De Engelen horoscoop voor juli

Deze maand komt naar voren hoe belangrijk het is om je zieledoelen te volgen. Je zal merken dat je van binnenuit een sterke behoefte hebt om je te verdiepen in de zin van jouw leven, en waarom je hier bent. Aquarius Angel Alivia (Zielester en Aardester chakra)  is de engel die je steunt bij het uitvoeren van je levensdoel. Zij zal je wanneer je haar vraagt ook graag helpen om je zieledoelen beter te begrijpen en daar actie op te ondernemen. Hierdoor voel je meer innerlijke vrede en merk je dat je doelgerichter bezig bent in plaats van op automatische piloot de dagelijkse zaken af te handelen. Mogelijk wil je zelfs wat grotere veranderingen in je leven aanbrengen zodat het beter bij jouw levensdoel te past.

 

 
Kom naar de Tarot verdieping cursus op 29 juni bij Annelies of volg een leuke online cursus

2018 Engelen Horoscoop voor aprilDe Engelenpoort op 19 juli opent om 19:19 en gaat om 21:21 weer dicht en dit is je kans om met Aquarius Angel Alivia te werken. Zij vraagt je om tijdens de Engelenpoort even te stoppen met alles wat je doet. Neem tijd om te mediteren, en overleg met haar te plegen. Mogelijk ben je door de drukte om je heen je levensdoel uit het oog verloren, of weet je het wel maar is het je onduidelijk hoe daar mee om te gaan. Zij staat klaar om je gedachten te horen en je van advies te dienen, maar kan dat alleen wanneer je Alivia die ruimte ook geeft. Je vrije wil wordt namelijk gerespecteerd, waardoor zij alleen op verzoek iets voor jou kan betekenen.
 
Ben je vorig jaar bij de Aquarius Angels Day geweest dan kun je aan het begin van je meditatie je Harttempel en Verlicht Bewustzijn activeren.


Vraag Alivia naar de zieledoelen die nu in dit leven actief zijn. Vraag ook naar het zieledoel dat levensoverkoepelend al eeuwen met je meegaat en waar je in elk leven verder in kan groeien. Stel dat je daar nog niet aan begonnen was, dan kan je dat nu oppakken. Wanneer je er wel al mee bezig bent, dan weet je dat in het grote plaatje van je reïncarnaties jij op de goede weg bent.


Wat de doen deze maand


  1. Maak een notitie in je agenda dat de Engelenpoort op 19 juli is

  2. Maak aantekeningen tijdens de meditatie met Alivia

  3. Onderneem zo mogelijk actie op je zieledoelen


Kom ook naar het Leer de Tarot Lezen weekend op 9 en 10 maart.