Aquarius Angels Day

Dit jaar vieren we Aquarius Angels Day op zaterdag 29 september. We gaan dit keer aan de slag met het kompas van de ziel. Onze ziel praat constant met ons en probeert ons te sturen via gevoelens, wensen, talenten en gedachten. Wanneer we dit kompas begrijpen en er naar handelen dan brengt ons dat op een gelukkig en gezond pad. 


Samen met de Aquarius Angels zullen we deze dag gebruiken om elke hoek van het kompas zo helder mogelijk te lezen en er op in te spelen. Dat brengt je weer helemaal in de flow. Alles zal weer gemakkelijker gaan omdat je weer duidelijk hebt waarvoor je hier op Aarde bent en wat nu het juiste is om te doen. 

Aquarius Angels Day  24 september 2017

De Aquarius Angels zullen afwisselend werken met introspectie, visualisatie, heling en manifestatie vanuit de Aquariusenergie zodat het een ontspannen afwisselende dag zal zijn waarin we op een betekenisvolle manier richting geven aan jouw leven.


Een van de dingen die we elk jaar weer horen is dat de mensen ook zo blij zijn om gewoon een dag samen met gelijkgestemden in de mooie engelenenergie door te brengen. Deze dag is net als elk jaar ook een voorloper naar de Magische Midwinter Momenten waarin we het komende jaar energetisch bespreken en al voorbereiden met het nodige energiewerk. 


De Aquarius Angels Healing Trainers die bij de dag aanwezig zijn zullen gratis healingen aanbieden zodat je kunt ervaren hoe het is om een Aquarius Angels Healing te ontvangen.


Zoals altijd staan wij van Engelencursus samen met de Aquarius Angels klaar om er een sprankelende dag van te maken, een goede catering te verzorgen en dat er zoals altijd een vertrouwde gezellige sfeer zal zijn.


Deze dag kan zonder voorkennis gevolgd worden.


Cursus data


 Datum Duur      Prijs   Locatie Trainer  
 29-09-2019Dag11:00-17:00€ 119.00Capelle aan den IJsselAnneliesFeedback geven op deze workshop!

Naam


Email


Feedback


Welk jaar is het    (vul bv 2019 in!!)Reacties van klanten op deze workshop