Wat kan je verwachten van de live groepslessen via Zoom en wat klanten er van vinden

Fijn thuis leren via live videolessen van Annelies Hoornik

Les via Zoom zijn is momenteel de norm voor lesgeven, met name omdat de pandemie nog niet over is. Gelukkig begint alles weer op gang te komen. Ondertussen geef ik al meer dan een jaar les via Zoom. In de bevestigingsemail na het aanmelden voor een cursus ontvang je een link waarmee je naar de Zoom meeting kan, zo simpel is het!


Zelf merk ik dat veel klanten dit een win-win situatie vinden. Wat ik zoal gehoord heb van wat men denkt zet ik hier even op een rijtje:


 • Geen reistijd heen en weer naar Capelle aan den IJssel

 • Je hebt les zoals je in de klas ook zou hebben

 • Gewoon gezellig

 • We zien elkaar gewoon net als in een lesruimte en praten met elkaar

 • Je kan direct je vragen stellen die ik natuurlijk ook beantwoord

 • Een op een oefenen

 • Even lekker beppen tussendoor

 • Je bent gewoon thuis dus je kan gemakkelijk je lunch of je favoriete drankje pakken tijdens de les

 • In de pauze kan je als mantelzorger toch even kijken bij de persoon waar je om geeft

 • De hond uitlaten kan gewoon tussendoor in de pauze

 • Het is fijn om in de aparte zoom-breakout rooms met elkaar te oefenen want er is minder afleiding dan in de klas

 • Lekker op de bank in plaats van op de plastic stoelen

 • Het energiewerk is sterker te voelen omdat er weinig afleiding is tijdens het oefenen

 • Je ziet elkaar gewoon en in de pauze is er de mogelijkheid om te socializen wanneer je dat wilt


De reden dat ik eerder nooit afstandslessen met energiewerk aangeboden heb is dat de techniek nog niet de mogelijkheid bood om mensen te kunnen zien. Dat is gelukkig in de laatste jaren sterk verbeterd. Nu ik mijn studenten kan zien en dus kan reageren als emoties opspelen of er vragen zijn over de les denk ik dat live les via Zoom de beste oplossing is voor de komende tijd.


Het is natuurlijk leuk dat ik je dat vertel maar ik denk dat je liever leest hoe anderen - die de eerste workshops via Zoom gevolgd hebben - dat vonden. Ik heb van diverse mensen reacties gehad over hun ervaringen en mag ze delen.


Van een aantal zie je de naam, van anderen alleen initialen omdat niet iedereen openlijk spiritueel is.


Hopelijk zie ik je binnekort in mijn virtuele lesruimte voor een gezellige engelencursus. Na aanmelden voor een workshop ontvang je een email met de bevestiging, zoomlink, uitgebreide informatie over de cursus. Eventuele handouts worden 3 dagen voor de cursus gemaild als er betaald is.


Annelies
Boek een consult bij Annelies of volg een leuke online cursus


Wat klanten over de live lessen via Zoom zeggen


Hallo, 


De Workshop Aquarius Akasha Reading en Healing heb ik bij Annelies via Zoom gevolgd en als heel positief en intens ervaren. Ik bleef erg alert en gefocust, meer dan bij de cursussen die ik in klassikaal verband heb gevolgd. De oefeningen gingen erg goed, en ook de healing ervaarde ik als heel intens. Annelies had aandacht voor alle deelnemers, en behield ook goed overzicht wat er zich bij de cursisten, en in de groep, zich afspeelde. Kortom, de cursus heeft me enorm verrijkt.

Groetjes,
Idel van BeelenHallo Annelies,


Online workshop! Mijn eerste gedachte was, nee dit wil je toch niet.

Ik werk al jaren digitaal van thuis uit, dus ik was gewend om dagelijks met video te vergaderen en beeld-afspraken te hebben.

Nu in de Covid tijd doet iedereen het en is het plotseling het nieuwe normaal.  

  

Maar nu ook nog een workshop online. Je hobby online? Nee…. Je wilt toch die Engelen energie voelen.

