Vooruitblik op 2020:  Magische Midwinter Momenten


Magische Midwinter Momenten met de engelen

Vanaf oud en nieuw zijn de Engelen veel actiever in ons leven aanwezig, wan in 2020 start er een nieuw decennium. Dit komt met een nieuwe energie en nieuwe kansen en uitdagingen. We krijgen dit keer ook niet veel tijd om rustig het jaar te starten het gaat direct al in hoog tempo van start.


Op 22 december is het midwinter en laten we dit keer onze Magische Midwinter Momenten ook op de 22e gepland hebben! De engelen bereiden ons voor op 2020 en dit jaar is dat extra belangrijk want de energieën die we tegenkomen volgend jaar starten een nieuwe cyclus. Wat we in het komend jaar neerzetten zal de fundering zijn voor de komende 10 jaar.


Ben jij er klaar voor of wil je liever ook precies vooruit weten wat je energetisch - en dus ook qua emoties en manifestaties - kan verwachten? Kom dan naar de Magische Midwinter Momenten om te leren over de energie per maand en de engelenpoorten die er in 2020 zijn. We gaan dan ook meteen in op wat die engelenpoorten brengen en hoe jij daar optimaal gebruik van maakt. door deel te nemen aan deze dag kan jij dat ook! 


Het maakt je gezonder, gelukkiger en succesvoller. 

 

Voorbereid op Engelenpoorten

Ook het jaar 2020 heeft weer haar eigen engelenpoorten waarop de energie het sterkst is. Tijdens de cursus Magische Midwinter Momenten gaan we in op de engelenpoorten en hun betekenis. Zo weet je wat je in het nieuwe jaar op spiritueel gebied kunt verwachten. Een deel van deze informatie staat door het jaar heen ook op de website, maar het beste en de extra's bewaren we voor deze Magische Midwinter Momenten die samen valt met de Wintersolstice. Een bijzonder dag, hoe je het ook wendt of keert.


De Engelen zullen ervoor zorgen dat we precies weten wat er energetisch aankomt en hoe we daar het beste op in kunnen spelen zodat je jouw kostbare tijd optimaal kan gebruiken volgend jaar.


Wat kun je verwachten?

Met meditatie, energiewerk en oefeningen zorgen we er tijdens deze gezellige en magische dag voor dat het nodige energiewerk voor de uitdagingen van 2020 alvast is gedaan. We zullen de energieën die door het jaar heen actief zijn bespreken en er alvast mee aan de slag gaan zodat je van maand tot maand weet wat je kunt verwachten, hoe daar het beste op in te springen en wanneer de engelenpoorten zijn.


Door al het energiewerk vooruit te doen hoef je door het jaar heen alleen nog het hoogstnodige te doen en in te spelen op de actuele situatie. Daarnaast is er natuurlijk een midwinter ritueel dat er voor zorgt dat je de oude energie van 2019 loslaat en je oplaadt met de nieuwe energie van 2020. Zo ben jij helemaal klaar voor een mooi jaar.


Het fijne van een dag als dit is dat je samen veel meer energie opwekt dan wanneer je door het jaar heen alleen thuis per Engelenpoort aan de slag gaat. Het vooruitwerken heeft energetisch veel nut en is natuurlijk heel gezellig, Gun jezelf deze magische midwinter momenten zodat je van 2020 een fantastisch jaar kunt maken.


De cursus wordt op 22 december in Capelle aan den IJssel gegeven door Annelies Hoornik . Meer informatie over Engelencursus vind je hier. De dag kan zonder voorkennis gevolgd worden!


Tijd            : van 10:30 tot 17:00 uur (deuren openen om 10:00 voor registratie)

Prijs           : € 121,00

Meenemen: Breng je agenda (papier of electronisch)


Schrijf je nu in voor de Magische Midwinter Momenten
Feedback geven op deze workshop!

Naam


Email


Feedback


Welk jaar is het    (vul bv 2019 in!!)
Reacties van klanten op deze workshop