Leef Bewust, Beleef de Lente werkboek

De Lente is bij uitstek geschikt voor het starten van nieuwe dingen of dat nu een studie, werk of een hobby is. Vaak willen we wel maar krijg je toch niet het resultaat dat we willen. Het Lente Werkboek zorgt ervoor dat je bewust leeft en authentiek leeft. Wanneer je dat doet dan is manifesteren eigenlijk het normaalste in de wereld. Want wat jij nodig hebt komt dan als vanzelf op je pad. Simpelweg omdat je in de flow bent.


De pdf van dit Lente werkboek heeft 92 pagina's en 13 thema's die elk een week onder de loep genomen worden zodat je bewust spiritueel groeit en aan een gelukkiger leven werkt.


Dit vind je in het Lente werkboek per week

  • Inspirerende Quote

  • Een channeling van de engelen

  • Actie stappen

  • Een begeleidende kristal

  • Journaal pagina's

  • Een leuke feestdag

  • Lentemagie met engelenwerk

Dit Lente werkboek is ook mooi naast de Spirituele Jaargids 2021 te gebruiken waarin onder andere de Engelen Horoscoop, Engelenpoorten en kaartleggingen staan.


Leef Bewust, Beleef de Lente werkboek 2021 


Pre Order de Lentegids Leef bewust beleef de lente
Wat klanten er van vinden


Het symboliseert een "wijze vriend" die 24/7 bij je is en die je mag raadplegen zonder angst dat je teveel tijd opeist.

Marie Hildegard Asin
Hallo Annelies,


Het Lente werkboek is echt alles omvattend. Je kan er veel uithalen op verschillende vlakken. Het boek geeft je inzichten, adviezen en bewustwordingen. Je kan er magisch werk uit halen wat je niet alleen in de lente hoeft te doen. Het boek zorgt ervoor dat je spiritueel groeit, je heldere kanalen getraind worden en je trillingsfrequentie verhoogd wordt. Dit alles zorgt ervoor dat je al snel merkt dat je ervan groeit. 


De makkelijke toegankelijkheid van het boek maakt dat het voor iedereen geschikt is. Of je nu net met spiritualiteit bent begonnen, of dat je al jaren ermee bezig bent. Het zal je doen groeien en bloeien. Naast het spirituele uitgangspunt van het boek, is het boek ook lekker speels en worden de dingen op een speelse manier uitgelegd, wat het tevens lekker luchtig maakt.


Een aanrader voor ieder die wat leuks voor zichzelf wil doen, en er ook van wil leren en groeien.

Frank Bol