  

Achteraf gezien. Ik wil niet meer anders! Die energie die stroomt net zo hard.

  

Uiteraard geen lange reistijden meer naar Capelle aan de IJsel. Gewoon 10 min voor aanvang met je kopje thee en wat lekkers aan de slag.

En ja hoor, daar zie je de hele groep die mee doet aan de workshop. Iedereen stelt zich voor en aan de slag in je eigen lekkere vertrouwde rustige omgeving.

  

Ook de uitleg met behulp van een PowerPoint presentatie geeft een duidelijker beeld dan voorheen. Even een print screen maken en je hebt de notitie om het nog eens na te lezen.


Dan zou je nog denken ik mis het sociale contact. Nee hoor! Want je oefeningen kun je gewoon samendoen in een break-out ruimte. Ook dit gaat veel beter. Je zit echt even met ze twee samen. Veel rustiger, geen andere cursisten om je heen. Vragen als je niet verder komt, ook geen probleem, even op de knop duwen en Annelies komt erbij voor te helpen. En ook hier stroomt de energie gewoon op afstand alsof je bij elkaar zit.

  

Dus niet alleen het nieuwe werken is een succes maar ook een online workshop mag er voor mij voortaan zijn.


Groet,
AlbertoHallo,


Nog voor de Corona uitbrak, had ik me al opgegeven bij Annelies voor de cursus Aquarius Akasha Reading en Healing. Ik werd geconfronteerd met het feit dat de cursus online gegeven werd en niet in de mooie praktijkruimte van Annelies, waar ik al goede ervaringen had opgedaan.


Desalniettemin wilde ik wel ervaren hoe dat nou zou zijn, een weekend lang online cursus.


Ik kan zeggen dat het een heel goed alternatief is. Ik wist al dat energie op afstand gewoon zijn werk doet, maar ik heb nu ook kunnen ervaren dat les krijgen via Zoom en "met elkaar oefenen" in de persoonlijke meeting/chat room net zo goed werkt als in de praktijkruimte bij Annelies. En natuurlijk zijn er op gezette tijden pauzes om je even terug te trekken of om met de andere cursisten te chatten.


Hetty Labots
Hoi,


Ik heb onlangs de Aquarius Akasha Reading en Healing live via Zoom gevolgd. Ik vond het een hele mooie en leerzame cursus en ook heel fijn om de cursus live online te kunnen volgen. Het gemak van niet naar de locatie toe hoeven en het vanuit mijn eigen huis te kunnen volgen en vanuit mijn eigen huis de oefeningen doen was heel fijn. Er was veel aandacht voor de leerlingen en fijne interactie met Annelies en cursisten onderling.


Na elke oefening hebben we onze ervaringen kunnen delen en konden wij vragen stellen. De energie was heel goed merkbaar en prachtig. Tijdens de oefensessies op elkaar werden wij in een aparte ruimte geplaatst en was het ook mooi hoe veel informatie we kregen. Mooi om te ervaren dat je al meteen mooie informatie kunt ontvangen.


Voor mij is de live cursus via Zoom een hele prettige ervaring en zou ik zeker aanraden. Een bonus vind ik ook dat je door live les via Zoom leert om zowel een sessie te kunnen geven waarbij je in dezelfde ruimte bent maar ook op afstand een mooie sessie leert geven.


Annelies, dank je wel voor de mooie cursus.


Lieve groetjes,
Alma
Hallo,


Ik heb de Aquarius Angel Healing cursus als positief ervaren. Vanwege de Corona crisis werd door Annelies aangeboden om dat via de laptop met webcam te volgen. Van te voren was ik wat huiverig ervoor. Ik was ook wel een beetje verbaasd dat de cursus doorging.


