Volle maan met gedeeltelijke eclips

Hallo, heb je een goed weekend gehad? Ik wel, ik heb even een kijkje genomen bij Castlefest. Wat was daar een ontspannen en gezellige sfeer, misschien ga ik er volgend jaar wel met een standje staan om readingen te geven! Ondertussen is het tijd om ons te richten op de gedeeltelijke eclips die we vanavond kunnen zien in ons land.


gedeeltelijke eclipse 7 augustus 2017


Deze gedeeltelijke eclips heeft veel aspecten en kan gecompliceerd genoemd worden. Daar ga ik vandaag niet allemaal op in, maar ik neem wat het meest belangrijk is. De energie die nu actief is tijdens deze eclips is te vergelijken met de energie van 1999. De vraag is dan ook, wat deed jij toen en zou je dingen nu anders doen? Op dit moment spelen er gelijksoortige vragen en energieën in je leven en geven je de mogelijkheid om je volledige zielepotentieel te activeren. Dit geeft je de kans om die diepe behoefte - om authentiek te leven en meer betekenis in je leven te brengen - te vervullen.


De gedeeltelijke eclips brengt ook een wat gespannen energie met zich mee die je mogelijk in de afgelopen dagen al gevoeld hebt. Het is een opbouw van oude emoties en energieën die nu losgelaten kunnen worden. Al dit bereikt vanavond zijn hoogtepunt en geeft ruime in de komende twee weken om er nog naar te handelen tot nieuwe maan.

Emoties loslaten


Voor mij is het een ideaal moment om de Akasha in te gaan en de Aquarius Angels, Meesters, Leraren en Dierbaren te benaderen voor antwoorden op vragen over 1999 en ook om ze om heling te vragen voor onafgehandelde zaken, zodat ik vrij van blokkades mijn zielepad volledig kan benutten en bewandelen. Ik kijk er naar uit. Wil je zelf ook leren om met de Akasha en haar lichtwezens te werken, dan kan dat tijdens de Aquarius Akasha Reading en Healing workshop van 12 en 13 augustus. 


Aquarius Akasha Reading en Healing workshop


Je kan natuurlijk ook je engelenkaarten of je favoriete Tarotkaarten pakken en er deze speciale legging voor doen.


Eclips legging

Deze 5-kaart legging is er om je te helpen met de huidige energieën en mogelijkheden om te gaan. Het helpt je bij het herkennen en loslaten van oude energieën tijdens deze volle maan met gedeeltelijke eclips. Zo kan je het maximale uit de mogelijkheden die deze eclips brengt gaan benutten. Het is een reading die in een korte tijd te doen is en je actiestappen geeft.


Deze legging is geschikt  voor zowel de Engelenkaarten als voor de Tarot.

Allereerst vraag je in gedachten je aan de engelen of je de antwoorden te brengen die je tijdens deze eclips nodig hebt, schud de kaarten en kies er 5 uit die je van links naar rechts open op tafel legt.

5 kaart eclips legging

Haal een paar keer rustig adem en laat van elke kaart de tekst en afbeelding bij je binnen komen. De indrukken die je krijgt kunnen beelden, en gevoelens zijn. Wanneer de informatie voor je gevoel onduidelijk is dan kun je in gedachten de engelen vervolg vragen stellen om alles verder te verduidelijken.

  1. Wat speelt er nu, net als in 1999?

  2. Hoe kan ik hier het beste mee omgaan?

  3. Wat kan ik nu loslaten dat ik al een tijdje bij me draag?

  4. Waar ligt mijn potentieel?

  5. Wat is hier de beste actiestap voor op dit moment?


Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online 5 kaart Eclips legging doen, houd dan wel even in de gaten dat je de tekst van de nieuwsbrief volgt in plaats van die van de pagina. Volg daarna de instructies op het scherm. Wil je zelfstandiger de kaarten kunnen lezen dan zijn er mogelijkheden. We hebben tegenwoordig ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt.


Wil je zelf ook met de engelenkaarten gaan werken dan kun je het ENGELEN ORAKEL bestellen. Dit is een kaartlezen workshop in-a-box. De doos heeft de kaarten die je ook bij de online leggingen gebruikt en een lesboek met alle uitleg en oefeningen om er een succes van te maken.


Leer de engelenkaarten te leggen en lezen met deze workshop in a box


Deze maand zijn er ook weer de gevorderde Praktiserend Engelen Expert workshops Geavanceerde Healing Technieken en Medium Reading Geven. Daarna worden ze weer in 2018 gegeven. Ook komt de Zentangle 2 - Wat meer diepgang eraan net als de Engelenkring, eind augustus kun je ook de Aquarius Angels Healing leren. Deze wordt tegenwoordig ook geaccredtieerd!


Ik wil je er ook even laten weten dat de Aquarius Angels Day er weer aankomt op 24 september en omdat we deze tegenwoordig in onze lesruimte houden is er maar beperkt plek. Zorg dus dat je je op tijd aanmeldt in verband met de beperkte ruimte.


Aquarius Angels Day 24 september 2017


Reacties van klanten op deze nieuwsbrief