Magische Midwinter Momenten - een vooruitblik op 2024In 2024 is de energie er een van overvloed, maar dat betekent niet dat alles als vanzelf gaat. Er zullen weken zijn waarin de energie minder gunstig is. Dat kan ervoor zorgen dat je blokkeert en daarmee ook de energiestroom die overvloed brent stil legt. Gelukkig hebben we de Engelen en zij staan klaar om ons meer inzicht in 2024 te geven met adviezen en hun prachtige energie. 


Tijdens deze gezellige engelendag kijken we samen met de Engelen naar wat 2024 ons gaat brengen. Dit maakt dat er heel gedetailleerd gekeken kan worden naar wat er globaal speelt, en daarna steeds gedetailleerder. Door met Engelen orakelkaarten te werken kunnen we per maand ook persoonlijke informatie toevoegen, waardoor 2024 als energiepatroon - de mooie momenten en de uitdagingen - helemaal duidelijk wordt voor jou. De Engelenpoorten

De grootste hulp die me hebben door het jaar heen zijn de Engelenpoorten. Deze worden tijdens deze bijzondere dag behandeld zodat je precies weet wanneer ze er zijn. Ook leer je welke Engelen er actief zijn tijdens elke Engelenpoort en waar deze Engelen je tijdens deze speciale energiemomenten mee kunnen helpen. Dit zijn de momenten waarop je een turbo op je leven kan zetten. Of het nu voor gezondheid, relaties, werk of iets anders is, de Engelenpoorten zijn onmisbaar om soepel door 2024 heen te gaan. 


Wat we gaan doen 

We zullen samen met de Engelen, elkaar en kaartensets aan de slag gaan om persoonlijke thema’s naar voren te halen binnen de energie van de maand. Dan werken we wanneer dit mogelijk is al vooruit met de Engelen om zo een soepel jaar tegemoet te gaan. De Engelen zullen heling en informatie brengen en er zullen een op een sessies met elkaar gedaan worden en groepswerk.

Magische Midwinter Momenten met de engelen
 

Wat heb ik nodig om mee te doen?

 • Een goed humeur

 • Een (elektronische) agenda

 • Je eigen lunch, snacks

 • Papier en pen


Waar zorgen wij voor?

 • Koffie, thee, koekjes en water

 • Kaartensets om te lenen tijdens de les

 • Alles wat je verder nodig hebt om mee te kunnen doen

 • Certificaat


Wat kun je verwachten?

 • Met visualisaties, energiewerk en oefeningen zorgen we er tijdens deze gezellige en magische dag voor dat het nodige energiewerk voor de uitdagingen van 2024 alvast is gedaan. We zullen de energieën die door het jaar heen actief zijn bespreken en er alvast mee aan de slag gaan zodat je van maand tot maand weet wat je kunt verwachten en hoe daar het beste op in te springen.

 • Door al het energiewerk vooruit te doen hoef je door het jaar heen alleen nog het hoogstnodige te doen en in te spelen op de actuele situatie. Daarnaast laten we de oude energie van 2023 los en brenge we de nieuwe energie van 2024 al bij ons binnen. Zo ben jij helemaal klaar voor een mooi jaar.

 • Informatie over de Engelenpoorten: Wanneer ze zijn, welke Engelen dan actief zijn en waar ze je precies bij zullen helpen en hoe dat te doen.

 • Het fijne van een dag als dit is dat je samen veel meer energie opwekt dan wanneer je door het jaar heen alleen thuis aan de slag gaat. Het vooruitwerken heeft energetisch veel nut en is natuurlijk heel gezellig, Gun jezelf deze Magische Midwinter Momenten zodat je van 2023 een fantastisch jaar kunt maken.

         

 Wanneer

Op dit moment zijn er geen data voor deze cursus, kijk op onze nieuwe website en doe deze cursus als online cursus !


  

Waar 

Place2BYou
Schinkelsebaan 6
2908 LE Capelle a/d IJssel
 
Parkeren is gratis

  

Tijd

Zaterdag en Zondag van 10:30 tot 17:00
de deuren gaan om 10:00 open Catering

Wij zorgen voor thee, koffie en water en een koekje.

Neem a.u.b. zelf je lunch mee Aquarius Heling Activaties in Place 2B You in Capelle aan den IJssel
Schrijf je nu in voor de Magische Midwinter Momenten
Feedback geven op deze workshop!

Naam


Email


Feedback


Welk jaar is het    (vul bv 2024 in!!)
Reacties van klanten op deze workshop