Vooruitblik op 2019:  Magische Midwinter Momenten

 

Magische Midwinter Momenten met de engelen

Komend jaar is een reis die draait om persoonlijk geluk. Door te ontdekken en creëren wat jou gelukkig maakt, haal jij het maximale uit 2019. Maar hoe doe je dat? 

 

Voorbereid op Engelenpoorten

Ook het jaar 2019 heeft weer haar eigen engelenpoorten waarop de energie het sterkst is. Tijdens de cursus Magische Midwinter Momenten gaan we in op de engelenpoorten en hun betekenis. Zo weet je wat je in het nieuwe jaar op spiritueel gebied kunt verwachten. Door middel van meditatie, energiewerk en oefeningen ontdek en creëer je wat jou gelukkig maakt. Dit doen we in kleine groepjes samen met de engelen en verlichte meesters. Hierdoor vind je geluk in 2019. 

 

Wat kun je verwachten?

Met meditatie, energiewerk en oefeningen zorgen we er tijdens deze gezellige en magische dag voor dat het nodige energiewerk voor de uitdagingen van 2019 alvast is gedaan. We zullen de energieën die door het jaar heen actief zijn bespreken en er alvast mee aan de slag gaan zodat je van maand tot maand weet wat je kunt verwachten, hoe daar het beste op in te springen en wanneer de engelenpoorten zijn.

 

Al het energiewerk dat vooruit gedaan kan worden zullen we ook alvast doen zodat je door het jaar heen alleen nog het hoogstnodige hoeft te doen. Daarnaast is er natuurlijk een midwinter ritueel dat er voor zorgt dat je de oude energie van 2018 loslaat en je oplaadt met de nieuwe energie van 2019. Zo ben jij helemaal klaar voor een mooi jaar.

 

Het fijne van een dag als dit is dat je samen veel meer energie opwekt dan wanneer je door het jaar heen alleen thuis per Engelenpoort aan de slag gaat. Het vooruitwerken heeft energetisch veel nut en is natuurlijk heel gezellig, Gun jezelf deze magische midwinter momenten zodat je van 2019 een fantastisch jaar kunt maken.

 

De cursus wordt op 23 december in Capelle aan den IJssel gegeven door Annelies Hoornik . Meer informatie over Engelencursus vind je hier. De dag kan zonder voorkennis gevolgd worden!

 

Tijd : van 10:30 tot 17:00 uur

Prijs: € 119,00

 

Schrijf je nu in voor de Magische Midwinter Momenten
Feedback geven op deze workshop!

Naam


Email


Feedback


Welk jaar is het    (vul bv 2019 in!!) 

Reacties van klanten op deze workshop