Vooruitblik op 2021:  Magische Midwinter Momenten

Magische Midwinter Momenten met de engelen

De engelen bereiden ons voor op 2021 en dit jaar zal er een zijn van veranderingen. Kleine en grote veranderingen maar ze komen ongetwijfeld. Mensen hebben van nature een weerstand tegen veranderingen en tijdens deze Magische Midwinter Momenten zullen de engelen ons helpen, helen en adviseren hoe we met de diverse veranderingen om kunnen gaan.


Ben jij er klaar voor of wil je liever ook precies vooruit weten wat je energetisch - en dus ook qua emoties en manifestaties - kan verwachten? Kom dan naar de Magische Midwinter Momenten om te leren over de energie per maand en de engelenpoorten die er in 2021 zijn. We gaan dan ook meteen in op wat die engelenpoorten brengen en hoe jij daar optimaal gebruik van maakt. door deel te nemen aan deze dag kan jij dat ook! 


Het maakt je gezonder, gelukkiger en succesvoller. 

 

Voorbereid op Engelenpoorten

Ook het jaar 2021 heeft weer haar eigen engelenpoorten waarop de energie het sterkst is en specifieke engelen voor je klaar staan. Tijdens de cursus Magische Midwinter Momenten gaan we in op de engelenpoorten en hun betekenis. Zo weet je wat je in het nieuwe jaar op spiritueel en fysiek vlak kunt verwachten. Een deel van deze informatie staat door het jaar heen ook op de website, maar het beste en de extra's bewaren we voor deze Magische Midwinter Momenten die op de vooravond van de Wintersolstice valt. Een bijzonder dag, hoe je het ook wendt of keert.


De Engelen zullen ervoor zorgen dat we precies weten wat er energetisch aankomt en hoe we daar het beste op in kunnen spelen zodat je jouw kostbare tijd optimaal kan gebruiken volgend jaar.


Wat kun je verwachten?

Met meditatie, energiewerk en oefeningen zorgen we er tijdens deze gezellige en magische dag voor dat het nodige energiewerk voor de uitdagingen van 2021 alvast is gedaan. We zullen de energieën die door het jaar heen actief zijn bespreken en er alvast mee aan de slag gaan zodat je van maand tot maand weet wat je kunt verwachten, hoe daar het beste op in te springen en wanneer de engelenpoorten zijn.


Door al het energiewerk vooruit te doen hoef je door het jaar heen alleen nog het hoogstnodige te doen en in te spelen op de actuele situatie. Daarnaast is er natuurlijk een midwinter ritueel dat er voor zorgt dat je de oude energie van 2020 loslaat en je oplaadt met de nieuwe energie van 2021. Zo ben jij helemaal klaar voor een mooi jaar.


Het fijne van een dag als dit is dat je samen veel meer energie opwekt dan wanneer je door het jaar heen alleen thuis per Engelenpoort aan de slag gaat. Het vooruitwerken heeft energetisch veel nut en is natuurlijk heel gezellig, Gun jezelf deze Magische Midwinter Momenten zodat je van 2021 een fantastisch jaar kunt maken.Op dit moment worden de lessen gegeven via live video, dit betekent dat je elkaar ziet en met elkaar praat, net als in de lesruimte. Annelies geeft normaal les zoals altijd en beantwoord je vragen ook direct. Wanneer er geoefend wordt zal Annelies jullie zo nodig in aparte oefenruimtes zetten zodat je met elkaar kan oefenen en net als in de les ook even langskomen om te kijken of alles goed gaat en eventueel bijsturen.


Nu dus geen lessen met elkaar in de klas want werken met de engelen is erg persoonlijk en meestal in nauw contact met de ander. Handen vasthouden, Angelhugs en meer. Dat is nu echt niet verantwoord.

Je kan je dus gewoon aanmelden voor de cursussen. De cursussen zijn te volgen via de pc (met camera en microfoon), ipad/tablet of een smartphone. Voor de les ontvang je 2 aparte emails met daarin de link die je in de gesloten video-lesruimte brengt. Je krijgt een link voor de ochtend en een voor de middag.

Als er bij een workshop lesmateriaal hoort zoals een hand-out dan krijg je die vooruit via email en voor sommige workshops zal je een pakketje ontvangen met alles dat je nodig hebt. Hierover krijg je dan in de specifieke lesmail alvast informatie.

Voel je dus vrij om je aan te melden voor een workshop en houd rekening met meer emails, deze kunnen van verschillende adressen komen zoals
engelen-info@engelencursus.nl, zoom.us of annelies@engelencursus.nl (check dus ook regelmatig je SPAM folder!) over de gang van zaken per workshop. Wij sturen geautomatiseerde emails 4 dagen voor een les met de laatste informatie.


We werken er hard aan om meer online thuis studie cursussen beschikbaar te maken. Wij houden je via de nieuwsbrief op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.
Schrijf je nu in voor de Magische Midwinter Momenten
Feedback geven op deze workshop!

Naam


Email


Feedback


Welk jaar is het    (vul bv 2020 in!!)
Reacties van klanten op deze workshop