De Engelen horoscoop voor januari

Januari start spiritueel. We zijn gevoelig en hebben behoefte aan alleen tijd. Tijd om te mediteren en te creëren. We staan in nauw contact met de spirituele meesters en meer specifiek met Verlicht Meester Saint-Germain. Hij is er om oude energie vanuit 2017 te transformeren zodat je het jaar echt achter je kan laten. Zo krijg je ruimte om de inspiratie op te laten komen door meditatie en creatie.


Wanneer je jezelf niet de ruimte gunt om aan de behoeft aan alleen zijn toe te geven bestaat de kans dat je uiteindelijk een keer ploft en te fel uithaalt naar je omgeving. Dit in een tijd waarin alles in beweging komt door de kosmische energie. Vraag Saint-Germain dagelijks om je te helpen je balans te bewaren in je activiteiten en je rustmomenten. Tevens kun je Saint-Germain vragen om je te helpen de juiste woorden te vinden wanneer je een ander wil laten weten wat je grenzen zijn.


Ook kun je zijn talent voor het manifesteren van alles wat je nodig hebt om jouw leven geslaagd te laten zijn aanspreken. Hij kan alles en iedereen op je pad brengen die je nodig hebt om je plannen te verwezenlijken.Boek een consult bij Annelies of volg een leuke online cursus

2018 Engelen Horoscoop voor januari

De Engelenpoort op 8 januari gaat om 8:18 open en sluit weer om 16:01. Deze is er om structuur in je ideeën te brengen. Zo kun je de inspiratie die je tijdens je alleen tijd kreeg om gaan zetten naar een goed plan om uit te voeren. Ga er daarom rustig voor zitten en vraag Saint-Germain om de inspiratie weer duidelijk naar voren te brengen en hier meer informatie uit het spirituele rijk aan toe te voegen. Daarnaast kun je dan zelf ook de ideeën die verder opkomen noteren en uit gaan werken. Al met al een goed moment om je jaar mee te beginnen.


De Engelenpoort op 17 januari opent om 7:11 en gaat om 17:17 weer dicht. Deze triggert een energiegolf die van alles los maakt. Na de december maand komt nu echt je behoefte naar boven om weer structuur in je dagelijkse leven te brengen. Je eetgewoonten komen weer onder de aandacht als iets waar je wat aan moet doen. De plannen die je hebt om je eten weer beter aan te pakken kunnen klein of groot zijn, maar je bent er nu ook wel aan toe om ze direct uit te voeren. Treuzel dan ook niet en ga aan de slag zodat je ook daadwerkelijk over een poosje een positieve verandering ziet. Aartsengel Zadkiël kan je helpen om je gedachten over eten aan te passen zodat je gemakkelijker je plannen doorvoert. Bespreek je plannen met de Aartsengel en vraag hem om hulp bij de uitvoer hiervan. Je zal merken dat het dan gemakkelijker gaat.


Deze maand geeft ook aan dat je op details moet letten bij het maken van je plannen en de uitvoering ervan. Kleine nauwkeurige stapjes helpen je naar grootsheid. Op een basis niveau kan dit zelfs betekenen dat je in huis of op de zaak gaat verbouwen


Wat te doen deze maand

  1. Begin januari: In de agenda rusttijd voor meditatie en creatie door heel januari heen en de engelenpoorten inplannen

  2. Begin januari: Maak gedurende de maand in een apart schrift notities van de dingen die je gedaan hebt waar je tevreden over bent

  3. Begin januari: Bedenken wat jij nog los wilt laten van 2017 voor de eerste Engelenpoort

  4. Begin januari: Noteer als ze er al zijn wat je plannen zijn voor dit jaar zodat je op 8 januari meteen met St. Germain aan de slag kan

  5. Begin januari: Ga er even rustig voor zitten en sluit je ogen, neem een paar minuten om te ontspannen. Dan nodig je Aartsengel Rafaël uit en vraag je nu alvast om de gezondste en best haalbare lifestyle duidelijk bij je onder de aandacht te brengen voor 17 januari zodat je dan met Zadkiël kan praten en vragen om je daarbij te helpen.

  6. Visualisatie: Stel je voor dat een van je plannen voor dit jaar een mooie legpuzzel is met 25 duidelijk herkenbare stukjes…. alle stukjes liggen echter nog niet op tafel…. er liggen er nog wat in de doos. Haal ze erbij en leg de puzzel in elkaar… Deze oefening helpt je geest er rekening mee te houden dat er meer details bij je plan komen kijken dan je in eerste instantie dacht… en door ze bij elkaar te leggen bereid je je geest erop voor om flexibel om te gaan met deze extra details, wanneer ze onder je aandacht komen en toch het hele plaatje te zien en je plan succesvol af te ronden.


Kom ook naar het Leer de Tarot Lezen weekend op 9 en 10 maart.