Volle Super Maan met Verduistering en nog veel meer 

Het is je denk ik wel opgevallen dat er even geen nieuwsbrieven waren en ik wil iedereen bedanken die me gemaild heeft om te vragen of alles goed is. Rob was ziek en dat vroeg mijn aandacht en tijd. Gelukkig gaat het nu een stuk beter met hem.


Er is een totale zonsverduistering om 13:19, maar deze is niet zichtbaar in de Benelux. Wel zorgt het ervoor dat oude zaken weer op kunnen laaien zoals lichamelijk ongemak, zorgelijke gedachten over geld en in je omgang met mensen. Probeer gezond te leven en tactisch te zijn wanneer je met anderen praat.


Engelencursus Nieuwsbrief 2021

   

Tipje van de sluier

Ondanks dat ik even geen tijd had voor consulten en nieuwsbrieven heb ik wel steeds in kleine stukjes kunnen werken aan een nieuwe engelen orakelkaarten set. Deze is nog niet op de markt. Het lijkt erop dat Koppenhol de enige is die echt orakelkaarten uitgeeft en zij hebben momenteel geen budget om mijn kaarten uit te geven. Jammer natuurlijk want dat zou het voor mij een stuk gemakkelijker maken... maar er zijn meer wegen die naar Rome leiden. Ik ben aan het onderzoeken of ik de kaarten via een Kickstarter project alsnog van de grond krijg. Hieronder een paar kaarten om je een idee te geven.


Voorproefje van de nieuwe engelen kaartenset

 

Leren bij Engelencursus

Komend weekend voor de kaartreaders onder ons bijzonder want je kan op zaterdag 29 mei leren hoe een Engelen Jaar Reading te geven en op zondag 30 mei kan je leren hoe je Karma-Toekomst sessies geeft. Beide hebben een speciaal plekje in mijn hart omdat ik hiervan door de jaren heb gezien hoeveel het voor mijn klanten betekent. Leer het ook en geef je klanten de kans om hun leven krachtig en op een positieve manier te veranderen.  Op 5 en 6 mei zijn er weer de Engelen Basis Kennis en Engelen Kaart Reading workshops voor als je ook wilt leren met de Engelen te werken.


We zien je graag bij Annelies in Zoom voor een gezellige workshop. Door op de afbeelding te klikken kom je in de lijst met alle cursussen, kijk ook eens bij de groeiende lijst van Thuisstudie cursussen.


 Datum Cursus Locatie

Groepslessen in Zoom bij Engelencursus van Annelies Hoornik  

VOORJAARS AANBIEDING!
Het Lente Werkboek & 2021 Jaargids met korting

Heb je eerder dit jaar de mogelijkheid laten lopen om jezelf een spirituele voorsprong te geven door authentiek en met de energie van het moment te leven? Dan kan je dat nu alsnog oppakken omdat zowel het Lente Werkboek als de 2021 Spirituele Jaargids nu met flinke korting te koop zijn. Zo kan je je leven optimaal in de stroom brengen en daarmee je gezondheid en geluk een boost geven.


Daarom nu:

Het Lente Werkboek in plaats van 17,50 nu voor 9,99

De 2021 Spirituele Jaargids van 29,99 nu voor 14,99AANBIEDING bij Engelencursus


Tarot Tip: Wanneer je plannen niet gaan zoals je verwacht

Een snelle en simpele oplossing voor die momenten waar je plan de mist in gaat en je weet dat het aan jou ligt:


1. Vind de Dwaas in je Tarot deck
2. De kaart eronder is hoe je het verprutst hebt

3. De kaart erboven is hoe je dit weer oplost
4. Graag gedaan :-)


Ik vind het leuk om te horen wat je met de Tarot Tips doet en hoe je legging was, dus laat het me vooral weten. Tarot Tip

 

Volle Super Maan in Boogschutter kaartlegging    

Voor deze Super Volle Maan heb ik een kaartlegging gemaakt om je te helpen om optimaal door de energie van de Super Volle Maan met verduistering heen te komen. Doe deze legging tijdens de Volle Super Maan van 26 mei of tijdens de Engelenpoort op de dag erna(die vind je in de 2021 Spirituele Jaargids), schrijf wat je los wilt laten op een klein stukje papier en verbrand het na je legging.


Nodig dit keer Jofiël uit voor deze legging


gratis online engelen kaartlegging


Ik vind het leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen. 

  

De kaartbetekenis per positie 


  1. Hoe houd ik het overzicht met wat er nu speelt?

  2. Wat kan ik doen om mijn zelfvertrouwen optimaal te maken?

  3. Wat kan ik doen om de balans tussen mijn gedachten en woorden te houden?

  4. Wat kan ik doen om te ontspannen?

  5. Wat laat ik nu het beste los?


Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je deze legging ook online doen. Volg daar de instructies op het scherm. We hebben ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt.  

 

 

Kom ook naar het Leer de Tarot Lezen weekend op 9 en 10 maart.

 

  

Veel plezier met de kaartlegging en Tarot Tip van deze week. Ik kijk er naar uit je in een Zoomles te zien of voor een consult. Maak er een mooie week van en wees lief voor jezelf.

 

Annelies