Engelen Basis Kennis cursus

De engelen basis kennis is een gezellige en praktische workshop van een dag waarin je nader kennis maakt en leert te werken met je beschermengelen en de aartsengelen.  Deze workshop is bijzonder geschikt voor mensen die nog nooit iets met engelen gedaan hebben en graag willen weten hoe je contact maakt en praat met engelen. Wanneer je wel iets hebt met engelen maar niet weet waar je moet beginnen dan is dit ook echt iets voor jou. Wil je ook graag leren hoe je de engelen kaarten leest? Lees dan onderdaan verder voor een aanbieding, zodat je deze twee workshops met korting kan doen. 


Wanneer je wel al ervaringen op gedaan hebt met engelen maar je afvraagt of het echt allemaal zo ingewikkeld moet en de drempel hoog vindt, dan is deze workshop ook voor jou, omdat deze er ook op gericht is alle dogma's met betrekking tot engelen te ontzenuwen. Er komen veel mensen die ondanks dat ze al jaren met engelen werken, toch veel nieuwe dingen leren. Met name over de werkelijke communicatie met engelen, waar veel misverstanden over bestaan.


We zullen het hebben over het verschil tussen gidsen, beschermengelen en aartsengelen. Hoe je engelen kan herkennen en wat engelen voor je kunnen doen. Ook hebben we het over hoe je contact maakt en kunt communiceren met de engelen en begrijpt wat ze jou te melden hebben. Want dat de engelen met je praten is zeker. Iedereen heeft de mogelijkheid om de berichten van de engelen te ontvangen via helderzien, helderhoren, heldervoelen en/of helderweten. Je krijgt uitleg over deze heldere kanalen waarop je informatie ontvangt. 


Zo leer je de verschillende manieren waarop de engelen met je communiceren en je begint ook zelf met de engelen te communiceren. Dit kun je thuis weer verder uitbreiden. Uit ervaring weet ik dat iedereen die eenmaal begint met engelen te praten dat ook blijft doen. Over het algemeen zijn de ervaringen dat men zich veel beter en prettiger voelt en veel meer vertrouwen heeft in het leven. We zullen ook praktisch aan de slag gaan en samen met de engelen energiewerk doen, zodat je de kans hebt te ervaren hoe engelenenergie voelt.


Engelen basis kennis workshop

Tijdens de engelen basis kennis workshop is het grote voordeel dat je samen in de groep deze ervaring op doet. Wanneer je alleen bent is je energiewerk op zichzelf staand en kan soms moeilijk waar genomen worden. In een groep zoals bij de engelen basis kennis is dat veel gemakkelijker.


Door samen engelenwerk te doen kan je het veel sterker waarnemen en dat helpt om vertrouwen op te bouwen waar je thuis gemakkelijker verder mee kan.


Verder hebben we het tijdens deze dag over hoe je hulp kan vragen aan de aartsengelen bij de diverse zaken die op je pad komen. Bijvoorbeeld hoe engelen je kunnen helpen op je levenspad, met je spirituele groei, met relaties, je carrière en bij het terug vinden van zoekgeraakte voorwerpen en het verwerken van emotionele en mentale zaken.


Elk van de aartsengelen heeft een eigen vlak waarop deze engel actief is en je kan helpen.


Wat er onder andere aan bod komt

  • Wat is het verschil tussen gidsen, beschermengelen en aartsengelen
  • Hoe maak je contact met engelen 
  • Hoe vraag ik de engelen iets
  • Hoe geven ze jou steun, tekens, adviezen en hulp
  • Waaraan herken je het advies van een engel, jezelf of een lagere energie
  • Gezamelijk energiewerk met de engelen op meegebrachte voorwerpen op een altaar
  • Engelenlink
  • Engelenringen
  • Angelhugs

Deze workshop is voor een deel gebaseerd op mijn boek ENGELEN en geeft je een goed begin voor het uitnodigen van meer engelen in je leven bij al je ervaringen.


Wanneer je je afvraagt waar te beginnen in al het algemene cursus aanbod, dan is dit een goede start. Met name voor de Engelen Kaart Reading en Helen met Engelen workshops. Een andere leuke workshop om hierna te volgen is de Derde Oog workshop.


Wil je weten of er in hetzelfde weekend nog een cursus is kijk dan in onze lijst van cursussen op datum waarin alle workshop opgenomen zijn. Soms volgt op de dag na de Engelen Basis Kennis de Engelen Kaart Reading cursus omdat deze twee goed samen gaan, je kan de combi aanbieding boeken voor maar € 249.00Op dit moment worden de lessen gegeven via live video, dit betekent dat je elkaar ziet en met elkaar praat, net als in de lesruimte. Annelies geeft normaal les zoals altijd en beantwoord je vragen ook direct. Wanneer er geoefend wordt zal Annelies jullie zo nodig in aparte oefenruimtes zetten zodat je met elkaar kan oefenen en net als in de les ook even langskomen om te kijken of alles goed gaat en eventueel bijsturen.


Nu dus geen lessen met elkaar in de klas want werken met de engelen is erg persoonlijk en meestal in nauw contact met de ander. Handen vasthouden, Angelhugs en meer. Dat is nu echt niet verantwoord.

Je kan je dus gewoon aanmelden voor de cursussen. De cursussen zijn te volgen via de pc (met camera en microfoon), ipad/tablet of een smartphone. Voor de les ontvang je 2 aparte emails met daarin de link die je in de gesloten video-lesruimte brengt. Je krijgt een link voor de ochtend en een voor de middag.

Als er bij een workshop lesmateriaal hoort zoals een hand-out dan krijg je die vooruit via email en voor sommige workshops zal je een pakketje ontvangen met alles dat je nodig hebt. Hierover krijg je dan in de specifieke lesmail alvast informatie.

Voel je dus vrij om je aan te melden voor een workshop en houd rekening met meer emails, deze kunnen van verschillende adressen komen zoals
engelen-info@engelencursus.nl, zoom.us of annelies@engelencursus.nl (check dus ook regelmatig je SPAM folder!) over de gang van zaken per workshop. Wij sturen geautomatiseerde emails 4 dagen voor een les met de laatste informatie.


We werken er hard aan om meer online thuis studie cursussen beschikbaar te maken. Wij houden je via de nieuwsbrief op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.Cursus data


 Datum Duur      Prijs   Locatie Trainer  
 06-06-2020Dag10:30-17:00€ 119.00Online live videoAnnelies
 05-09-2020Dag10:30-17:00€ 119.00Online live videoAnnelies
Feedback geven op deze workshop!

Naam


Email


Feedback


Welk jaar is het    (vul bv 2020 in!!)Reacties van klanten op deze workshop