Vooruitblik op 2022:  Magische Midwinter Momenten 

Magische Midwinter Momenten met de engelen

De engelen bereiden ons voor op 2022 en dit jaar zal er een zijn van balans vinden. We werken er tijdens deze dag samen met de Engelen aan om je zo goed mogelijk voorbereid het nieuwe jaar in te laten gaan. Je krijgt de Engelenhoroscopen voor elke maand, informatie over de Engelenpoorten, waar ze precies goed voor zijn en met welke engel je dan aan de slag kan gaan. 


Ben jij er klaar voor of wil je liever ook precies vooruit weten wat je energetisch - en dus ook qua emoties en manifestaties - kan verwachten? Doe dan met met de Magische Midwinter Momenten om te leren over de energie per maand en de engelenpoorten die er in 2022 zijn. We gaan dan ook meteen in op wat die engelenpoorten brengen en hoe jij daar optimaal gebruik van maakt. door deel te nemen aan deze dag kan jij dat ook! 


Werken met de Engelen maakt je gezonder, gelukkiger en succesvoller. 

 

Voorbereid op Engelenpoorten

Ook het jaar 2022 heeft weer haar eigen Engelenpoorten waarop de energie het sterkst is en specifieke engelen voor je klaar staan. Tijdens de Magische Midwinter Momenten gaan we daar mee aan de slag. Zo weet je wat je in het nieuwe jaar op spiritueel en fysiek vlak kunt verwachten. Deze Magische Midwinter Momenten die op de vooravond van de Winterzonnewende valt is altijd een bijzonder dag, hoe je het ook wendt of keert. Omdat we met de channelingen van de Engelen precies weten wat er komt, kunnen we ook alvast energiewerk doen en je zo optimaal 2022 in laten gaan.


Wat kun je verwachten?

  • Met meditatie, energiewerk en oefeningen zorgen we er tijdens deze gezellige en magische dag voor dat het nodige energiewerk voor de uitdagingen van 2022 alvast is gedaan. We zullen de energieën die door het jaar heen actief zijn bespreken en er alvast mee aan de slag gaan zodat je van maand tot maand weet wat je kunt verwachten, hoe daar het beste op in te springen en wanneer de engelenpoorten zijn.

  • Door al het energiewerk vooruit te doen hoef je door het jaar heen alleen nog het hoogstnodige te doen en in te spelen op de actuele situatie. Daarnaast is er natuurlijk een midwinter ritueel dat er voor zorgt dat je de oude energie van 2021 loslaat en je oplaadt met de nieuwe energie van 2022. Zo ben jij helemaal klaar voor een mooi jaar.

  • Het fijne van een dag als dit is dat je samen veel meer energie opwekt dan wanneer je door het jaar heen alleen thuis per Engelenpoort aan de slag gaat. Het vooruitwerken heeft energetisch veel nut en is natuurlijk heel gezellig, Gun jezelf deze Magische Midwinter Momenten zodat je van 2022 een fantastisch jaar kunt maken.

         
Wanneer 19 december 2021
Waar Online in Zoom
Prijs € 121,00
Tijden van 10:30 tot 17:00


Schrijf je nu in voor de Magische Midwinter Momenten
Feedback geven op deze workshop!

Naam


Email


Feedback


Welk jaar is het    (vul bv 2022 in!!)
Reacties van klanten op deze workshop