Engelendag prijsvraag

Doe mee en win een engelen consult van een uur met Annelies HoornikHallo! Wat leuk dat je hier bent en meedoet aan onze prijsvraag. Voor onze nieuwe engelendag hebben we een mooie naam nodig en wanneer jij de winnende naam bedenkt kan jij dat consult winnen.


Meedoen kan tot en met 29 oktober 2019 en het consult zal binnen een week na de prijsvraag gegeven worden via Facetime, Skype, Facbook Video of telefonisch. Dat mag jij kiezen.


De engelendag

Ik zal je wat meer informatie geven zodat je een idee hebt waar de volgende engelendag volgend jaar over gaat. Dat maakt het vinden van een naam waarschijnlijk gemakkelijker. Elk jaar houden we een dag van de engelen voor de mensen. Het is als het ware een engelenfeestje. Ik mag de informatie ontvangen die we die dag gebruiken. Over het algemeen wordt er in kleine groepjes van 4 - 6 personen met elkaar en de engelen gewerkt. De engelen brengen op zo'n dag informatie en energiewerk dat altijd erg goed ontvangen wordt. 


Voor volgend jaar weet ik al dat we het gaan hebben over de incarnatiesferen. Als mens kom je oorspronkelijk uit een energetische sfeer. Die sfeer heeft best wel invloed op jouw als menselijk wezen. Het komt vaak met bepaalde uiterlijke kenmerken, voorkeuren en de manier waarop je denkt en handelt gaat daarin mee. Onze nieuwe engelendag is er op gericht om met deze incarnatiesferen te werken. Het zorgt ervoor dat je met mensen uit je eigen sfeer fijn aan de slag kan.


Wat je tijdens die dag leert is hoe jij weet wie jij bent, hoe je van anderen kan bepalen uit welke incarnatiesfeer ze komen. Dan weet je namelijk ook wat de sterke en zwakke kanten van iemand zijn en hoe je het beste met ze kan praten en omgaan om conflicten te vermijden en op een prettige manier met mensen om te gaan. Dit is vooral fijn wanneer je veel met mensen werkt en je je wel eens afvraagt waarom wat je zegt en diet bij de een goed valt en bij de ander helemaal niet. 


Hoe doe je mee?

Het wordt een leuke gezellige dag, met informatie, energiewerk en zeker veel gelach. Maar hoe gaat deze dag heten? 

Vul alle velden hieronder in zodat we jouw inzending hebben en natuurlijk de gegevens om contact met je op te nemen als jij wint. 


Email adres

Voornaam

Achternaam

Telefoon

Nieuwe naam voor de Engelendag

Dag vandaag

Aanmelden nieuwsbrief

 

De informatie die je ons geeft wordt niet verkocht aan anderen, je ontvangt hooguit
de nieuwsbrief (die je waarschijnlijk al krijgt) en een email met de update over de uitslag.