Engelen Jaar Reading

Engelen Jaar Readingen consult bij Annelies

De prachtige Engelen Jaar Readingen zijn een feest om te krijgen. Hierin blikken de engelen alvast een jaar vooruit voor je en geven je hun liefdevolle inzichten en adviezen. Deze readingen worden vaak in december gedaan om vooruit te kijken naar het nieuwe kalenderjaar. De reading is ook bij uitstek geschikt om voor je verjaardag te doen en zo uit te vinden wat er in het verschiet ligt voor het komende jaar. Ook wordt deze reading veel gevraagd wanneer er een grote verandering in het leven van de persoon aan komt zoals trouwen, ander werk of verhuizen. 


Samen met de engelen worden alle maanden bekeken, per maand zal er een thema naar voren komen en er zal ook duidelijk een rode draad naar voren komen die door het jaar heen belangrijk voor je zal zijn.


Door de adviezen van de engelen in gedachten te houden en er naar te handelen kun je zo op een positieve manier het nieuwe jaar in stappen en er het maximale uithalen. 


De Engelen Jaar Reading maakt het gemakkelijker om echt je hart te volgen en zo je wensen werkelijkheid te laten worden. De engelen helpen je om je twijfels, angsten en beperkende gedachten te overwinnen door de adviezen die je voor elke maand hebt ontvangen. Dat geeft je optimale kansen voor het jaar dat voor je ligt.


Engelen Jaar Readingen in december:

De donkerste maand van het jaar, december, nodigt uit om naar binnen te keren en bij jezelf te rade te gaan hoe je jaar is geweest en wat er dit komend jaar in het verschiet ligt. Met het nieuwe jaar komen nieuwe mogelijkheden en uitdagingen om weer het beste uit jezelf te halen. Het is een uitgelezen moment om de engelen te vragen je inzichten an adviezen voor het komend jaar te geven door een Engelen Jaar Reading te laten doen.ConsultDuurPrijsKorting prijs
Engelen Jaar Reading60 min.144.00129.60

.

Online consult aanvragen


Naam: Angelo - Engelencursus

010-2840619

E-mail:
Telefoon:
Consult:
Voorkeur datum:   (Alleen tussen 10:00 en 17:00)
Voorkeur applicatie     Online contact info 
Opmerkingen:
10 + 30 = Geef a.u.b. het antwoord op de som, dan weten we dat een persoon dit stuurt en geen computer.