Accreditatie KTNO

We ontvangen wel eens verzoeken van studenten in verband met accreditatie. Daar hebben we wat mee gedaan en zijn nu aangesloten bij Stichting Kwaliteit en Toetsing Natuurgerichte Opleidingen. Via hen verlenen diverse beroepsorganisaties, waaronder BATC, accreditatie aan hun leden voor gevolgde opleidingen.


Vanaf 1 juli 2017 is accreditatie mogelijk voor de Engelen Basis Kennis cursus en de Aquarius Angels Healing workshops.


Als er accreditatie mogelijk is voor een cursus en je wilt hier gebruik van maken kan je dat aanvinken tijdens het aanmelden op de aanmeld pagina.


Wat is accreditatie

Accredtitatie is iets waar je je mee bezig houdt wanneer je bent aangesloten bij een beroepsvereniging. Zij stellen eisen aan hun leden voor bij- en nascholing. Daaraan moet jaarlijks voldaan worden en dat kan onder andere door een van onze geaccrediteerde workshops te volgen.


Wanneer je niet aangesloten bent bij een beroepsvereniging dan is accreditatie verder niet van belang voor jou als student bij Engelencursus. Na het volgen van de workshops kun je er gewoon mee aan de slag gaan. We hebben wel een certificeringsprogramma voor Praktiserend Engelen Expert® en een Healer lijst voor de mensen die de Aquarius Angels Healing workshop doen.
accreditatie KTNO