Drie eclipsen in een maand met Venus retrograde en Volle maan

Dat is een hele mond vol, maar wat betekent dat nou voor jou? Vrijdag is de Volle Maan in Boogschutter om 21:12 met een gedeeltelijke verduistering. Dit is meteen ook de eerste van 3 eclipsen in een maand tijd. Dat met een retrograde Venus zorgt voor een bijzondere energie. Venus heeft invloed op je relaties en je materiële behoeften. Dit geeft ons de kans om deze zaken eens onder de loep te leggen en positieve veranderingen op deze vlakken door te voeren. De energie van Venus retrograde zorgt er ook voor dat we extra gevoelig zijn. We merken meer dat we emotioneel zijn. Omdat deze retro ook door Tweelingen loopt nodigt het je vooral uit om eens over oude vriendschappen, exen en je huidige relaties na te denken en een en ander af te ronden.


Venus retreograde tijdens Volle Maan in Boogschutter


Van de Volle Maan met gedeeltelijke verduistering zullen we niet heel veel zien want deze is nog onder de horizon, maar de energie nemen we natuurlijk wel waar. Door de combinatie van volle maan die mensen al emotioneler maakt met de Venus retrograde is het goed mogelijk dat je de behoefte voelt om als die gevoelens ook te uiten. Zeg wel wat je kwijt moet, maar bedenk dat in deze energie alles uitvergroot wordt en je gemakkelijk iets zegt dat bij anderen dan ook veel dieper binnenkomt en dat kan verkeerd aankomen. Tegelijkertijd heeft Boogschutter een positief effect op ons en voelen we ons meer zelfverzekerd. Dat kan je helpen om alles op de rij te krijgen. Doe je best om de balans daartussen te vinden. Verderop in de nieuwsbrief vind je een kaartlegging voor deze bijzondere energiecombinatie


Engelencursus Nieuwsbrief 2020


 

Doe ook mee met de Live Sessies op Facebook om 19:00 op de maandag en woensdagavonden.
Op de maandagen geven de engelen informatie over wat er aan energie speelt(geen persoonlijke vragen) met een
engelenkaartlegging en visualisatie en op woensdag doen we een groepsheling.

 


Leren bij Engelencursus 

Zaterdag 6 en zondag 7 juni geef ik weer de Engelen Basis Kennis en Engelen Kaart Reading workshops. Je kan deze twee ook combineren met een leuke korting. Dit keer ook via Live Videoles. Dat betekent dat je niet hoeft te reizen maar na aanmelden alle informatie ontvangt om vanuit je favoriete plek mee te doen. Ik verheug me erop want naast dat je veel leert zijn dit erg gezellige workshops en dat blijft natuurlijk zo. In juli geef ik ook weer de derde oog workshop waarin je alles over het derde oog leert zodat je deze volledig kan ontwikkelen. Ben je nieuwsgierig naar hoe anderen het vonden om zo les te krijgen. Lees hier hun mening.


We zien je graag bij Annelies in de virtuele lesruimte voor een gezellige workshop. Door op de afbeelding te klikken kom je in de lijst met alle cursussen, kijk ook eens bij de groeiende lijst van thuisstudies


Live videolessen bij Engelencursus van Annelies Hoornik  


Thuisstudie: Werken met Verlichte Meesters

Met de Werken met Verlichte Meesters Thuisstudie haal je alles in huis om door deze bijzondere Lichtwezens gesteund te worden bij elke situatie. Je leert werken met 14 Verlichte Meesters en per Meester krijg je geschiedenis/informatie, een channeling, een overzicht van waar deze Meester bij kan helpen, aanroepingen en een visualisatie of energiewerk. Je kan de hele workshop online volgen en als je wilt het bonusmateriaal downloaden en printen om een Verlichte Meesters Journaal en een eigen kaartenset te maken. Lees er hier meer over en meld je aan


Online cursus Werken met Verlichte Meesters bij Engelencursus

 

Tarot Tip: De Maan

De grote Arcana kaart De Maan past wel bij deze nieuwsbrief. Laten we deze kaart eens van wat dichterbij bekijken. Het is duidelijk dat de maan 's avonds aan de hemel staat en dat zegt ons ook iets. Wanneer je in het donker rond loopt dan zie je niet alles. Dat is van toepassing op de situatie wanneer De Maan in een reading naar voren komt. Verder zie je een hond en wolf die onze getemde en wilde kanten weergeven. Vanuit het water kruipt een schorpioen het land op. Dat staat voor ons onderbewustzijn dat naar voren komt en gegrond wordt.

Het pad leidt tussen de torens door en dat geeft aan dat er een soort passage is. Een overgang van het oude naar het nog onbekende nieuwe. Alles bij elkaar brengt ons dat tot een kaart die te maken heeft met emoties, onzekerheid en een overgang naar een nieuwe fase in ons leven zodra we de opkomende emoties begrijpen en het pad op gaan. Deze kaart wordt gevolgd door De Zon in de grote Arcana, voor mij is dat ook een teken dat ondanks dat alles er nu even duister en onzeker uitziet, dat maar kort duurt en dan alles helder zal zijn in het volle daglicht.


Tarot Tip

 

De Volle Maan in Boogschutter met Venus retrograde legging

Dit keer heb ik de legging afgestemd op de Volle Maan in Boogschutter met een gedeeltelijke eclips en Venus retrograde. Die energie maakt ons extra emotioneel en heeft invloed op onze relaties en materiële wereld. Tegelijk hebben we een optimisme die ons wat overmoedig kan maken in onze manier van uitdrukken en dat kan een negatief effect hebben. Deze legging kan zowel met de Engelen Orakel kaarten als Tarotkaarten gelegd worden.


Nodig dit keer Aartsengel Chamuel uit voor deze legging


gratis online engelen kaartlegging


Ik vind het leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen. 

  

De kaartbetekenis per positie 

  1. Wat kan ik nu relationeel loslaten?

  2. Waar moet ik echt over praten?

  3. Waar kan ik beter diplomatisch over zijn?

  4. Hoe kan ik het beste met al die emoties omgaan?

  5. Waar kan ik nu het beste mijn energie in steken?

Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online De Volle Maan in Boogschutter met Venus retrograde legging  gaan. Volg daar de instructies op het scherm. We hebben ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt.  

 

 

Kom ook naar het Leer de Tarot Lezen weekend op 9 en 10 maart.

 

  

Ik hoop dat je deze nieuwsbrief met plezier gelezen hebt en dat de kaartlegging je weer een beetje verder helpt. Nog een fijn Pinksteren en geniet van het mooie weer.

Annelies