Ik voelde heel duidelijk en aanwezig de prachtige hoge trillingen van de aquarius angels waar we mee gewerkt hebben. Ik ben er dus achter gekomen dat niet uit maakt of ik fysiek aanwezig was. De healingen die ik aan anderen van de cursus groep gaf (dan ga je dus apart in een virtuele “oefenruimte”) zijn sterk en duidelijk voelbaar. Fijn ook voor mezelf om te weten dat ik deze healingen dus kan aanbieden aan mijn clienten, vanuit mijn praktijk op afstand via Zoom, tijdens deze corona crisis.


Dus bedankt!


Vriendelijke groeten

Bianca de Moor-Warnaar

Hoi Annelies,


Ik vond de Aquarius Angels Healing live les via Zoom erg fijn. Er is evengoed een fijn contact met je medecursisten en met de trainer.

Het energiewerk via Zoom op afstand is fenomenaal. Ook het werken met elkaar in de virtuele oefenruimtes (breakout rooms) gaat helemaal top en ook daarin is de energie goed te voelen en mee te werken.

Live les via Zoom is een zeer prettige manier van samenwerken en leren.

Groetjes

Imke Boots
Hallo Annelies,


Dit was mijn eerste les via Zoom. Zoals ik al van te voren duidelijk had gemaakt, had ik mijn bedenkingen om les op afstand te krijgen i.v.m. de energie oefeningen. Maar het was alsof we gewoon in de klas lokaal zaten. De presentatie en uitleg was duidelijk.


Het oefenen in de virtuele oefenruimte was net als wanneer je in de les met elkaar oefent. Het was duidelijk hoe je in en uit de ruimtes moest komen omdat je een link zag waarop je kon klikken. Misschien is het wel makkelijk van te voren een soortvisuele handleiding te maken, zodat als je voor het eerst meedoet, weet wat je kan verwachten.(Deze is er inmiddels en wordt via email gestuurd met uitleg en videos die je helpen bij de voorbereiding). 

  

Het oefenen op elkaar was niet anders dan in de klaslokaal. Dus het energiewerk op afstand was goed te doen. Dat beviel goed.

Eigenlijk is het qua tijd en moeite wel fijn dat je niet op pad hoeft maar vanuit je huiskamer kan volgen en je thuis kan lunchen.


Ik ben om. Ik ga zeker vaker online lessen via Zoom volgen. Ik vond het sowieso fijn dat ik jullie al real life kende. Dus ik weet niet hoe het is om helemaal voor het eerst in een nieuwe workshop te stappen waar je ook de lerares niet kent. Het bespreken van de oefening nadat je heb geoefend met z'n tweeën, is erg fijn. Dus fijn dat daar tijd voor is.


Verder heb ik veel gehad aan de workshop. Ben blij om alles eens in praktijk te brengen.

Ik zie je bij de volgende live workshop via Zoom; Aquarius Akasha Reading en Healing in mei.


Stay safe! Harte groet,

Shirley
Hallo,


De AAH is een ontzettend mooie manier van healen. Ik word zo blij als ik healingen geef met die lichte, blije, liefdevolle en tegelijk krachtige energie van de Aquarius Angels.


Dit leren via een live Zoom training sluit compleet aan bij waar we nu als mensheid zijn aangeland. We kunnen leren en oefenen met elkaar vanaf onze eigen plek, waardoor we dicht bij onszelf kunnen blijven. We kunnen in de energie en vertrouwdheid van onze eigen plek zijn.


Tegelijk zijn we tijdens het energiewerk nog krachtiger verbonden met elkaar, dan wanneer we fysiek bij elkaar zijn. Tijdens een live Zoom training zijn we tijdens het oefenen in tweetallen in break-out rooms. Zo kunnen we ons volledig op de ander en de AAH concentreren. Hierbij zijn we niet meer afgeleid door andere cursisten, zoals dat in een fysieke cursusruimte kan gebeuren.


Dit leren vanuit huis maakt dat we passend bij deze tijd de aarde ontlasten en de natuur de kans geven te herstellen, doordat we niet hoeven te reizen. Ook binnen de samenleving en ons eigen leven creëren we zo meer rust, door zoveel mogelijk vanaf huis te leren en werken. We leren hoe we op afstand een Aquarius Angels Healing kunnen geven, maar ook hoe we dit kunnen doen als de ander wel fysiek bij ons is. Zo kunnen we in de toekomst beide manieren aanbieden als we dat willen.


