Vooruitblik op 2020:  Magische Midwinter Momenten


Magische Midwinter Momenten met de engelen

Komend jaar is zijn de Engelen veel actiever in ons leven aanwezig, met name voor degenen die zich daar nog niet zo bewust van waren. Voor degenen die al met de engelen bezig waren zal het contact intenser en op een hoger niveau plaatsvinden. Door de informatie die je tijdens de workshop ontvangt en het energiewerk dat vooruit al gedaan wordt haal jij het maximale uit 2020. Dat is ook wel nodig want januari begint meteen al met veranderingen in hoog tempo. Het lijkt op een vliegende start die je direct in de zesde versnelling zet. 

Ben jij er dan klaar voor? door deel te nemen aan deze dag kan jij dat ook!

Het maakt je gezonder, gelukkiger en succesvoller. 


Voorbereid op Engelenpoorten

Ook het jaar 2020 heeft weer haar eigen engelenpoorten waarop de energie het sterkst is. Tijdens de cursus Magische Midwinter Momenten gaan we in op de engelenpoorten en hun betekenis. Zo weet je wat je in het nieuwe jaar op spiritueel gebied kunt verwachten.


Door middel van meditatie, energiewerk en oefeningen ontdek en verbeter je jouw contact met de Aquarius Angels en de Engelen in het algemeen. Dit doen we in kleine groepjes samen met de engelen. Hierdoor wordt je verbinding met de engelen nog beter en zal je merken dat je door het jaar heen ook een goed contact met ze houdt. Daardoor kunnen de engelen je dan nog beter begeleiden. 


Wat kun je verwachten?

Met meditatie, energiewerk en oefeningen zorgen we er tijdens deze gezellige en magische dag voor dat het nodige energiewerk voor de uitdagingen van 2020 alvast is gedaan. We zullen de energieën die door het jaar heen actief zijn bespreken en er alvast mee aan de slag gaan zodat je van maand tot maand weet wat je kunt verwachten, hoe daar het beste op in te springen en wanneer de engelenpoorten zijn.


Door al het energiewerk vooruit te oden hoef je door het jaar heen alleen nog het hoogstnodige te doen en in te spelen op de actuele situatie. Daarnaast is er natuurlijk een midwinter ritueel dat er voor zorgt dat je de oude energie van 2019 loslaat en je oplaadt met de nieuwe energie van 2020. Zo ben jij helemaal klaar voor een mooi jaar.


Het fijne van een dag als dit is dat je samen veel meer energie opwekt dan wanneer je door het jaar heen alleen thuis per Engelenpoort aan de slag gaat. Het vooruitwerken heeft energetisch veel nut en is natuurlijk heel gezellig, Gun jezelf deze magische midwinter momenten zodat je van 2020 een fantastisch jaar kunt maken.


De cursus wordt op 22 december in Capelle aan den IJssel gegeven door Annelies Hoornik . Meer informatie over Engelencursus vind je hier. De dag kan zonder voorkennis gevolgd worden!


Tijd : van 10:30 tot 17:00 uur

Prijs: € 119,00


Schrijf je nu in voor de Magische Midwinter Momenten
Feedback geven op deze workshop!

Naam


Email


Feedback


Welk jaar is het    (vul bv 2019 in!!)
Reacties van klanten op deze workshop