Aquarius Angels DayWe maken dit keer een diep contact met de Aquarius Angels, ze willen dit graag als een soort Aquarius omgangsvorm aan je brengen. Daarom zullen we ingaan op hoe je het beste met deze Aquarius Angels kan communiceren en daar natuurlijk ook praktisch mee aan de slag gaan.

Dutch Angel Day wordt Aquarius Angels Day  24 september 2016

Ze zullen vanuit hun standpunt spreken over het Aquarius Tijdperk. Iedereen verwachtte dat dit direct na 21-12-2012 de realtiteit zou zijn en dat men verlicht het leven door kon gaan en liet hun persoonlijke ontwikkeling al in 2012 voor wat het was.


Dat was vanaf het begin af aan al geen realistische verwachting, maar door de crisis is alles verder vertraagd. Mensen schoten massaal in hun angst voor financiële veiligheid. Waar staan we nu is dus de vraag die de Aquarius Angels beantwoorden. 


Natuurlijk zullen ze ook mogelijkheden geven om je persoonlijke groei weer in een stroomversnelling te brengen en daarmee een energetisch voorbeeld voor de mensen om je heen te worden. Dit help iedereen dan weer om sneller op hun zielepad verder te gaan en zo de Wereld weer dichterbij het nieuwe Gouden Tijdperk te brengen samen met de Aquarius Angels en hun prachtige energie.


Zoals altijd zullen de Aquarius Angels afwisselend werken met introspectie, visualisatie, heling en manifestatie vanuit de Aquariusenergie zodat het een ontspannen afwisselende dag zal zijn.


Een van de dingen die we elk jaar weer horen is dat de mensen ook zo blij zijn om gewoon een dag samen met gelijkgestemden in de mooie engelenenergie door te brengen. Deze dag is net als elk jaar ook een voorloper naar de Magische Midwinter Momenten waarin we het komende jaar energetisch bespreken en al voorbereiden met het nodige energiewerk. 


De Aquarius Angels Healing Trainers die bij de dag aanwezig zijn zullen gratis healingen aanbieden zodat je kunt ervaren hoe het is om een Aquarius Angels Healing te ontvangen.


Zoals altijd staan wij van Engelencursus samen met de Aquarius Angels klaar om er een sprankelende dag van te maken, een goede catering te verzorgen en dat er zoals altijd een vertrouwde gezellige sfeer zal zijn.


Deze cursus kan zonder voorkennis gevolgd worden.


Cursus data Datum Duur      Prijs   Locatie Trainer  
 24-09-2017Dag10:00-17:00€ 117.00Capelle aan den IJsselAnnelies


Reacties van klanten op deze workshop