Het nieuwe Gouden Tijdperk

Er wordt al lang over gesproken dat het nieuwe Gouden Tijdperk zal aanbreken nu we in het Aquarius Tijdperk zitten. De Aquarius Angels onder leiding van Aartsengel Rafaël en Saint Germain werken daar samen hard aan. Ze willen ons als mens daar graag bij betrekken en bieden via de Aquarius Angels workshops en technieken steeds meer mensen in contact met de energie van het nieuwe Gouden Tijdperk dat nog zal opbloeien. Gaandeweg zullen we samen dat omslagpunt bereiken waardoor de wereld een betere plek wordt om in te leven met meer respect voor elkaar en de Aarde.


De Aquarius Angels hebben me gisteren meer informatie gegeven voor Aquarius Angels Day op 24 september. Ze willen ons meer technieken aanreiken om zo in een meer verlichte staat van zijn te leven en zo de mensen om ons heen ook van een trillingsverhoging te voorzien. De Aquarius Angels zien leven vanuit een Verlicht Bewustzijn als de nieuwe omgangsvorm voor ons om zo jezelf, anderen, dieren en de Wereld positief te beïnvloeden. 


Aquarius Angels Day 24 september 2017


De Aquarius Angels hebben ook nu weer mooi energiewerk aangeboden om zo tijdens de Aquarius Angels Day een energieboost te brengen aan iedereen die er aanwezig zal zijn en de mogelijkheid om met een geactiveerde Harttempel naar huis te gaan. Dit zal een liefdevolle veranding in je leven brengen. Zelf ervaar ik dat al omdat ik het proefkonijn mag zijn voor dit soort nieuwe energietechnieken.


harttempel aquarius angels


Voor mij is het dan ook hèt moment om de Akasha in te gaan en de Aquarius Angels, Meesters, Leraren en Dierbaren te benaderen voor antwoorden over dit Aquarius Tijdperk, het Gouden Tijdperk dat er aan komt en wat zo'n Verlicht Bewustzijn en een Harttempel nou precies zijn en doen. Wil je zelf ook leren om met de Akasha en haar lichtwezens te werken, dan kan dat tijdens de Aquarius Akasha Reading en Healing workshop van 12 en 13 augustus. 


Aquarius Akasha Reading en Healing workshop


Je kan natuurlijk ook je engelenkaarten of je favoriete Tarotkaarten pakken en er een legging voor doen.


3-kaartlegging

Deze 3-kaart legging volgt het standaard patroon van drie kaarten van links naar rechts. 


Deze legging is geschikt vooral voor de Engelenkaarten, het kan ook met de Tarot maar mogelijk moet je dan wat langer denken over de betekenis.

Allereerst vraag je in gedachten je aan de engelen of je de antwoorden te brengen die jenodig hebt, schud de kaarten en kies er 3 uit die je van links naar rechts open op tafel legt.

3-kaartlegging

Haal een paar keer rustig adem en laat van elke kaart de tekst en afbeelding bij je binnen komen en houdt de betekenis van de positie daarbij in gedachten. De indrukken die je krijgt kunnen beelden, en gevoelens zijn. Wanneer de informatie voor je gevoel onduidelijk is dan kun je in gedachten de engelen vervolg vragen stellen om alles verder te verduidelijken.

  1. Wat verandert er voor mij in het nieuwe Gouden Tijdperk?

  2. Wat is mijn taak ten opzichte van mijn medemens?

  3. Hoe kan ik bijdragen aan de trillingsverhoging die zo nodig is om het Gouden Tijdperk te activeren?


Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online 3 kaart legging doen, houd dan wel even in de gaten dat je de tekst van de nieuwsbrief volgt in plaats van die van de pagina. Volg daarna de instructies op het scherm. We hebben tegenwoordig ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt.


Wil je zelf ook met de engelenkaarten gaan werken dan kun je het ENGELEN ORAKEL bestellen. Dit is een kaartlezen workshop in-a-box. De doos heeft de kaarten die je ook bij de online leggingen gebruikt en een lesboek met alle uitleg en oefeningen om er een succes van te maken.


Leer de engelenkaarten te leggen en lezen met deze workshop in a box


Deze maand zijn er ook weer de gevorderde Praktiserend Engelen Expert workshops Geavanceerde Healing Technieken en Medium Reading Geven. Daarna worden ze weer in 2018 gegeven. Ook komt de Zentangle 2 - Wat meer diepgang eraan net als de Engelenkring, eind augustus kun je ook de Aquarius Angels Healing leren. Deze wordt tegenwoordig ook geaccredtieerd! En op verzoek donderdag 7 september een Reiki 1 workshop waar ik mijn kennis van meerdere Reiki systemen combineer tot een praktische Reiki 1 les.