Thuis cursus overzicht

Wil jij ook graag thuis, lekker op je eigen bank leren met de engelen te werken? Dat kan! Engelencursus biedt nu ook E-cursussen aan. Workshops waar je gewoon zelf mee aan de slag kan, zonder naar Capelle aan den IJssel te hoeven komen. Het aanbod zal verder groeien en variëren. We hebben zowel Engelen als Wicca workshops en er zullen daarnaast ook specials komen. E-cursussen gaan over onderwerpen die spirtiueel zijn, maar niet persé engelen gericht.E-Cursus downloadsEngelen Overleg

Veel mensen kunnen de kaarten voor iedereen leggen en lezen maar voor zichzelf blijft er altijd twijfel en moeite. Door het overleg krijg je duidelijkheid over wat je wilt en kom je er ook achter hoe de engelen je kunnen helpen deze doelen te bereiken. Welke adviezen ze jou exact geven over de diverse onderwerpen en wat je actiestappen zijn. Het is dan ook zaak die adviezen serieus te nemen en er iets mee te doen.
Maak kennis met de Aquarius Angels

Sinds 21 december 2012 is er een nieuw tijdperk aangebroken, waarin leven en helen op een lichtere en efficiëntere manier kan en mag gebeuren. Dit hebben de Aquarius Angels door de jaren heen op meerdere manieren aan Annelies Hoornik laten zien en uitgelegd. Daaruit is onder andere het Aquarius Angels Healing systeem ontstaan.


De Aquarius Angels willen zich echter ook graag aan ons voorstellen en direct één op één met jou werken. Daarom is de workshop "Maak kennis met de Aquarius Angels" ontstaan, zodat iedereen direct contact kan maken met deze bijzondere lichtwezens.


De groep helende Aquarius Angels bestaat uit Aartsengelen en Aquarius Angels die als taak hebben mensen te begeleiden in deze nieuwe tijd. Zij doen dat door hun boodschappen van liefde en heling bij ons te brengen. Elke engel heeft een speciale taak en kan je heel doelgericht helpen. Ze zijn gericht op het verhelpen van blokkades zoals negatieve emoties en zich herhalende situaties in je leven.


Tijdens deze E-cursus maak je contact met elk van deze 12 bijzondere engelen en leer je ze van dichtbij kennen. Elke engel zal je omhullen met helend licht en jou een boodschap geven passend bij het onderwerp dat je op dat moment naar voren brengt. Zo ervaar je hun liefdevolle begeleiding en heling.
Wicca eerste graad

De Wicca Eerste graad e-cursus is een persoonlijk groeipad waarin je leert over het Jaarwiel, de seizoenen en energetische getijden zoals ze binnen de Wicca gebruikelijk zijn. Dit brengt meer inzicht in het hoe en waarom van je dagelijkse leven en waarom op sommige dagen alles gemakkelijker gaat dan op andere dagen.


Je leert meteen ook hoe je daarmee om kunt gaan zodat je altijd optimaal gebruik maakt van de beschikbare energie en getijden om je heen. Je leert wat energie precies is, hoe het invloed op jou heeft en vooral hoe jij ook invloed op deze energie uit kan oefenen. Daarmee heb je de mogelijkheid om het stuur van je leven in handen te nemen. Je leert over de Godin en God en de diverse archetypen en hoe je daarmee kunt werken.


Dit en heel veel meer komt aan bod in deze Wicca Eerste Graad e-cursus.


Je ontvangt de volledige e-cursus en kunt direct aan de gang gaan met je Wicca Eerste Graad.
Engelen in je dagelijkse leven

Met de e-cursus Engelen in je dagelijkse leven leer je thuis in je eigen tempo zelf hoe je met de Engelen praat en werkt. Je leert achtergronden, wie de Engelen zijn en waar ze jou specifiek mee kunnen helpen. Je leert o.a. over de Triaden, Engelenkoren, de Aartsengelen en Beschermengelen. De een zal je helpen wanneer je iets wilt helen, de ander wanneer je je onveilig voelt en weer een andere engel kan je helpen met creatieve uitingen en oplossingen. 


Het lesboek in pdf formaat bevat naast veel informatie, mooie afbeeldingen, oefeningen en associatietabellen die je helpen om heel specifiek met de engelen te werken. De bijgeleverde visualisaties helpen je om jouw Engelen ontmoetingsplek te ontdekken en wie de Engelen van de windrichtingen zijn. 

Van beginner tot gevorderde kun je in deze e-cursus manieren vinden om met de Engelen aan de slag te gaan.E-Cursus in termijnen
Wicca eerste graad

Wat fijn dat je hebt gekozen voor een direct persoonlijk en spiritueel groeipad dat je veel zal brengen.Je hebt ervoor gekozen om Wicca Eerste Graad te gaan doen met 12 maandelijkse lage betalingstermijnen. Na je aanmelding ontvang je de eerste rekening in je email (check ook je spam folder!), zodra deze betaald is ontvang je binnen enkele minuten je eerste les.
De vervolg lessen worden elke 6-7 weken per email verstuurd.

Wicca tweede graad

Wat fijn dat je hebt gekozen om je persoonlijke en spirituele groeipad verder te verdiepen en het zal je weer veel brengen.Je hebt ervoor gekozen om Wicca Tweede Graad te gaan doen met 12 maandelijkse lage betalingstermijnen. Na je aanmelding ontvang je de eerste rekening in je email (check ook je spam folder!), zodra deze betaald is ontvang je binnen enkele minuten je eerste les.De vervolglessen worden elke maand per email verstuurd.

Wicca derde graad

Wat fijn dat je hebt gekozen om je persoonlijke en spirituele groeipad verder te verdiepen en het zal je weer veel brengen.Je hebt ervoor gekozen om Wicca Derde Graad te gaan doen met 12 maandelijkse lage betalingstermijnen. Na je aanmelding ontvang je de eerste rekening in je email (check ook je spam folder!), zodra deze betaald is ontvang je binnen enkele minuten je eerste les.De vervolglessen worden elke maand per email verstuurd.