De Engelen horoscoop voor maart

Maart brengt veranderingen met zich mee. De energie uit de kosmos stuurt je aan om door te pakken met een plan of meerdere plannen omdat de drang van binnenuit te sterk is geworden om deze nog te negeren. Dit brengt je focus ook op werk en geld en je hoofd en hart kunnen elkaar hier in de weg lopen. Je probeert een poosje alle ballen in de lucht te houden en ook iets nieuws te ondernemen, maar zo werkt het universum niet. Je zal iets los moeten laten… en dat gebeurt ook, of je daar nu voor kiest of dat dit gebeurt omdat je aandacht zodanig verslapt is dat er vanzelf ballen gaan vallen en zo de keus voor jou gemaakt wordt.

 
Kom naar de Tarot verdieping cursus op 29 juni bij Annelies of volg een leuke online cursus

2018 Engelen Horoscoop voor maart

De Engelenpoort op 14 maart opent om 7:17 en sluit weer om 17:17 en je kan tijdens deze poort samen met Uriël bepalen wat belangrijk en onbelangrijk is van de zaken die momenteel door je hoofd spelen. Dit helpt je keuzes te maken die je eerst bleef uitstellen. Ga rustig zitten en vraag de aartsengel om je duidelijke tekens te geven wanneer je bepaalde plannen of gedachten door je hoofd laat gaat. Bedenk ook dat dit jaar de focus vooral ook ligt op de balans tussen hoofd en hart. Laat je hoofd je niet gek maken en blijf trouw aan je hart. Spreek daarom regelmatig met je engelen over wat er bij jou speelt. Daarmee kom je een stuk verder en is je leven gemakkelijker en minder stressvol.


De Engelenpoort op 30 maart opent om 8:33 en sluit weer om 16:26. Tijdens deze poort staat Aartsengel Metatron voor je klaar om je te helpen de juiste prioriteiten te stellen en je te motiveren om dingen nu ook echt in gang te zetten en met enige regelmaat actie te blijven ondernemen zodat je plannen ook een succes kunnen worden. Dit is iets dat je gewoon heel gemeend vraagt aan de Aartsengel en dan loslaat. Hij zal je dan helpen. Het is natuurlijk wel nodig dat je dan ook op de ingevingen die je krijgt reageert. Wanneer je merkt dat tot actie overgaan op deze nieuwe plannen best spannend is vraag hem gewoon om hulp en je zal zijn aanwezigheid duidelijk merken.


Neem nu ook regelmatig even tijd extra om te genieten van je familie en vriendenkring. Het is gemakkelijk om dit te verwaarloze wanneer je vol inspiratie van alles loopt te regelen.


Wat de doen deze maand

  1. In je agenda de Engelenpoorten plannen

  2. Maak gedurende de maand in een apart schrift notities van de dingen die je gedaan hebt waar je tevreden over bent

  3. Er even voor gaan zitten en bepalen waar valkuilen zitten als het gaat om de balans tussen hoofd en hart. Hoe kun je die balans behouden?


Kom ook naar het Leer de Tarot Lezen weekend op 9 en 10 maart.