Al met al was het weer een heel leerzaam, helend en gezellig cursusweekend waarin Annelies zoals altijd samen met de Aquarius Angels de training goed wist af te stemmen op de cursusgroep. Ze had een prachtige uitgebreide powerpoint presentatie gemaakt ter ondersteuning van de training, en het studentenboekje blijft een goed en mooi vormgegeven naslagwerk. Er waren wat technische uitdagingen, zoals dat kan gebeuren in deze tijd, maar zodra je met elkaar aan de slag gaat met de AAH, blijft die pure blijdschap over van het werken met de Aquarius Angels. Dat leren en delen met elkaar, ook in de live Zoom training, vind ik steeds opnieuw een cadeautje.


Een aanrader voor iedereen die wil leren healen met de energie en de manier van leren die we nu en in de toekomst nodig hebben.

Esmee van Haaften
Hallo,


Ik heb dit weekend een online cursus bij Annelies gevolgd (dus via Zoom) en het is een aanrader!

Voor mij was het fijn dat ik de hele verplaatsing niet moest maken naar de lesruimte, want ik ben wel een tijdje onderweg, maar dus gewoon lekker comfortabel in mijn eigen huis de les mee kon volgen.


Heel gemakkelijk want ik kon lekker uitslapen, moest geen lunch klaarmaken en kon daar gewoon zitten in mijn pyjama, bij wijze van hè ;-)


Annelies is steeds duidelijk in beeld en goed te horen. Wat ik zelf prettig vond is dat ik de camera’s van de andere deelnemers kon verplaatsen (bv naar de zijkant) zodat er ook geen enkele afleiding was en ik mij volledig kon focussen op de les. Er was, zoals altijd, meer als genoeg tijd en ruimte om vragen te stellen en juist fijn dat iedereen elkaar goed kon horen en kon meevolgen. Al bij al was het even goed en gezellig als ‘in het echt’, alleen… nu ja… gemakkelijker


Een aanrader!
Victoria Gryson

 Goedemorgen, 


Ik heb pas de tarot cursus gevolgd online live via Zoom en dat was goed te doen. Een groot voordeel hieraan was dat je niet van huis hoeft en dus niet heel het land door hoeft te rijden om op locatie te komen. Dat bespaart natuurlijk ook een hoop brandstof dus vond ik het een win-win situatie. De kwaliteit van de cursus is hetzelfde als bij Annelies in de lesruimte.


Het is wel belangrijk dat je een pc met webcam hebt of een laptop/tablet met camera.


Ik heb in dat weekend veel geleerd. Ik kan de betekenis van de kaarten nu veel beter onthouden en veel betere reading`s geven.

Annelies legt alles zo uit dat je het ook goed begrijpt en het makkelijk onthoudt.


Met vriendelijke groeten,

Mike van Ampting
Hoi Annelies,


Het is mijn eerste keer les via Zoom, de informatie in de les was duidelijk. Naar de virtuele oefenruimte gaan ging vanzelf en je kan je goed focussen en wordt je niet gestoord door anderen. In een fysieke les kan dit namelijk wel eens gebeuren


De energie tijdens de visualisatie was alsof je gewoon fysiek bijeen was. Het oefenen op elkaar en het energiewerk op afstand was ook alsof je gewoon fysiek bijeen was, maar ik kon mij beter focussen doordat er geen andere om mij heen waren.


Voor mij is het eigenlijk perfect. Het scheelt mij circa 3,5 uur reistijd! En thuis heb ik de koelkast dichtbij. Na de les was ik moe, dus dan is het fijn dat je al thuis bent en niet nog uren moet rijden. In de pauze kon ik even lekker naar buiten. Heeft toch wel voordelen digitaal les volgen zo.


