Aquarius Angels Day


Aquarius Angels Day op 24 september was een mooie dat met bijzonder energiewerk. Hieronder kun je lezen wat de plannen voor die dag waren. Zodra het thema van 2018 bekend is zal deze pagina aangepast worden.


We maken dit keer een diep contact met de Aquarius Angels, door samen met hen een innerlijk inventaris te maken van mensen en situaties die je ervan weerhouden optimaal te leven. Daarna wordt daar door de Aquarius Angels een healing op gegeven zodat je vrij bent van deze energieën.


Samen met de Aquarius Angels zullen we een Harttempel activeren wat het mogelijk maakt om in een Verlicht Bewustzijn om te gaan met jezelf, en de mensen om je heen. Dit maakt dat er een nieuwe omgangsvorm ontstaat die de trilling van iedereen die je ontmoet verhoogt. Zo werken we samen met de Aquarius Angels aan de trillingsverhoging die nu zo hard nodig is om het nieuwe Gouden Tijdperk dichterbij te brengen.

Aquarius Angels Day  24 september 2017

Natuurlijk zullen ze ook mogelijkheden geven om je persoonlijke groei weer in een stroomversnelling te brengen en daarmee een energetisch voorbeeld voor de mensen om je heen te worden. Dit help iedereen dan weer om sneller op hun zielepad verder te gaan. 


De Aquarius Angels zullen afwisselend werken met introspectie, visualisatie, heling en manifestatie vanuit de Aquariusenergie zodat het een ontspannen afwisselende dag zal zijn.


Een van de dingen die we elk jaar weer horen is dat de mensen ook zo blij zijn om gewoon een dag samen met gelijkgestemden in de mooie engelenenergie door te brengen. Deze dag is net als elk jaar ook een voorloper naar de Magische Midwinter Momenten waarin we het komende jaar energetisch bespreken en al voorbereiden met het nodige energiewerk. 


De Aquarius Angels Healing Trainers die bij de dag aanwezig zijn zullen gratis healingen aanbieden zodat je kunt ervaren hoe het is om een Aquarius Angels Healing te ontvangen.


Zoals altijd staan wij van Engelencursus samen met de Aquarius Angels klaar om er een sprankelende dag van te maken, een goede catering te verzorgen en dat er zoals altijd een vertrouwde gezellige sfeer zal zijn.


Deze dag kan zonder voorkennis gevolgd worden.


Cursus data Datum Duur      Prijs   Locatie Trainer  
 29-09-2018Dag11:00-17:00€ 117.00Capelle aan den IJsselAnnelies


Reacties van klanten op deze workshop