Aquarius Angels Day

Dit jaar vieren we Aquarius Angels Day op zondag 29 september. Het thema dit jaar is praktisch ons droomleven scheppen door vanuit ons hart te leven. Er wordt wel eens gezegd, verbeter de wereld en begin bij jezelf. Dat geldt ook voor het Nieuwe Gouden tijdperk. Door zelf in die frequentie te gaan leven verspreid je het ook om je heen en moedig je anderen aan om ook naar een hoger niveau te stijgen.


Samen met de Aquarius Angels zullen we deze dag gebruiken om de obstakels voor jouw droomleven te vinden en op te lossen. Dat brengt je weer helemaal in de flow. Daarna richten we ons op hoe jij samen met de engelen je droomleven kan creëren. Stapje voor stapje maak je in kleine groepjes plannen voor je toekomst.

Aquarius Angels Day 29 september 2019

Hoe de Aquarius Angels met ons werken

De Aquarius Angels zullen afwisselend werken met meditatie, energiewerk en oefeningen zodat we er tijdens deze gezellige dag het nodige energiewerk vanuit de Aquariusenergie doen. In een ontspannen sfeer geven de engelen op een betekenisvolle manier richting aan jouw wensen zodat je de mogelijkheid schept om ze nu ook te leven.


Wat kun je verwachten?

Door middel van meditatie, energiewerk en oefeningen ontdek en schep je wat jou gelukkig maakt. Dit doen we in kleine groepjes samen met de engelen. Het fijne van een dag als dit is dat je samen veel meer energie opwekt dan wanneer je alleen aan de slag gaat. Deze dag is net als elk jaar ook een voorloper naar de Magische Midwinter Momenten waarin we het komende jaar energetisch bespreken en al voorbereiden met het nodige energiewerk. 


En verder...

Een van de dingen die we elk jaar weer horen is dat de mensen ook zo blij zijn om gewoon een dag samen met gelijkgestemden in de mooie engelenenergie door te brengen en voro deze dag heb je geen engelenkennis nodig.  


De Aquarius Angels Healing Trainers die bij de dag aanwezig zijn zullen gratis healingen aanbieden zodat je kunt ervaren hoe het is om een Aquarius Angels Healing te ontvangen.


Zoals altijd staan wij van Engelencursus samen met de Aquarius Angels klaar om er een sprankelende dag van te maken,en dat er zoals altijd een vertrouwde gezellige sfeer zal zijn.


De cursus wordt op 29 september in Capelle aan den IJssel gegeven door Annelies Hoornik . Meer informatie over Engelencursus vind je hier. De dag kan zonder voorkennis gevolgd worden!


Tijd : van 10:30 tot 17:00 uur

Prijs: € 119,00


Schrijf je nu in voor de Aquarius Angels Day
Feedback geven op deze workshop!

Naam


Email


Feedback


Welk jaar is het    (vul bv 2019 in!!)
Reacties van klanten op deze workshop