar je het druk mee hebt.


Wat de doen deze maand

 
  1. In je agenda de engelenpoort inplannen 

  2. Mediteer over waar jij je leven mee vermoeilijkt op dit moment. Wat kan je nu doen om jouw leven te versimpelen. Want dat helpt je op elk moment om prettiger en met minder stress te leven.


Kom ook naar het Leer de Tarot Lezen weekend op 9 en 10 maart.