Aquarius Angels Day


Aquarius Angels Day is altijd een dag vol Engelenergie en onvoorwaardelijke Liefde is. Ik hoor van klanten dat het echt hun dag is waar ze opladen. Het is natuurlijk de manier voor je Ziel om bij te tanken tijdens een dag waarin je samen met de engelen in kleine groepjes werkt aan wat voor jou belangrijk is. 


Dit jaar is het thema: "Je droomleven scheppen door vanuit je hart te leven." De channelingen van de Aquarius Angels geven je daar inzichten in. Samen met de engelen zet je op 29 september de deur open om op een praktische manier een gelukkig gezond droomleven te creëren. Samen met de Aquarius Angels kijken we waar er stress en blokkades zijn die je ervan weerhouden om je dromen te verwezenlijken. Daarna wordt er met de Engelen geheeld zodat jij weer echt helemaal op je zielepad terugkomt en je goed voelt over waar je bent in je leven. Stapje voor stapje werk je in kleine groepjes aan je toekomst.

Aquarius Angels Day 29 september 2019

Wat je kan verwachten 

Wanneer je al wat me manifestatie gedaan hebt denk je misschien dat je het allemaal al weet, maar de Engelen nemen je dit keer meer om in de spirituele lagen al bewust te manifesteren. Zodat je vanuit het universum, via de astrale laag je droomwensen naar het fysieke vlak en dus in je leven brengt.


De Aquarius Angels zullen afwisselend werken met meditatie, energiewerk en oefeningen zodat we er tijdens deze gezellige dag het nodige energiewerk vanuit de Aquariusenergie doen. In een ontspannen sfeer geven de engelen op een betekenisvolle manier richting aan jouw wensen zodat je de mogelijkheid schept om ze nu ook uit te voeren.


Het fijne van een dag als dit is dat je samen veel meer energie opwekt dan wanneer je alleen aan de slag gaat. Deze dag is net als elk jaar ook een voorloper naar de Magische Midwinter Momenten waarin we het komende jaar energetisch bespreken en al voorbereiden met het nodige energiewerk. 


En verder...

Een van de dingen die we elk jaar weer horen is dat de mensen ook zo blij zijn om gewoon een dag samen met gelijkgestemden in de mooie engelenenergie door te brengen en voro deze dag heb je geen engelenkennis nodig.  


De Aquarius Angels Healing Trainers die bij de dag aanwezig zijn zullen gratis healingen aanbieden zodat je kunt ervaren hoe het is om een Aquarius Angels Healing te ontvangen. Zoals altijd staan wij van Engelencursus samen met de Aquarius Angels klaar om er een sprankelende dag van te maken,en dat er zoals altijd een vertrouwde gezellige sfeer zal zijn.


De cursus wordt op 29 september in Capelle aan den IJssel gegeven door Annelies Hoornik . Meer informatie over Engelencursus vind je hier. De dag kan zonder voorkennis gevolgd worden!


Tijd : van 10:30 tot 17:00 uur

Prijs: € 119,00


Schrijf je nu in voor de Aquarius Angels Day
Feedback geven op deze workshop!

Naam


Email


Feedback


Welk jaar is het    (vul bv 2019 in!!)
Reacties van klanten op deze workshop