Aquarius Akasha reading en healingOp dit moment worden de lessen gegeven via live video, dit betekent dat je elkaar ziet en met elkaar praat, net als in de lesruimte. Annelies geeft normaal les zoals altijd en beantwoord je vragen ook direct. Wanneer er geoefend wordt zal Annelies jullie zo nodig in aparte oefenruimtes zetten zodat je met elkaar kan oefenen en net als in de les ook even langskomen om te kijken of alles goed gaat en eventueel bijsturen.


Nu dus geen lessen met elkaar in de klas want werken met de engelen is erg persoonlijk en meestal in nauw contact met de ander. Handen vasthouden, Angelhugs en meer. Dat is nu echt niet verantwoord.

Je kan je dus gewoon aanmelden voor de cursussen. De cursussen zijn te volgen via de pc (met camera en microfoon), ipad/tablet of een smartphone. Voor de les ontvang je 2 aparte emails met daarin de link die je in de gesloten video-lesruimte brengt. Je krijgt een link voor de ochtend en een voor de middag.

Als er bij een workshop lesmateriaal hoort zoals een hand-out dan krijg je die vooruit via email en voor sommige workshops zal je een pakketje ontvangen met alles dat je nodig hebt. Hierover krijg je dan in de specifieke lesmail alvast informatie.

Voel je dus vrij om je aan te melden voor een workshop en houd rekening met meer emails, deze kunnen van verschillende adressen komen zoals
engelen-info@engelencursus.nl, zoom.us of annelies@engelencursus.nl (check dus ook regelmatig je SPAM folder!) over de gang van zaken per workshop. Wij sturen geautomatiseerde emails 4 dagen voor een les met de laatste informatie.


We werken er hard aan om meer online thuis studie cursussen beschikbaar te maken. Wij houden je via de nieuwsbrief op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.


De Akasha staat onder veel namen bekend zoals de universele bibliotheek, het levensboek en de zaal van kennis. Wat hieronder verstaan wordt is een energieveld waarin een aantal lichtwezens actief zijn. De Heren van de Kronieken bijvoorbeeld houden bij wat er in de levens van elke ziel gebeurt en dit staat dan in het levensboek van die ziel. De Meesters, Leraren, en Dierbaren zijn er om bezoekers van informatie te voorzien en de Heren van Karma - ook wel de Karmische Commissie - kunnen helpen bij het aanpassen van levenscontracten waardoor er ingrijpende positieve veranderingen in een leven kunnen worden bewerkstelligd.

Aquarius Angels Akasha reading en healing workshop met Annelies Hoornik

Tijdens mijn studie van het werk in de Akasha heb ik de diverse mensen die actief zijn op dit gebied gevraagd waar de engelen zijn in de Akasha en het antwoord was telkens vaag en van gelijke strekking: "ik weet dat ze er ergens zijn op een eigen niveau, maar wij mensen hebben geen contact met ze." Ik vond dit wel vreemd maar heb me er maar bij neer gelegd. Maar toen de Aquarius Angels al een tijdje actief waren in mijn leven en ik inmiddels de Aquarius Angels® Healing les gaf, kwamen ze bij me met de mededeling dat het tijd werd om hun engelensfeer in de Akasha te openen.


Dit niveau noemen zij de Aquarius Akasha. Het is een extra laag waar zij actief zijn en ook helpen informatie vanuit engelenstandpunt en vanuit het Aquarius tijdperk perspectief te geven. Dit is informatie met diepgaande spirituele inzichten die aansluiten op de heel praktische antwoorden van de Heren van Karma. Wanneer de informatie leidt tot een heling, dan wordt deze door de Aquarius Angels gegeven op specifieke aandachtspunten die normaal niet binnen de Aquarius Angels® Healing gebruikt worden.


Ik werk al enige tijd met de Aquarius Akasha reading en healing consulten en ben erg onder de indruk van de resultaten.


Tijdens deze 2-daagse cursus leer je onder andere:

 • Wat de Aquarius Akasha is

 • Welke lichtwezens er precies aanwezig zijn en wat hun taak binnen de Aquarius Akasha is

 • Hoe de Aquarius Akasha te openen en daar informatie uit het levensboek van jezelf of anderen te halen

 • Welk karma er actief is voor iemand

 • Welk familie karma er actief is voor iemand

 • Wat het meest belangrijke doel is dat iemand heeft

 • Wat het meest belangrijke doel is dat een familie heeft

 • Welke patronen en blokkades je niet langer dienen en los gelaten kunnen worden

 • Hoe een petitie te schrijven aan de Heren van Karma om een levenscontract aan te passen

 • Een Aquarius Akasha healing te geven op speciale aandachtspunten

Deze cursus is zonder voorkennis te volgen


 Cursus data


 Datum Duur      Prijs   Locatie Trainer  
 16-05-20202 dagen € 444.00Online live videoAnnelies
 03-10-20202 dagen € 444.00Online live videoAnneliesFeedback geven op deze workshop!

Naam


Email


Feedback


Welk jaar is het    (vul bv 2020 in!!)
Reacties van klanten op deze workshop