Aquarius Akasha reading en healing

De Akasha staat onder veel namen bekend zoals de universele bibliotheek, het levensboek en de zaal van kennis. Wat hieronder verstaan wordt is een energieveld waarin een aantal lichtwezens actief zijn. De Heren van de Kronieken bijvoorbeeld houden bij wat er in de levens van elke ziel gebeurt en dit staat dan in het levensboek van die ziel. De Meesters, Leraren, en Dierbaren zijn er om bezoekers van informatie te voorzien en de Heren van Karma - ook wel de Karmische Commissie - kunnen helpen bij het aanpassen van levenscontracten waardoor er ingrijpende positieve veranderingen in een leven kunnen worden bewerkstelligd.

Aquarius Angels Akasha reading en healing workshop met Annelies Hoornik

Tijdens mijn studie van het werk in de Akasha heb ik de diverse mensen die actief zijn op dit gebied gevraagd waar de engelen zijn in de Akasha en het antwoord was telkens vaag en van gelijke strekking: "ik weet dat ze er ergens zijn op een eigen niveau, maar wij mensen hebben geen contact met ze." Ik vond dit wel vreemd maar heb me er maar bij neer gelegd. Maar toen de Aquarius Angels al een tijdje actief waren in mijn leven en ik inmiddels de Aquarius Angels® Healing les gaf, kwamen ze bij me met de mededeling dat het tijd werd om hun engelensfeer in de Akasha te openen.


Dit niveau noemen zij de Aquarius Akasha. Het is een extra laag waar zij actief zijn en ook helpen informatie vanuit engelenstandpunt en vanuit het Aquarius tijdperk perspectief te geven. Dit is informatie met diepgaande spirituele inzichten die aansluiten op de heel praktische antwoorden van de Heren van Karma. Wanneer de informatie leidt tot een heling, dan wordt deze door de Aquarius Angels gegeven op specifieke aandachtspunten die normaal niet binnen de Aquarius Angels® Healing gebruikt worden.


Ik werk al enige tijd met de Aquarius Akasha reading en healing consulten en ben erg onder de indruk van de resultaten.De lessen worden live gegeven via Zoom. Lees hier wat live lessen via Zoom zijn, wat klanten ervan vinden en hoe je je kan voorbereiden.


Tijdens deze 2-daagse online video cursus leer je onder andere:

 • Wat de Aquarius Akasha is

 • Welke lichtwezens er precies aanwezig zijn en wat hun taak binnen de Aquarius Akasha is

 • Hoe de Aquarius Akasha te openen en daar informatie uit het levensboek van jezelf of anderen te halen

 • Welk karma er actief is voor iemand

 • Welk familie karma er actief is voor iemand

 • Wat het meest belangrijke doel is dat iemand heeft

 • Wat het meest belangrijke doel is dat een familie heeft

 • Welke patronen en blokkades je niet langer dienen en los gelaten kunnen worden

 • Hoe een petitie te schrijven aan de Heren van Karma om een levenscontract aan te passen

 • Een Aquarius Akasha healing te geven op speciale aandachtspunten

Deze cursus is zonder voorkennis te volgen


 Cursus data


 Datum Duur      Prijs   Locatie Trainer  
 20-03-20212 dagen € 444.00Live groepsles via ZoomAnneliesFeedback geven op deze workshop!

Naam


Email


Feedback


Welk jaar is het    (vul bv 2021 in!!)
Reacties van klanten op deze workshop