De volle maan van september

De volle maan die er vannacht aankomt is er een die ons helpt meer bewust te zijn van onze gevoelens en gedachten. Het geeft de kans om op een nieuw spiritueel niveau te komen. Ze geeft ons ook extra energie om te kijken naar wat we de rest van dit jaar het beste nog kunnen afronden voordat 2018 begint. Terwijl ik me bewust werd van deze informatie valt voor mij ook een oud en nog steeds onduidelijk kwartje op zijn plek.


Sinds een aantal jaren geef ik in september de Aquarius Angels Day en ik wist dat het te maken had met afronden van het jaar, maar vooral dat het een voorbereiding is voor de Magische Midwinter Momenten. Als je me er wel eens over gesproken hebt, dan heb je dat me vast ook wel eens horen zeggen. Nu wordt me dus duidelijk dat de positieve effecten van de Magische Midwinter Momenten nog veel groter zijn voor de mensen die eerst de Aquarius Angels Day gevolgd hebben, omdat daar alles wat nog opgeruimd moet worden al aangepakt is. 


Aquarius Angels Day 24 september 2017
 

De Magische Midwinter Momenten richt zich dan volledig op het jaar dat komt en alle engelenpoorten die daarin vallen. Samen met de Aquarius Angels doen we al het energiewerk dat vooruit gedaan kan worden al zodat het jaar dat komt dan optimaal benut kan worden. De inzichten zijn er sneller, uitdagingen worden soepeler afgerond en het hele welzijn is beter omdat de meeste uitdagingen al vooraf opgepakt zijn. En dan denken mensen dat ik alles weet omdat ik dagelijks met de engelen werk… hihihi… Ik kan wat dat betreft best traag zijn, maar uiteindelijk pak ik de informatie wel op hoor.


Volle maan in september groeikansen


Volle Maand van september legging

Deze 4-kaartlegging is speciaal ontworpen voor het krijgen van inzichten in je onbewuste gevoelens en gedachten die je spirituele groeikans verhinderenen wat je kan doen om dit af te ronden. Deze legging is geschikt  voor zowel de Engelenkaarten als voor de Tarot. Het is een reading die in korte tijd te doen is en veel inzichten geeft.


De vraag die je stelt is: Engelen/Tarot waar hoe kan ik mijn spirituele groeikans optimaliseren? Dan schud je en leg je de kaarten neer.


Engelen orakel of Tarot kaarten volle maan legging september

  • De eerste kaart vertelt je waar je groeikans op spiritueel gebied ligt.

  • De tweede kaart verwijst naar je onbewuste gevoelens die de groei verhinderen.

  • De derde kaart verwijst naar je onbewuste gedachtenpatronen die je groei verhinderen

  • De vierde kaart laat zien hoe je die gevoelens en gedachten het beste kan afronden


Laat van elke kaart de tekst en afbeelding bij je binnen komen. De indrukken die je krijgt kunnen beelden, en gevoelens zijn. Wanneer je vraag maar half beantwoord is dan kun je in gedachten de engelen vervolg vragen stellen om alles verder te verduidelijken.  


Ik hoor graag je je inzichten en feedback op de nieuwsbrieven, dus email me gerust.


Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online 4-kaart volle maan legging doen. Volg daar de instructies op het scherm. We hebben tegenwoordig ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt.Wil je zelf ook met de engelenkaarten gaan werken dan kun je het ENGELEN ORAKEL bestellen. Dit is een kaartlezen workshop in-a-box. De doos heeft de kaarten die je ook bij de online leggingen gebruikt en een lesboek met alle uitleg en oefeningen om er een succes van te maken. 


Leer de engelenkaarten te leggen en lezen met deze workshop in a box


Komende donderdag is ook de Reiki, maar dan anders workshop. Een dag waarin de Reiki dogma's losgelaten worden en je praktisch Reiki leert te geven. Daarbij komen onder andere de scan van de zieke lijn, de 5 fasen van waarneming en behandelen en een techniek voor neurologische klachten aan de orde naast een westerse zelfbehandeling en Reiki Japanse stijl geven aan een ander. Deze cursus is eenmalig dus mis hem niet!


Reiki 1 maar dan anders engelencursus nieuwsbriefDeze maand staan er veel leuke workshops op de agenda, op 2 en 3 september een Engelen Basis Kennis en een Engelen Kaart Reading workshop in Elst waar Elian lesgeeft, op 12 september is er weer een Zentangle basis workshop en op de 13e een Engelenkring avond.


16 september geef ik weer de bijzondere workshop Karma-Toekomst sessies geven, waarin je leert hoe je mensen snel en effectief inzicht en heling geeft met betrekking tot karma en meteen ook ziet hoe dit de toekomst beïnvloedt en de 17e is er weer een Maak Kennis met de Aquarius Angels dag. 


Dat was het weer voor vandaag, bekijk donderdag ook weer de wekelijkse 3-kaarten via de Paravisie. Ik zal daar nog een Facebook postje voor doen, als je me nog niet volgt dan kan dat via de facebook Engelencursus pagina. Later deze week kom ik ook nog bij je terug met de Engelenpoort van 9 september, dit zal ook op Facebook zijn.