Nieuwe maan in schorpioen

Ik had het in de vorige nieuwsbrief al even over de onderdrukte emoties van de nieuwe maan in schorpioen. Die energie loopt nog even door en merken we nu ook nog. De kans is groot dat je naar de komende periode kijkt, waarbij de feestdagen dan ineens als een grote kostenpost naar voren lijken te komen. De feestdagen zijn natuurlijk zo duur of goedkoop als je ze zelf wilt maken, maar het draait er nu om dat het vooruitzicht oud zeer wakker maakt en je zorgen over geld kan laten hebben, terwijl die waarschijnlijk niet eens reëel zijn. Het woord hier is “oud”.


Je kan hier het beste mee omgaan door met een goede vriend of familielid te praten die je weer het juiste perspectief op het leven kan geven. Een goed gesprek doet dan wonderen. Ik heb ook weer een kaartlegging hiervoor klaar gezet verderop in de nieuwsbrief


Engelencursus nieuwsbrief

 

 

Bijvoorbeeld nu is net de nieuwe maan in schorpioen geweest en de energie waar je tot volle maan dus mee te maken hebt gaat over de verborgen, de onderliggende en zelfs onderdrukte emoties. Omdat de schorpioen ook erg intens kan zijn, zal dat aan de energie ook te merken zijn. De kracht ervan kan overweldigend zijn en het is dan ook verstandig om dit keer bij je nieuwe plannen heel goed te onderzoeken bij jezelf of dit iets is dat voortkomt uit een onderdrukte emotie of dat het echt iets is dat bij je past. Wanneer je merkt dat er een verborgen emotie aan ten grondslag ligt, dan kun je deze beter eerst verder onderzoeken en loslaten voordat je besluit om door te gaan met je plan. Om je hierbij te helpen heb ik een engelen kaartlegging gemaakt.


 Engelencursus nieuwsbrief

 

Zoals je misschien wel weet ga ik binnenkort op vakantie, dat wil niet zeggen dat ik ineens van de aardbodem ben verdwenen hoor. Je zal nieuwsbrieven ontvangen die ik voorbereid heb en ook de nodige postjes op internet van me zien. Ook de webwinkel zal doorgaan. Ik heb Frank gevraagd of hij zo lief wil zijn om de post waar te nemen en dat doet hij graag. Daar wil ik hem dan nu alvast ook heel hartelijk voor bedanken.

  

Cursussen die komen

Op het plaatje zie je wat er tot het eind van het jaar aan workshops gegeven wordt, op 23 december de Magische Midwinter Momenten als voorbereiding op 2019. Verder is de tijd in december deels voor consulten en voor mezelf gereserveerd. 

 

Natuurlijk zijn zoals elk jaar december en januari ingepland voor het geven van Engelen Jaar Readingen aan iedereen die graag goed ingelicht over wat in 2019 te kunnen verwachten het nieuwe jaar in gaan. Daarom kun je in december en januari ook extra korting krijgen op de Engelen Jaar Readingen.

 

We zien je graag in Capelle aan den IJssel of in Elst voor een gezellige workshop. Door op de afbeelding te klikken kom je in de lijst met alle cursussen, kijk ook eens bij de groeiende lijst van thuis studie cursussen.

 

Engelen cursussen december 2018 en januari 2019 engelencursus

  

Wicca thuisstudie

 

De Wicca Eerste Graad jaargang leert je een betere connectie met de natuur en haar energetische getijden te laten maken. Je leert hoe je beïnvloed wordt door de energieën om je heen en hoe jij onbewust - maar als je eenmaal leert hoe - ook bewust, de omgeving met jouw energie beïnvloedt.

 

Je leert wat magisch werk is en hoe men vroeger met het goddelijke archetype omging. Dit abstracte begrip leer je veel persoonlijker kennen, waardoor je een groeispurt maakt. Zo leer je de eeuwenoude principes en energieënte gebruiken in je dagelijkse leven. Hierdoor krijg je meer grip, meer innerlijke rust en controle. Het helpt je om je spirituele spierkracht sterk te ontwikkelen zodat je magische werk - waarmee je jouw doelen bereikt - ook veel sterker wordt.

 

Dit alles wordt ondersteund met de oefeningen, achtergronden, kleine ritueeltjes en magisch energiewerk. Er wordt vanzelfsprekend alleen met witte magie gewerkt..

 

Lees er hier meer over en meld je aan...

  

Wicca eerste graad - jaargang e-cursus bij Engelencursus thuisstudie

 

Voor de mensen die de eerste jaargang al doen: de Tweede Graad
is beschikbaar voor verdieping van je Wicca kennis en beoefening.

 

Geldzorgen legging

Eind van het jaar, altijd gezellig maar ook duur vinden veel mensen. Of dat voor jou nou echt zo is, of omdat je als echte Nederlander net als over het weer ook graag over kosten van dingen klaagt houd ik in het midden. De zorgen erom zijn wel degelijk echt en beïnvloeden hoe je je voelt. Daar is deze legging speciaal voor gemaakt. Deze legging kan zowel met engelen orakelkaarten als met de Tarot gedaan worden.


Nodig als je dat wilt je beschermengelen en de aartsengelen uit om je bij deze legging te helpen.


Lees de vragen hieronder die voor de posities van de kaarten van belang zijn en schud de kaarten. Leg vervolgens de kaarten van links naar rechts open gedraaid neer.

 
gratis online engelen kaartlegging

 

Laat de kaarten een voor een op je inwerken en besteed aandacht aan je indrukken en gevoelens. Noteer alles gewoon direct zonder het in twijfel te trekken. Vraag de engelen om meer inzichten wanneer dat nodig is. Veel plezier met deze legging.


Ik vind het leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen. 

  

  

De kaartbetekenis per positie 

  1. Wat zie ik als het grootste financiële probleem?

  2. Wat kan ik doen om deze situatie op te lossen?

  3. Wat zal het resultaat zijn?

 

Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online geldzorgen legging gaan. Volg daar de instructies op het scherm. We hebben ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt. Wil je zelfstandiger de kaarten kunnen lezen dan zijn er mogelijkheden in de vorm van een workshop of de thuisstudie die je hieronder vindt. 

 

 

Kom ook naar het Leer de Tarot Lezen weekend op 9 en 10 maart.

  

Maak thuis kennis met de Aquarius Angels

De Aquarius Angels willen zich graag aan je voorstellen en direct één op één met jou werken. Daarom is deze thuis-cursus gemaakt.  Je dan nu fijn thuis op je eigen bank en wanneer het jou schikt de speciale liefdevolle helende energie van de Aquarius Angels zefl ervaren en hun berichten horen en ontvangen. Tijdens deze E-cursus maak je contact met elk van deze 12 bijzondere engelen en leer je ze van dichtbij kennen. Elke engel zal je omhullen met helend licht en jou een boodschap geven passend bij het onderwerp dat je op dat moment naar voren brengt. Zo ervaar je hun liefdevolle begeleiding en heling.

 

Wil je meer weten? Uitgebreide informatie vind je hier 

  

Engelen in je dagelijkse leven e-cursus thuis studie

 


Veel plezier met de kaartlegging en probeer alles in perspectief te blijven zien. Praat met mensen en zorg gewoon goed voor jezelf. De engelen laten weten dat alles op zijn pootjes terecht komt.

 

Annelies