Magische Midwinter MomentenMagische Midwinter Momenten met de engelen

2018 wordt een jaar waarin de Verlichte Meesters en Engelen je graag bijstaan bij de diverse uitdagingen die op je pad kunnen komen. Het is een mooi jaar met veel mogelijkheden, maar zoals je zelf ook wel weet wakkert dat op sommige momenten twijfels aan. De Engelen willen ervoor zorgen dat je die in 2018 zoveel mogelijk omzeilt en vooral kunt doen waar jij goed in bent. Ze moedigen je aan om je talenten en passie aan te wenden om het ideale leven voor jezelf te creëren.


We zullen de energieën die door het jaar heen actief zijn bespreken en er alvast mee aan de slag gaan zodat je van maand tot maand weet wat je kunt verwachten. Hoe daar het beste op in te springen en wanneer de engelenpoorten zijn. Al het energiewerk dat vooruit gedaan kan worden zullen we ook alvast doen zodat je door het jaar heen alleen nog het hoogstnodige hoeft te doen en te genieten van de energie en de kansen die op je pad komen.


De dag bestaat uit een mengeling van meditatie, helend energiewerk, oefeningen die je inzichten, kracht en balans zullen brengen waardoor je de oude energie van 2017 los kunt laten en je tijdens deze rustige en magische dag opladen met de nieuwe energie van 2018. Gun jezelf deze magische midwinter momenten zodat je er een fantastisch jaar van kunt maken.


Deze cursus kan zonder voorkennis gevolgd worden.Cursus data Datum Duur      Prijs   Locatie Trainer  
 17-12-2017Dag10:30-17:00€ 117.00Capelle aan den IJsselAnnelies
 23-12-2018Dag10:30-17:00€ 117.00Capelle aan den IJsselAnnelies