Ik ga mijn planning herzien en vaker live lessen via Zoom volgen. Ik hoop dat je meer op deze manier wilt gaan werken, want dan is de kans groter dat het mij lukt om mee te doen. Ik ben ook mantelzorger dus het is naast werk enz. wel een gegoochel voor mij en ben altijd blij als het weer is gelukt om ‘t te komen. En blijf je wel door gaan met het uitdelen van een kaartje? Dat is toch wel iets waar ik altijd blij van word.  Misschien nazenden met het certificaat ofzo? (Het engelenkaartje is er nog steeds voor aanmeldingen, maar nu op een digitale manier.)


DANK!!!!

Fiona

 


 

Hoi Annelies,


Ik ben erg enthousiast over de live les via Zoom (Geavanceerde Orakeltechnieken).

Het is fijn en rustig om thuis deel te kunnen nemen aan een workshop en zo reistijd, reiskosten en energie te besparen. Het is ook makkelijker zo om een workshop of langere training te combineren met thuis.


Het energiewerk stond als een huis! Je bent als groep en als tweetallen minstens net zo verbonden als wanneer je fysiek bij elkaar bent. Het oefenen met elkaar in de digitale oefenruimte is veel rustiger dan in een normale lesruimte, omdat er geen afleiding is. Daardoor kan ik me beter concentreren en gaat het channelen nog makkelijker.


Het is wel een aandachtspunt (voor mezelf) om vooraf aan de workshop en na pauzes echt bewust ook weer in de engelenenergie te stappen. In een normale lesruimte ben je immers al van huis, en dat helpt met je aandacht direct bij de cursus te zijn. Nu vraagt het even aandacht om bewust weer de thuissituatie los te laten.

De workshop zelf was erg goed opgebouwd. De technieken zijn een logisch vervolg op de kaartreading workshop, en kun je direct toepassen. De stof werd helder uitgelegd en ondersteund met sheets. Doordat we vooraf al een hand-out hadden ontvangen, had ik ook een duidelijk overzicht van wat er die dag ging komen. Erg prettig!


Ik vind het echt een duidelijke meerwaarde hebben om naast workshops waar je naar toe gaat, ook live les via Zoomte volgen. Op deze manier vergroot je je ervaring en mogelijkheden om te leren, ervaren en healingen/readingen te kunnen geven zowel als mensen bij je zijn als ook op afstand.

En ook belangrijk: het blijft erg gezellig en leuk om met elkaar te leren over hoe je kunt channelen en healen met de engelen.


Groetjes,

Esmee
Hallo Annelies,

 
Ik heb op 4 april de geavanceerde orakel technieken live via Zoom gevolgd. Ik had Zoom vooraf al op mijn pc geïnstalleerd en uitgetest, zodat ik zeker wist dat dit werkte. Dit gaf mij een stukje rust.


Wat ik bijzonder vind ten opzichte van een les in de lesruimte is, dat ik mij veel beter kon concentreren op de lesstof. De les was prettig opgebouwd met een presentatie en veel oefeningen. Tijdens de oefeningen werden we in een virtuele oefenruimte  geplaatst. In deze ruimte kan je oefeningen doen met z’n tweetjes, net zoals je gewend bent in de lesruimte. Annelies komt af en toe even langs om te kijken hoe de oefeningen verlopen.

  

Ik heb veel mooie nieuwe technieken geleerd en het contact met de engelen heb ik als intensiever ervaren tijdens de les via Zoom.  


Dankjewel Annelies!

Ellen BazuinLieve Annelies,

Dankjewel voor de prachtige les. Ik voel mij de dag er na nog helemaal ontspannen.


Het was fijn dat we vooraf het lesboekje kregen zodat ik dat kon printen en er naast kon gebruiken. Het oefenen in de aparte ruimtes in zoom was heel prettig. Vooral veel kunnen oefenen dit weekend. Dat geeft mij vertrouwen. 


Vanochtend gelijk met de ochtend meditatie begonnen voor meer rust en structuur van mijn dag. Dankjewel voor het delen van de liefdevolle zachte aquarius energie.


Warme groet,

Ilse