De Engelen horoscoop voor februari

De energie van februari is er een die om balans vraagt. Deze maand krijg je de behoefte om je eigen zaken goed op orde te hebben. Je wilt dat veilige gevoel hebben dat er is wanneer alle hoekstenen in je leven op hun plek liggen en de fundering van wat je denkt en doet stevig is. Dat maakt dat je je veilig genoeg voelt om eens een risico te nemen en nieuwe dingen uit te proberen.

De Engelenpoort op 11 februari gaat om 2:11 open en sluit weer om 22:11. Deze poort is er een inventaris te maken van wat er allemaal aan plannen door je hoofd gaat. Er zijn er een aantal die levensvatbaar zijn maar er zitten ook een aantal luchtkastelen tussen die je niets zullen brengen. Neem de tijd om met Aartsengel Michael te overleggen zodat hij je duidelijk kan laten zien/horen/voelen of weten welke van deze plannen nuttig zijn om op door te gaan. Schrijf ook op wat ernaar voren komt zodat je daar zo nodig later op terug kan komen. 

  

 
Kom naar de Tarot verdieping cursus op 29 juni bij Annelies of volg een leuke online cursus


2018 Engelen Horoscoop voor februari

De Engelenpoort op 22 februari opent om 8:00 uur en sluit weer om 20:22. Tijdens deze engelenpoort is het tijd om zo veel mogelijk rust te nemen en de engelen helend werk te laten doen. Dit is een hele dag, dus het beste is het om in je agenda vrije tijd te plannen zodat je maximale heling uit deze dag kan halen. Maak er een (thuis)spa dag van, vertroetel jezelf en zorg voor genoeg tijd om in stilte te ontspannen en te mediteren. Vooral de stilte is hier belangrijk. Aartsengel Chamuel zal je helpen ontspannen en dat vredige gevoel van binnen te ervaren wanneer je merkt dat je te onrustig bent en je hoofd te druk is. Daarna kun je Aartsengel Rafael uitnodigen om je te helen. Vooral het werken met woorden is nu heel louterend. Schrijf daarom alles op wat op je pad komt dat je verontrust, emotioneel negatief beïnvloed, beangstigt of waar je je zorgen over maakt. Je kunt na het opschrijven het papier waarop je dit gedaan hebt verbranden en zo deze dingen aan Aartsengel Rafael geven. Hij zal het dan meenemen naar de Bron waar het getransformeerd wordt naar een helende energie, die bij je terug kunt komt als een voedende energie. 


Wat de doen deze maand

  1. In de agenda de engelenpoorten inplannen

  2. Maak gedurende de maand in een apart schrift notities van de dingen die je gedaan hebt waar je tevreden over bent

  3. Ga begin februari even rustrig zitten en sluit je ogen. Vraag dan aan Aartsengel Michael om je duidelijk te laten zien, horen, voelen en/of weten wat een Ja is en wat een Nee is zodat je daar op 11 februari makkelijk mee aan de slag kan gaan, maak notities zodat je het dan nog weet.

  4. Plan een thuis spa dag (of halve dag/avond) in op 22 februari waarbij je jezelf vertroetelt en mediteert etc. Bedenk vooruit al wat je wilt doen en zorg dat je dit ook voorbereid


Kom ook naar het Leer de Tarot Lezen weekend op 9 en 10 maart.