Afscheid van Aquarius Angels Day en je kan een consult met Annelies winnen

Anderhalve week geleden hebben we met een gezellige groep de laatste Aquarius Angels Day gehad en gewerkt met de Hermetische principes om zo op een heel andere manier te manifesteren. Manifesteren 3.0 om het maar even een naam te geven die past bij mijn software verleden. Er waren mooie Aquarius Healings gegeven door Yvonne Langendoen en Esmee van Haaften, die beide een eigen praktijk hebben waarin ze dit mooie werk ook aanbieden. Verder heeft Victor Jirka geassisteerd tijdens deze dag. Ik wil ze alle drie daarom allemaal graag bedanken, zonder hun hulp was dit niet mogelijk geweest.


De engelen hebben mooie informatie gegeven en dat ingepakt met veel zuiver energiewerk. De ruimte was al voorbereid met een aantal energieconstructies voordat men binnenkwam en dat heeft ervoor gezorgd dat alles wat losgelaten mocht worden gemakkelijk opgenomen werd. Halverwege de dag is de energie gekeerd naar een scheppende energie waarmee later heel concreet gewerkt werd. Ik ben benieuwd wat mensen daarmee allemaal gaan manifesteren in hun leven.


Engelencursus nieuwsbrief

 

Win een consult met Annelies via de prijsvraag

Je hoorde me al even zeggen: "de laatste Aquarius Angels Day" en dat klopt. Ons hele universum bestaat uit getijden en cycli. Vroeger hadden we de Dutch Angel Day en die heeft toen een aantal jaren goede engelendagen gebracht. Toen die cyclus rond was kwamen de Aquarius Angels Days en ook die waren mooi, maar met 2020 breekt er een nieuwe cyclus aan op weer een hoger niveau en daarbij hoort dan ook een nieuwe engelendag. Ik weet al wat de inhoud wordt en verheug me er nu al op om dit volgend jaar te gaan geven.


Echter... ik heb nog geen naam voor de nieuwe engelendag en kan deze dus nog niet beschikbaar maken voor het aanmelden. Daarom heb je nu de kans om een gratis online consult te winnen door een passende naam voor de dag te vinden. Ben jij degene die de nieuwe naam die we gaan gebruiken bedacht heeft, dan krijg je van mij een online consult van 1 uur waarin je al je vragen kwijt kan en als dat nodig is je ook een engelenheling ontvangt. Ga naar de Engelendag Prijsvraag en doe mee!

 

Tarot Tip

De Azen in de Tarot staan aan het begin van de kleine reis door de getallen van de elementen. Net als de Dwaas door de Grote Arcana reist, ga je met je dagelijkse acties ook op reis door de elementen. Soms loop je in een korte tijd door een heel scala van één element. Bijvoorbeeld op relationeel gebied wanneer je iemand voor het eerst ontmoet en van daaruit een relatie opbouwt die uiteindelijk uitkomt op een gezin en een eigen woning. Dat is de reis van de Bekers Aas tot en met de Bekers 10.  De Azen in de Tarot staan voor het potentieel van een element. Het wil zeggen dat alles mogelijk is, maar het hangt wel af van jouw manier van denken en handelen wat de uitkomst daarvan zal zijn.


Tarot Tip Azen

Cursussen 

Ik hoor vaak mensen die meer willen zien, helderzien dus. Meestal denkt men dat het voor hun niet weg gelegd is om op die manier de beelden vanuit de engelenwereld te ontvangen. Het is ook zo dat veel mensen beter heldervoelen dan helderzien. Maar er is veel dat je kan doen om jouw helderziendheid te verbeteren. Op zaterdag 12 oktober kan je leren hoe.


We zien je graag bij Annelies in Capelle aan den IJssel voor een gezellige workshop. Door op de afbeelding te klikken kom je in de lijst met alle cursussen, kijk ook eens bij de groeiende lijst van thuis studie cursussen.

 

Engelen cursussen oktober tot december 2019 engelencursus

  

 

E-cursus Wicca Eerste en Tweede Graad

De Wicca Eerste Graad is een perfecte manier om weer beter in contact te komen met de natuur om je heen en de jaargetijden. Het helpt je de energie in en om je heen beter te begrijpen en daarmee in overeenstemming te leven. Dit doe je door te leren over de Godinnen en Goden, de kosmische getijden, met oefeningen en magische werk dat goed voelbaar is. Het helpt je te onthaasten en je weer meer jezelf te voelen. Het zijn mooie lessen om de basis van Wicca te leren begrijpen en te ervaren. Ben je nieuwsgierig of er ook klaar voor om dit te ontdekken?  Klik dan hier!Wicca eerste graad Thuis-cursussen online leren ecursus

 Wicca Tweede Graad Jaargang 12 lessen

 

Heb je de tweede jaargang afgerond en ben je toe aan meer verdieping? Kijk dan hier voor de uitgebreide informatie over de Wicca Derde Graad Jaargang informatie


 

Volle Jachtmaan kaartlegging  

De Volle Jachtmaan van 13 oktober is ook een supermaan omdat hij dichterbij lijkt te staan. Deze maan rakelt nogal wat emoties op en kan voor spanningen zorgen in relaties. Tegelijk is er nog een positieve invloed gaande vanuit de kosmos op relationeel gebied, dus het hoeft gelukkig geen drama te zijn. Wel is het verstandig te kijken naar wat jij kan doen om je "cool" te bewaren. Daarvoor heb ik deze legging gemaakt. Je kan deze legging thuis zowel met engelen orakelkaarten doen als met de Tarot. 


Nodig dit keer aartsengel Chamuel uit voor je kaartlegging.gratis online engelen kaartlegging

 


Ik vind het leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen. 

  

  

De kaartbetekenis per positie 

  1. Wat kan ik nog afmaken voor de Volle Maan?

  2. Wat kan ik loslaten tijdens Volle Maan?

  3. Hoe bewaar ik mijn innerlijke vrede in deze periode?


Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online Volle Jachtmaan kaartlegging gaan. Volg daar de instructies op het scherm. We hebben ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt.  

 

 

Kom ook naar het Leer de Tarot Lezen weekend op 9 en 10 maart.


Maak thuis kennis met de Aquarius Angels

De Aquarius Angels willen zich graag aan je voorstellen en direct een op een met jou werken. Daarom is deze thuis-cursus gemaakt.  Je kan nu fijn thuis op je eigen bank en wanneer het jou schikt de speciale liefdevolle helende energie van de Aquarius Angels zelf ervaren en hun berichten horen en ontvangen. Tijdens deze E-cursus maak je contact met elk van deze 12 bijzondere engelen en leer je ze van dichtbij kennen. Elke engel zal je omhullen met helend licht en jou een boodschap geven passend bij het onderwerp dat je op dat moment naar voren brengt. Zo ervaar je hun liefdevolle begeleiding en heling.

 

Wil je meer weten? Uitgebreide informatie vind je hier 

  

Engelen in je dagelijkse leven e-cursus thuis studie

 

  

Voor zover deze prijsvraag nieuwsbrief. Bewaar je innerlijke vrede ondanks dat je daarin uitgedaagd wordt dan kom je deze Volle Jachtmaan wel door. Wie weet zie ik je bij een van de workshops of anders lees je weer van me in de volgende nieuwsbrief.

 

Annelies