Engelen basis en kaart reading cursus
De basis kennis


De engelen basis kennis is een praktische cursus waarin je nader kennis maakt en leert werken met je beschermengelen en de aartsengelen, deze workshop is bijzonder geschikt voor mensen die nog nooit iets met engelen gedaan hebben. Wanneer je wel iets hebt met engelen maar niet weet waar je moet beginnen dan is dit echt iets voor jou.

Engelen basis kennis workshop

Echter wanneer je wel al ervaringen op gedaan hebt met engelen maar je afvraagt of het echt allemaal zo ingewikkeld moet en de drempel hoog vindt, dan is deze workshop ook voor jou, omdat deze er ook op gericht is alle dogma's met betrekking tot engelen te ontzenuwen. Er komen veel mensen die ondanks dat ze al jaren met engelen werken, toch veel nieuwe dingen leren. Met name over de communicatie met engelen, waar veel misverstanden over bestaan.


Wanneer je je afvraagt waar te beginnen in al het cursus aanbod, dan is dit een goede start, met name voor de Engelen Kaart Reading waar het heel nuttig om al wat meer over de engelen en hoe ze met je praten te weten.


We zullen het hebben over het verschil tussen overledenen, gidsen, je beschermengelen en de aartsengelen. Hoe je ze kan herkennen en wat engelen voor je kunnen doen. Ook hebben we het over hoe je contact maakt en kunt communiceren met de engelen en begrijpt wat ze jou te melden hebben. Want dat de engelen met je praten is zeker. Iedereen heeft de mogelijkheid om de berichten van de engelen te ontvangen via helderzien, helderhoren, heldervoelen en/of helderweten. Je krijgt uitleg over deze heldere kanalen waarop je informatie ontvangt.


Zo leer je de verschillende manieren waarop de engelen met je communiceren en je begint ook zelf met de engelen te communiceren. Dit kun je thuis weer verder uitbreiden. Uit ervaring weet ik dat iedereen die eenmaal begint met engelen te praten dat ook blijft doen. Over het algemeen zijn de ervaringen dat men zich veel beter en prettiger voelt en veel meer vertrouwen heeft in het leven.


We zullen ook praktisch aan de slag gaan en samen met de engelen energiewerk doen, zodat je de kans hebt te ervaren hoe engelenenergie voelt. Tijdens de engelen basis kennis workshop is het grote voordeel dat je samen in de groep deze ervaring op doet. Wanneer je alleen bent is je energiewerk op zichzelf staand en kan soms moeilijk waar genomen worden. In een groep zoals bij de engelen basis kennis is dat veel gemakkelijker. Door samen engelenwerk te doen kan je het veel sterker waarnemen en dat helpt om vertrouwen op te bouwen waar je thuis gemakkelijker verder mee kan.


Verder hebben we het tijdens deze dag over hoe je hulp kan vragen aan de aartsengelen bij de diverse zaken die op je pad komen. Bijvoorbeeld hoe engelen je kunnen helpen op je levenspad, met je spirituele groei, met relaties, je carrière en bij het terug vinden van zoekgeraakte voorwerpen en het verwerken van emotionele en mentale zaken. Elk van de aartsengelen heeft een eigen vlak waarop deze engel actief is en je kan helpen.


Deze cursus is met name gericht op praktisch met de engelen omgaan en wordt altijd erg ontspannen, leerzaam en leuk gevonden.


Deze workshop is voor een deel gebaseerd op mijn boek ENGELEN en geeft je een goed begin voor het uitnodigen van meer engelen in je leven bij al je ervaringen.
De Engelen Kaart Reading


Er zijn momenteel veel mooie engelen kaartensets op de markt, het is voor veel mensen echter een raadsel hoe een goede engelen reading te geven met zo'n orakel. Tijdens deze cursus zul je uitleg ontvangen over hoe de engelen via de kaarten met ons praten. Hoe ze schoon te maken en door de engelen in te laten zegenen. Je leert een veilige omgeving op te zetten waarin het voor de klant en jou veilig is een engelen reading te doen.

Engelen Kaart Reading workshop

Wanneer aan het begin van de workshop door de engelen aangegeven wordt dat het nodig is een healing te doen voor de groep dan zal deze middels een visualisatie aangeboden worden. Dit helpt om de heldere kanalen te zuiveren en zo kan je gemakkelijker communiceren via helderziendheid, helderhorendheid, heldervoelendheid en helderwetendheid. We bezitten deze gaven allemaal maar hebben vaak te weinig vertrouwen in onszelf om de informatie die we ontvangen ook ongecensureerd door te geven. Na de healing staan we meer open voor de engelen en de berichten die ze brengen.


Tijdens de workshop zullen we engelen readingen oefenen voor diverse levensvragen. We zullen met engelen readingen van 3 of meer kaarten werken, afhankelijk van het onderwerp waar we mee bezig zijn. Een engelen reading kan over elk onderwerp gaan, maar er zijn een aantal basis readings die erg geliefd zijn.


Tijdens de workshop wordt er gewerkt met de diverse kaartensets van Doreen Virtue in Nederlands en Engels, met name om de verschillende trillingen van elke kaartenset te leren kennen en ook voor jezelf een goed gevoel te krijgen van wat jij prettig vind. Je kunt je eigen kaarten gewoon thuis laten want er zijn meer dan genoeg kaartensets beschikbaar voor het oefenen.


De onderwerpen waar we engelen kaart readings voor zullen leren zijn:


- Romantiek en relaties

- Het zieledoel

- Carrière en gezondheid

- Complexe vragen


Aan het eind van de dag zul je geleerd hebben dat ook jij een accurate, duidelijke engelen reading kan geven met de hulp van jouw engelen en de engelen van de persoon waar je de engelen reading aan geeft.


Kijk ook eens in de webwinkel voor engelen boeken en de fraaie engelenkaarten sets van Doreen Virtue.

Het boek met kaartenset ENGELEN ORAKEL van Annelies is een mooie aanvulling op deze workshop, waarin een aantal onderwerpen verder uitgewerkt worden.Cursus data


Op dit moment zijn er geen data voor deze cursus, kijk op onze nieuwe website en doe deze cursus als online cursus !